gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

dimi çok şaşırdım yaş 32 aşkından ölüyor konu sahibi.tamam aşk her yaşda var ama 18 inde ergenvari bir aşk bu
haklısınız büyük hata hemde aramazsa kendi bilir diyip umursamayacaktınız erkek miletini ne kadar kovalarsan okadar kaçar
ve bunun karşılığında şizofren ruh hastası oldum.ve burdaki bayanlar da kliniğe yat diyorlar.ALLAH aşkına öyle konuşacaklar yazmasın.insanların ne yaşadığını bilmeden öylece yaargılamak çok kolay benim geçtiğim yoldan siz geçmediniz yaşadıklarımın hissettiklerimin aynısını yaşamadınız yargılamaya hakkınız yok

canım ben sana neden ruh hastasısın diyeyim hatta seni tanımadığım halde senin için endişeleniyorum, ağır bi depresyonda olduğunu düşünüyorum, çünkü yemek yemiyorsun, uyumuyorsun vs, lütfen kendine bunu yapma ve bi doktora git, vallahi billahi kötü bi niyetim yok, iyiliğin için söylüyorum
ruh halinden korktuğu için derken belki kendine kötü bişey yapmandan korkuyordur bunun gibi şeyleri kast ettim

ben çok kötü günler geçirdim bu insan hayatıma girdiğinde her şey çok güzeldi evlenip çocuklarım olsun istedim çok güvendim.onun hareketleri beni bu hale inanın çok kırıldım onu çok sevmiştim ben.ve bende müthiş bir aile eksikliği var ana baba yok mutlu bir ailem hiç olmadı belki bu sefer demiştim.gözyaşarımla kaldım başbaşa
inanın günlük hayatımda çok güçlüyümdür.9 yıldır hayatımı yalnız idame ettiriyorum yapayalnızım.benim için olmaması sorun dedğildi.oluyor gibi olup da her şeyin bitmesi beni yerden yere vurdu bu kez.
karanlıkta bir adadayım.uzakta dalgaların arasında bir fener parlıyor tamam diyorum bu kez oldu yalnızlığım bitecek ama o fener en ummadığım anda sönüyor bilmem anlatabiliyor muyum

Bir psikiatriste gitmenizi öneririm. Hiç sağlıkkı davranmıyorsunuz. Gerçekten bir erkeğin bu kadar önemli olduğunu düşünmek ciddi anlamda saçmalık. Başka bir kelime de kullanmak isterdim ama ban yemek istemiyorum. Akıl sağlığınız yerinde değil. Kendinizi düşünün ve tedavi olun. Hiç bir erkek bu kadar değerli değildir! Bikere kendi değerinizi bilmek yerine elin oğluna bu kadar önem nasıl verirsiniz ki. Yazık.

Anladim oyle seyler olsaydi cok daha zor olurdu diye sordum. Bosverin evet zor ama emin olun bu kadar degeri hakeden biri olaaydi zaten gitmezdi. Sizi cok iyi alnliyorum. Zaman gerek sadece...

Kardeşim on kere yazdık psikolojik yardım al destek al diye. Kendine neden eziyet çektiriyorsun? Adam seni sevmiyor işte SEV Mİ YOR. Bunu kabullen, her sevdiğin seni sevmek zorunda değil, böyle bir dünya yok. Kabullenemiyorsan da git bir uzman psikologtan terapi al.

Yaptıkların anormal değil mı sence? Tedavi görmen gerekiyor diyoruz anlamıyorsun bunu. Sen bu şekilde beklersen depresyonun çok daha da ağırlaşabilir ve belki şizofreniye kadar ilerler. Tedavi olmak kötü bişey değil. Bundan kaçmana gerek yok sadecr takıntılarından kurtulman gerekiyor. Kendine bunu yapma gerçekten iyi olmak istiyorsan bir yardım almalısın. Belki o zaman daha sağlıklı düşünüp davrandığın için sana döner bile.

Ay allahim sanki biri öldü bu nedir ya. Aşk iki kişiliktir biri sevmiyorsa zorla güzellik olmaz. Biraz gururlu olun ya. Sana geri dönse bile nasıl yüzüne bakacaksın nasıl hoşuna gitmeyen bi hareket yaptığında tepkini koyacaksın. Çünkü sen şu an kendini onun için çantada keklik yaptın. Lütfen silkelen bir daha arama ve bitir. Zaten karşı taraf bitirmiş çoktan. Hayat devam ediyor. İyi ki bitmiş diyeceksin zamanla.

Canım boşver ondan hayır gelmezz
Başkalarına bak
Mesleği nedir merak ettim??

50 kez arayip yüzlerce mesaj yazan birini ben de istemezdim Kusura bakma da bu kadar da saplantı olmaz hiç mi işin gücün yok ben bosandigimda senin hissetti lerinin yüzde birini hissetmedim. Bence kendin için bir uzmandan destek al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…