Kuzum benim bazı erkekler futbol fanatiği , yapacak bir şey yok. Yani adam her gün de maç izlemiyordur zaten, maç olduğu günlerde rahat bırak. Hele bahsettiğin maç UEFA finalinde iki Alman takımının karşı karşıya gelmesi ise ve eşin de maçkolikse tabi ki bunu günlerdir bekliyordur
Plan yaparken keşke adama da sorsaydın, kolundan tutup sürüklemeye çalışmasaydın.
Önce sorup, sonra plan yapsaydın daha iyi olurmuş bence.
Umursamaz ve vurdumduymaz olması çok kötü, sonuçta o memlekette tek başınasın ve tek tutunacak dalın o. bence kendisiyle bu konuyu konuş ve ona ihtiyacın olduğunu söyle, bakalım ne tepki verecek? Ağlamak yerine ona duygularını, yanlız hissetiğini anlat bence. Tepkisine göre sonra ne yapacağını düşünürsün.
Tartışsanız bile çekip gitmesi hem kaba, hem bencilce hem de iğrenç bir davranış. Bence eşinin son derdi maç sevmesi, ben bu adamı çok kaba saba ve düşüncesiz buldum, aşırı ve saçma sapan bir tepki vermiş.......neyse bence bir konuşup niye böyle davrandığını sor bakalım derdi neymiş beyimizin ?