• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözyaşlarım dinecek mi??

belladan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
21
3
286
İzmir
artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere dert yanacağımı şaşırmış durumdayım...ailemden km.lerce uzaktayım...bilmediğim, tanımadığım memlekete evlendim ve yaşamaya çalışıyorum...hergün ağlıyorum....koskoca 2 buçuk sene oldu hala alışamadım ve alışamayacağım... sadece eşim var bana yardım edecek sıkıldığımda yanımda duracak ama o da yok... ne zaman ona ihtiyacım olsa yanımda değil...anlatacak çok şey var ama hep içime atmaktan içim şişti artık...bende buraya yazmaya bi nebze olsun rahatlamaya çalışıyorum kusura bakmayın arkadaşlar...
eşim özetle çok umursamaz, vurdumduymaz, maçkolik ve rahat bi insan...bu memlekete gelir gelmez çalışmaya başladım...
iş arkadaşlarımla aramız iyi ve ailecek görüşür durumdayız...dün de yine evli bi arkadaşın evine davetliydik...eşim söylediğim gibi maçkolik bi insan olduğu için oraya neden gidiliyormuş onun arkadaşlarıyla planı varmış çok önemli maç varmış onlara söz vermiş ama ben böyle kendi kafama göre plan yapmışım kısacası burnumdan getirdi gidene kadar...orada kimseye bu durumu belirtmemek için ortama dahil olmaya çalıştım...fakat eşim somurtup bir köşeye çekilip maç izledi...ben yine aramızda bişey var sanmasınlar diye gittim yanına beraber maç izledik...maç sonunda da kalktık geldik...eve girer girmez (abartmıyorum) yine bana başka bir mevzuda söylendi tartıştık ve salonda uyuya kaldı sonra orada uyumak istedi...bende yalnız bırakmayıp ayrı kanepeye geçip uyudum....sabah baktım kalkmış bana daha günaydın bile demeden ben arkadaşlarımın yanına gidiyorum öğlen gibi gelirim dedi...bunun gibi yaptığı o kadar çok şey var ki anlatamam...insan uyuyunca sakinleşir benim bildiğim bu nedir? bende sinirlendim gelme bir daha eve dedim...giyindi kuşandı çekti kapıyı gitti...sinirlerim çok bozuk...ağlıyorum ben ne yapacağım nasıl davranacağım artık bilmiyorum....

eşinle birlikte dahil olacağın bir organizasyonun planını eşinle yapmalısın öbür türlüsü emrivaki olur. bu maç işleri biz kaınlar için hiçbir şey ifade etmese de erkekler için önemli. onun nasıl senden bağımsız arkadaşları varsa sende eşinden bağımsız arkadaşlar edin. eşine bağımlı bir kadın olursan sıkıntı olur senin için, kendine ait bir hayatın da olsun.

Kuzum benim bazı erkekler futbol fanatiği , yapacak bir şey yok. Yani adam her gün de maç izlemiyordur zaten, maç olduğu günlerde rahat bırak. Hele bahsettiğin maç UEFA finalinde iki Alman takımının karşı karşıya gelmesi ise ve eşin de maçkolikse tabi ki bunu günlerdir bekliyordur :37: Plan yaparken keşke adama da sorsaydın, kolundan tutup sürüklemeye çalışmasaydın.
Önce sorup, sonra plan yapsaydın daha iyi olurmuş bence.

Umursamaz ve vurdumduymaz olması çok kötü, sonuçta o memlekette tek başınasın ve tek tutunacak dalın o. bence kendisiyle bu konuyu konuş ve ona ihtiyacın olduğunu söyle, bakalım ne tepki verecek? Ağlamak yerine ona duygularını, yanlız hissetiğini anlat bence. Tepkisine göre sonra ne yapacağını düşünürsün.

Tartışsanız bile çekip gitmesi hem kaba, hem bencilce hem de iğrenç bir davranış. Bence eşinin son derdi maç sevmesi, ben bu adamı çok kaba saba ve düşüncesiz buldum, aşırı ve saçma sapan bir tepki vermiş.......neyse bence bir konuşup niye böyle davrandığını sor bakalım derdi neymiş beyimizin ?

