- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
benim hatam o 5 gün aramadığında ne oldu demek cevap vermeyince tekrar yazmak tekrar tekrarNeden beddua etmek yerine benimde hatam varmıydı acaba diye düşünmüyorsunuz?
Adam size sinyalleri vermiş aslında siz anlamamakta ısrar etmişsiniz. Çok mu bunalttınız onu? Bende öyle bir izlenim bıraktınızda.benim hatam o 5 gün aramadığında ne oldu demek cevap vermeyince tekrar yazmak tekrar tekrar
takıntı da var değil mi takıntı yapıyorum araması içintakıntı yapmayın bence, takıntılı insanlar itici oluyor biraz daha sakin olun aramayın mesela bekleyin o sizi arayana kadar aramıyorsa da yapacak bişey yok sevmemiş demektir ama takıntı yapmayın en önemlisi bu
ne yaparsan s.ler afedersin ne yapmam lazım onu söyleyinSn boyle kosarsan ardindan simdiden o sni siklemez bile
Kib ledim sizi. TerbiyesizleşmeyinSn boyle kosarsan ardindan simdiden o sni siklemez bile
Bak kosma arkasindan tek o yok bu dunyada. Sn ona vaz gecilmez oldugunu hissetirdin bu yuzden ona yapcak bsey birakmadin. Bi erkek zor kadini sever bi erkek kadinin arkasindan kosmayi sever birak kendi haline ne yalvarion ne acindirion kendini. Tecrube konusione yaparsan s.ler afedersin ne yapmam lazım onu söyleyin
güçlü duruşu sergilemek için geç mi kaldım sizceKırılma ama lütfen ben onun yerinde olsam aramazdım.
Anan değil, baban değil, evladın değil.
Nedir kan kusacak kadar perişan olmak?
Bir kadının güzelliği falan hiç umrumda olmazdı erkek olsaydım.
Ne kadar güçlü bir duruşu var, kişiliği tokatlıyor mu yoksa bir tokada sürünüyor mu ona bakardım.
32şakamısın sen yaa kendine bu eziyet neden.noldu doktor yüzüne kansersin 3 ay ömrün kaldı falan demiş gibi böğüre böğüre ağlayıp en hassas organ mideye bu reva mı.kalk git elini yüzünü yıka toparlan mis gibi bi hava gez dolaş bi kafede otur kahvenü yudumla kitabını oku hayatın sana neler getireceğini düşün.daha neler neler göreceksin dur bakalım ne oldun.
yaş kaç bu arada önce bu soruyu sorup öle yazsaydım keşke
Bir daha arama bırak o senin peşine düşsün, sakin olmaya çalış. inan onu aradıkça msj attıkça onun gözündeki değerini yitiriyorsun yapma bunu. Kendine uğraş bul bu dönemde arkadaşlarınla gez toz bol bol fotoğraf çekin ve sosyal medya kullanıyorsan oraya attakıntı da var değil mi takıntı yapıyorum araması içinsakince beklemek en güzeli diyorsunuz yani gözyaşlarıma hakim olamıyorum.çok kötü hissediyorum çok en son konuşmamızda ben seni arayana kadar sen beni arama dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?