rica ederim. hayırdır ne oldu iki gündür? bilmiyorumkismile
Maşallahı vardı düne kadar bebeğimin,
ne gaz ne kolik ne benzeri bir sorun yoktu...
dün birden bire huysuzlanmya bşladı, altı kuru, karnı tok ve gazı çıktığı halde, sebebini bilemediğim bi şekilde sürekli ağlamaya başladı özellikle akşam saatlerinde taaki saat 22 ye kadar.
sürekli ağlıyor, kucağımda olmak istiyor, ama oturmama bile müsaade etmiyordu,buda yetmezmiş gibi, açmı acaba deyip mememi vermeye çalıştığımda daha çok bağırıyordu.uyumadıda doğru dürüst. kucağımda odada gezinince biraz sakinliyor sonra yine başlıyordu, genelde yatırıp bisiklet sürme hareketi yapınca veya bacaklarını karnına bastırınca sakinleşirken bunu bile yaptırmıyordu. dün ve bugün akşam üstüne kadar böyleydi. internette biraz araştırma yaptım, gazı varmış bebişimin kanısına vardım. akşam üstüne kadar uykuda emzirebildim. oda yorgun düşüp 5 dk uyukluyordu o zamanlarda.
yeni bir deneyim edindim onuda paylaşayım, belki bir işe yarar.
Muz: acayip gaz yapıyor bebeklerde, normalin dıışınnda son 1-2 günde tek farklı aldığım besin bu ve bende biraz abartmıştım, 2 tane falan birden yedim.
Anason&Rezene Çayı:Normalde günlük olarak kendim taze taze tüketirim zaten, ama bugün ilk defa bebeğime 2 çay kaşığı verdim.Şimdi çok şükür rahatız, aman maşallah.
kendim aktarım zaten, bir çok şeyi biliyorum ama iş derdini anlatamayan bebek olunca, insan çözüm bulamıyor, birde ben ek gıdaya geçene kadar bebeğime ek hiç bişey verme taraftarı değilim. ama bugün mecbur kaldım. tavsiye ederim.