Son düzenleme:
eşinle birlikte dahil olacağın bir organizasyonun planını eşinle yapmalısın öbür türlüsü emrivaki olur. bu maç işleri biz kaınlar için hiçbir şey ifade etmese de erkekler için önemli. onun nasıl senden bağımsız arkadaşları varsa sende eşinden bağımsız arkadaşlar edin. eşine bağımlı bir kadın olursan sıkıntı olur senin için, kendine ait bir hayatın da olsun.

doğru söylüyosun canım da ben artık bu erkeklerin maçlarından sıkıldım...hiç izlemediğim kadar maç izledim...ben izlemesine bişey demiyorum da çok fazla abartılınca bişey deli oluyorum...çıldırıyorum sanki...bunu da konuşuyoruz azaltıcam diyor ama artık bilmiyorum ne kadar inandırıcı...çok teşekkürler yorum için, insan buraya yazınca rahatlıyor...

Kuzum benim bazı erkekler futbol fanatiği , yapacak bir şey yok. Yani adam her gün de maç izlemiyordur zaten, maç olduğu günlerde rahat bırak. Hele bahsettiğin maç UEFA finalinde iki Alman takımının karşı karşıya gelmesi ise ve eşin de maçkolikse tabi ki bunu günlerdir bekliyordur :37: Plan yaparken keşke adama da sorsaydın, kolundan tutup sürüklemeye çalışmasaydın.
Önce sorup, sonra plan yapsaydın daha iyi olurmuş bence.

Umursamaz ve vurdumduymaz olması çok kötü, sonuçta o memlekette tek başınasın ve tek tutunacak dalın o. bence kendisiyle bu konuyu konuş ve ona ihtiyacın olduğunu söyle, bakalım ne tepki verecek? Ağlamak yerine ona duygularını, yanlız hissetiğini anlat bence. Tepkisine göre sonra ne yapacağını düşünürsün.

Tartışsanız bile çekip gitmesi hem kaba, hem bencilce hem de iğrenç bir davranış. Bence eşinin son derdi maç sevmesi, ben bu adamı çok kaba saba ve düşüncesiz buldum, aşırı ve saçma sapan bir tepki vermiş.......neyse bence bir konuşup niye böyle davrandığını sor bakalım derdi neymiş beyimizin ?

zaten sorun burada...ona sorulmadan gidelim dedğim için bana kızdı...ama bazen olabilir böyle şeyler, çok büyük tartışma yaratacak kadar tepki verince bana dokunuyor işte...ben çok duygusal ve bazı şeyleri içte yaşayan biriyim...o yüzden kadınlara olan oluyor erkeklere herhangi birşey olmuyor...beni rahatsız eden de eşimin tepkileri...biraz daha dozajını ayarlasa çok daha iyi olacak...
bu mevzuda da evden gittikten sonra arkadaşıma gidiyorum diye beni sinirlendirmek için söylemiş, bi borcu vardı onu vermeye gitmiş... onu verip hemen geldi geri...aklı sıra beni sinirlendirecek işte...erkekler çok tuhaf olabiliyor...bazen onu anlamakta güçlük çekiyorum...neden bana onu halletmeye gidiyorum diye söylemiyorsun da farklı konuşuyorsun dedim, "seni sinirlendirmek için öyle dedim" dedi...sırf dün bana kızdığı için...
ben ayrı bi odaya geçtim o gelince geldi arkamdan öpüyor sonra gönlümü almak için...her zaman böyle olunca mide bulandırıyor işte...inşallah devamı gelmez...yorum için çok teşekkür ederim...

normalde sana karşı saygılı ilgili ve sevecense, bu maç olayını biraz tolere edebilirsin. ama hayatını her anlamda çekilmez yapıyorsa ve sevgisini de hissedemiyorsan ve çocuğun da yoksa, o zaman biraz otur düşün, bu insanla hayatını gerçekten geçirmek istiyor musun..

