gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

bence sen depresyondasın, normal düşünemediğin için bu adamı sevdiğinden bile şüpheliyim lütfen bir doktora git
hem kendine hem ona iyilik yapmış olursun, bence şimdi devlet hastanesi ya da üni. hastanelerinin psikiyatri servisinden randevu al

Brad pitt gelip bana sizin söylediklerinizi söylese ben de reddederim. Bu nasıl bir bağımlılıktır? Aşk bu kadar itici olmamalı ya.
Çoğu kişi yorum yaptı diğer konularınızda ''serin kanlı olun, aciz görünmeyin karşısında'' diye ama siz ilginin şiddetini arttırıp, sağlığınızla tehdit etmeye başlamışsınız adamı, kan kusuyorum vs diyerek. Hiç olmamış.

dediklerini yaparsam 3 ay da olsa razıyım arar mı

güçlü duruşu sergilemek için geç mi kaldım sizce hiç mi ihtimal yok yolu yok

Elbette yolu var.
İlk iş ağlamayı bırak.
Topla saçını başını, yüzünü gezmelere ver kendini.
Hayata dön.
Onsuz da hayatını çok güzel yaşa.
Kesinlikle arama mesaj atma.

O ararsa sana ilk aramada ulaşamasın.
Mesaj atar atmaz cevap bulamasın.

Aaa aramış mıydın yaa görmedim canım.
Aaaa mesaj mı attın çok yoğundum kusura bakma.

Aklın onda olmasın onun aklını kendinde bırak.
İstediğim anda ulaşabildiğim, her daim elimin altında olan birini neden merak edeyim ki?

Sevgi değil ki bu. Takıntı yapmışsınız siz üstüne gittikçe o uzaklaşmış, klasik. En büyük hata da 5 yıl geçse de sizi bekleyeceğim filan. Size hiç değer vermeyen en önemlisi mutsuz eden biri için bu kadar acı niye? Değer mi hiç. Beklemeyin kimseyi, hayatınızı sizi seven varlığınızla mutlu olan insanlarla geçirin .En önemlisi de kendinize biraz değer verin.

çok sağolun yorumunuz için sarsıldım ben çok hem de yoksa çok güçlü bir insanımdır ama iş sevgiye gelince ve karşıdakini tam sevmişsem bitiyor beyin akıl kalmıyor bende bu durumlarda.kednime gelmeliyim en başta kendim için kendime olan saygım için.sonrasında da inşallah o pişman olur o merak eder ulaşmaya çalışır.olur mu yukarda yazdıklarınız tamamen sessizliğe gömülsem arar sorar mı beni 3 veya 5 ay sonra?

Gerçekten seviyorsa arar tabi kapında bile yatar.
Sen nasıl sevginden bu hallere düşmüşsün bak..

Haa aramazsa da hiç sevmemiş demektir.
Şimdi sen söyle o durumda kendini kaybetmeye, sağlığından olmaya değer mi yahu!?

Gerçekten seviyorsa arar tabi kapında bile yatar.
Sen nasıl sevginden bu hallere düşmüşsün bak..

Haa aramazsa da hiç sevmemiş demektir.
Şimdi sen söyle o durumda kendini kaybetmeye, sağlığından olmaya değer mi yahu!?

Düzeleceğinize inanıyor musunuz? Bu tavır bana hiç sağlıklı gelmiyo, acı çekeriz tabiki ama adam zaten bu tavırları görmek istemiyor siz hla aynısınız. Hadi barışalım dese düzelecek misiniz ?

eski konularına baktım ve dehşete düştüm.Adam senin şizofren olduğunuzu düşünmeye başlamış en sonunda. Bu kadar manyak gibi adamın peşine takılmak nedir, yaşın da 36 ymış, ergen değilsin bir şey değilsin...
Anan baban ölse bu kadar üzülmezsin, bu nedir ya? Acilen bir kliniğe yatmalısın.Hemen şimdi

beni günde 10 saniye arasaydı böyle olmazdım ki ben onu çok sevdim ki ben

arkadaş 36 yaşındaymış zaten, bence adam onu idare ediyor ruh halinden korktuğu için, yani arkadaşın konularından edindiğim izlenim bu, inşallah bi doktora gider
öyle mi yani ben çok ağır ruh hastasıyım öyle mi? bu kadar kolay diyorsunuz sevdiğiniz üzerine hayaller kurduğunuz insanın sizi acımasızca kendinden uzaklaştırması sonucu bu hale düşmemek?
lütfen yazmayın ben şizofren veya ruh hastası değilim.o adam bana o sözü neden söyledi biliyor musunuz?lütfen canım seni merak ediyorum müsait olduğun bir zamanda ara diye mesaj çektiğim ve akabinde aramadığı 2 gün sessiz kalması üzerine hiçbir aramama cevap vermemesi ve işinin tehlikeli olmasından dolayı korkmam hastaneleri aramam ve üzerine beklki 50 kez arayıp mesaj attığım için lütfen ses ver yaşıyor musun bileyim korkuyorum dediğim için umarım anlarsınız.

Lütfen yapma bunu kendine sen ne kadar değerlisin kendini düşün bende terkedildim dün attığım mesaj "ben seni değil sen beni kaybetti Allah herkesin gönlüne göre versin "oldu ona kin bile beslemiyorum rqbbim in bir bildiği vardı belki de Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın kendi kendini sev başkasını değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…