- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
dediklerini yaparsam 3 ay da olsa razıyım arar mıBir daha arama bırak o senin peşine düşsün, sakin olmaya çalış. inan onu aradıkça msj attıkça onun gözündeki değerini yitiriyorsun yapma bunu. Kendine uğraş bul bu dönemde arkadaşlarınla gez toz bol bol fotoğraf çekin ve sosyal medya kullanıyorsan oraya at(onu düşünmediğin imajını ver) bekle sakince 1 ay2 ay bekle gerekirse ama sakın arama, eğer seni sevdiyse içinde ufacık dahi bir his varsa arayacaktır çok geçmeden ve dönecektir sana yok sevmediyse yapacak bişey yok sende unut gitsin
güçlü duruşu sergilemek için geç mi kaldım sizcehiç mi ihtimal yok yolu yok
çok sağolun yorumunuz için sarsıldım ben çok hem de yoksa çok güçlü bir insanımdır ama iş sevgiye gelince ve karşıdakini tam sevmişsem bitiyor beyin akıl kalmıyor bende bu durumlarda.kednime gelmeliyim en başta kendim için kendime olan saygım için.sonrasında da inşallah o pişman olur o merak eder ulaşmaya çalışır.olur mu yukarda yazdıklarınız tamamen sessizliğe gömülsem arar sorar mı beni 3 veya 5 ay sonra?Elbette yolu var.
İlk iş ağlamayı bırak.
Topla saçını başını, yüzünü gezmelere ver kendini.
Hayata dön.
Onsuz da hayatını çok güzel yaşa.
Kesinlikle arama mesaj atma.
O ararsa sana ilk aramada ulaşamasın.
Mesaj atar atmaz cevap bulamasın.
Aaa aramış mıydın yaa görmedim canım.
Aaaa mesaj mı attın çok yoğundum kusura bakma.
Aklın onda olmasın onun aklını kendinde bırak.
İstediğim anda ulaşabildiğim, her daim elimin altında olan birini neden merak edeyim ki?
sağolun yorumunuz içinGit kendine iki bira al bari. Ne desek dinlemedin, yıktın geçtin, eyledin viran. Biraz naif yaşa acını bacım.
çok sağolun yorumunuz için sarsıldım ben çok hem de yoksa çok güçlü bir insanımdır ama iş sevgiye gelince ve karşıdakini tam sevmişsem bitiyor beyin akıl kalmıyor bende bu durumlarda.kednime gelmeliyim en başta kendim için kendime olan saygım için.sonrasında da inşallah o pişman olur o merak eder ulaşmaya çalışır.olur mu yukarda yazdıklarınız tamamen sessizliğe gömülsem arar sorar mı beni 3 veya 5 ay sonra?
o kadarını bilemem ama seviyorsa seni mutlaka döner, yeter ki sen sakin oldediklerini yaparsam 3 ay da olsa razıyım arar mı
çok sağolun yorumunuz için sarsıldım ben çok hem de yoksa çok güçlü bir insanımdır ama iş sevgiye gelince ve karşıdakini tam sevmişsem bitiyor beyin akıl kalmıyor bende bu durumlarda.kednime gelmeliyim en başta kendim için kendime olan saygım için.sonrasında da inşallah o pişman olur o merak eder ulaşmaya çalışır.olur mu yukarda yazdıklarınız tamamen sessizliğe gömülsem arar sorar mı beni 3 veya 5 ay sonra?
belli bir yaş alınca gerçekten aşk varmı diye sorguluyorsun
beni günde 10 saniye arasaydı böyle olmazdım ki benDüzeleceğinize inanıyor musunuz? Bu tavır bana hiç sağlıklı gelmiyo, acı çekeriz tabiki ama adam zaten bu tavırları görmek istemiyor siz hla aynısınız. Hadi barışalım dese düzelecek misiniz ?
haklısınız büyük hata hemde aramazsa kendi bilir diyip umursamayacaktınız erkek miletini ne kadar kovalarsan okadar kaçarbenim hatam o 5 gün aramadığında ne oldu demek cevap vermeyince tekrar yazmak tekrar tekrar
dimi çok şaşırdım yaş 32 aşkından ölüyor konu sahibi.tamam aşk her yaşda var ama 18 inde ergenvari bir aşk bubelli bir yaş alınca gerçekten aşk varmı diye sorguluyorsun
öyle mi yani ben çok ağır ruh hastasıyım öyle mi? bu kadar kolay diyorsunuz sevdiğiniz üzerine hayaller kurduğunuz insanın sizi acımasızca kendinden uzaklaştırması sonucu bu hale düşmemek?arkadaş 36 yaşındaymış zaten, bence adam onu idare ediyor ruh halinden korktuğu için, yani arkadaşın konularından edindiğim izlenim bu, inşallah bi doktora gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?