canım eşini seviyorsan bu huyları konuşarak ve ortak yönlerinizi bir araya getirerek çözebilirsin. herkesin ilgi alanları farklı olabilir. ikinizinde sevdiğiniz yaptığınız şeyler yokmu önceden şunu yapalımmı deyip planları ikiniz üzerine yoğunlaştırabilirsin. onun arkadaşlarıyla bağımlılığını azaltabilirsin. eşin bence daha evli olduğunun tam farkında değil. küsünce öyle çıkıp gitmeler falan çok bencilce. ama bunlar evliliğin ilk zamanlarında birbirine alışma karşıdakini tanıma dönemleri. eşini kendine bağlaman ne yazıkki senin kurnazca hareketlerinle olacak. sende gezmeyi sevsen ve hiçdurmadan arkadaşlarınla bi oraya bi buraya gezmeye gitsen hoş olurmu. herkes eğlenmeyi bildiği kadar sorumluluklarını da bilecek. birde ufak tavsiye hamile kalarak onu eve bağlayabilrisin çocuğu bahane edebilirsin oda artık ailesiyle daha fazla ilgilenmesi gerektiğini anlayacak..mutluluklar..

Siz ondan habersiz plan yapinca sinirleniyor kendisi sizden habersiz mac sozu vermis siz de sinirlenin o halde. Barismaya calistikca havalanacak hic takmayin o yokmus gibi davranin biraz da o aglasin.

Son düzenleme:
artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı kimlere dert yanacağımı şaşırmış durumdayım...ailemden km.lerce uzaktayım...bilmediğim, tanımadığım memlekete evlendim ve yaşamaya çalışıyorum...hergün ağlıyorum....koskoca 2 buçuk sene oldu hala alışamadım ve alışamayacağım... sadece eşim var bana yardım edecek sıkıldığımda yanımda duracak ama o da yok... ne zaman ona ihtiyacım olsa yanımda değil...anlatacak çok şey var ama hep içime atmaktan içim şişti artık...bende buraya yazmaya bi nebze olsun rahatlamaya çalışıyorum kusura bakmayın arkadaşlar...
eşim özetle çok umursamaz, vurdumduymaz, maçkolik ve rahat bi insan...bu memlekete gelir gelmez çalışmaya başladım...
iş arkadaşlarımla aramız iyi ve ailecek görüşür durumdayız...dün de yine evli bi arkadaşın evine davetliydik...eşim söylediğim gibi maçkolik bi insan olduğu için oraya neden gidiliyormuş onun arkadaşlarıyla planı varmış çok önemli maç varmış onlara söz vermiş ama ben böyle kendi kafama göre plan yapmışım kısacası burnumdan getirdi gidene kadar...orada kimseye bu durumu belirtmemek için ortama dahil olmaya çalıştım...fakat eşim somurtup bir köşeye çekilip maç izledi...ben yine aramızda bişey var sanmasınlar diye gittim yanına beraber maç izledik...maç sonunda da kalktık geldik...eve girer girmez (abartmıyorum) yine bana başka bir mevzuda söylendi tartıştık ve salonda uyuya kaldı sonra orada uyumak istedi...bende yalnız bırakmayıp ayrı kanepeye geçip uyudum....sabah baktım kalkmış bana daha günaydın bile demeden ben arkadaşlarımın yanına gidiyorum öğlen gibi gelirim dedi...bunun gibi yaptığı o kadar çok şey var ki anlatamam...insan uyuyunca sakinleşir benim bildiğim bu nedir? bende sinirlendim gelme bir daha eve dedim...giyindi kuşandı çekti kapıyı gitti...sinirlerim çok bozuk...ağlıyorum ben ne yapacağım nasıl davranacağım artık bilmiyorum....

burdan yurtdısına gıdenlerdennn bu tarz cok hıkayeler duyuyoruzz.....iyice düşünmedennn baska memleketee gelin olmaya karar vermeyın arkadaslarr....size gelincede eşiniz gercekten sorumsuzz ve evlilige ayak uydurabılcek bırı degıl bencilll...sizi o ortamda bilee bu duruma düşürmesi çok ayıppp en basta...hala olgunluk kazanamamıss keskee daha ıyı tanısaydınız evlenmedennn....bu durumda sızde onun gıbı davranın umursamayın derım yoksa baska turlu ancak kendınızı uzersınızzz....

Back
X