- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
dimi çok şaşırdım yaş 32 aşkından ölüyor konu sahibi.tamam aşk her yaşda var ama 18 inde ergenvari bir aşk bu
ve bunun karşılığında şizofren ruh hastası oldum.ve burdaki bayanlar da kliniğe yat diyorlar.ALLAH aşkına öyle konuşacaklar yazmasın.insanların ne yaşadığını bilmeden öylece yaargılamak çok kolay benim geçtiğim yoldan siz geçmediniz yaşadıklarımın hissettiklerimin aynısını yaşamadınız yargılamaya hakkınız yokhaklısınız büyük hata hemde aramazsa kendi bilir diyip umursamayacaktınız erkek miletini ne kadar kovalarsan okadar kaçar
öyle mi yani ben çok ağır ruh hastasıyım öyle mi? bu kadar kolay diyorsunuz sevdiğiniz üzerine hayaller kurduğunuz insanın sizi acımasızca kendinden uzaklaştırması sonucu bu hale düşmemek?
lütfen yazmayın ben şizofren veya ruh hastası değilim.o adam bana o sözü neden söyledi biliyor musunuz?lütfen canım seni merak ediyorum müsait olduğun bir zamanda ara diye mesaj çektiğim ve akabinde aramadığı 2 gün sessiz kalması üzerine hiçbir aramama cevap vermemesi ve işinin tehlikeli olmasından dolayı korkmam hastaneleri aramam ve üzerine beklki 50 kez arayıp mesaj attığım için lütfen ses ver yaşıyor musun bileyim korkuyorum dediğim için umarım anlarsınız.
dimi çok şaşırdım yaş 32 aşkından ölüyor konu sahibi.tamam aşk her yaşda var ama 18 inde ergenvari bir aşk bu
ben çok kötü günler geçirdim bu insan hayatıma girdiğinde her şey çok güzeldi evlenip çocuklarım olsun istedim çok güvendim.onun hareketleri beni bu hale inanın çok kırıldımcanım ben sana neden ruh hastasısın diyeyim hatta seni tanımadığım halde senin için endişeleniyorum, ağır bi depresyonda olduğunu düşünüyorum, çünkü yemek yemiyorsun, uyumuyorsun vs, lütfen kendine bunu yapma ve bi doktora git, vallahi billahi kötü bi niyetim yok, iyiliğin için söylüyorum
ruh halinden korktuğu için derken belki kendine kötü bişey yapmandan korkuyordur bunun gibi şeyleri kast ettim
Allah razı olsun yorumunuz için.benim bile içim şişti allah adama sabır versin. verilmiş büyük sadakası varmış...
o bana ait bir konu değildi bir arkadaşım yazdı sordu ben değilKürtaj olmussunuz bu adamdan miydi?
soruyorum yok diyor olsa söylerdim diyor hatta keşke olsaydı iyi bir bahane olurdu diyorBelli ki baskasi var birak sende isin ucunu..
Siz bir cizgi film vardi looney tunes karakteri elmayra diye bana biraz onu animsattiniz. Bence rahat birakin ve artik hic aramayinsoruyorum yok diyor olsa söylerdim diyor hatta keşke olsaydı iyi bir bahane olurdu diyor
öyle mi yani ben çok ağır ruh hastasıyım öyle mi? bu kadar kolay diyorsunuz sevdiğiniz üzerine hayaller kurduğunuz insanın sizi acımasızca kendinden uzaklaştırması sonucu bu hale düşmemek?
lütfen yazmayın ben şizofren veya ruh hastası değilim.o adam bana o sözü neden söyledi biliyor musunuz?lütfen canım seni merak ediyorum müsait olduğun bir zamanda ara diye mesaj çektiğim ve akabinde aramadığı 2 gün sessiz kalması üzerine hiçbir aramama cevap vermemesi ve işinin tehlikeli olmasından dolayı korkmam hastaneleri aramam ve üzerine beklki 50 kez arayıp mesaj attığım için lütfen ses ver yaşıyor musun bileyim korkuyorum dediğim için umarım anlarsınız.
Canım boşver ondan hayır gelmezzsevdim hem de çok fazla
kapısında köpek olacak kadar o derece sevdim o ise stresli bir işte çalışıyordu benim üstüme çok geliyorsun dedi. benim onda tek istediğim günde 10 saniyesini ayırmasıydı yapmadı. ben daha çok üsteledim neden böyle yapıyorsun diye o daha çok uzaklaştı
dün 50 kez aradım yüzlerce mesaj attım cevap yok en sonunda açtı ayrıldık bitti alışırsın dedi. çok bunaltmışım hırpalamışım sevmiyormuş.
aç midemdeki acı ekşi suyu kanla birlikte kustum. onu aradım defalarca birz yumuşadı gibi ben seni zaten arayacaktım vaktim yoktu hani kilo da alacaktın iyi bak kendine dedi. hastaneye git dedi ama birkaç saat sonra merak edip ne oldu diye aramadı.
tekrar aradım sen beni soğutuyorsun işim var diyorum dedi ben de 10 saniyeni ayırsan yeterdi dedim e ben de iyi değilim senin beni rahatlatman gerekirsen ben seni nazlıyorum dedi.
en sonunda ona mesaj attım Allahın adını veriyorum dedim sen aramadan yazmadan yazmicam aramicam. ben seni bekliyor olucam 5 yıl sonra olsa da dedim. çünkü kalbim seni seçti dedim.
mesajı gördü cevap vermedi. tüm numarasını sildim.
perdeleri kapattım içimdeki o zehiri kusana kadar ağladım ağladım hala dinmiyor gözyaşlarım
onu çok sevdim ama müthiş de kırıldım evet ben de kırıldım.
peki süreç nasıl işleyecek sizce arar mı? umutlarım azaldı bitti tükendi oysa ben onu mutlu ederdim. çok hem de...
Allah'a yalvarıyorum akan her bir damla gözyaşım için pişman olsun diye...RABBİM duy sesimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?