- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
- Konu Sahibi cimenyesili1
Merhaba sizde bir gelişme var mı? Ben de böyle bir durumda sessizliği seçtim. Beklemedeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman değişir mi bu tip havalanan erkekler?Erkekler böyle peşlerinde koşan sana ölüyorum bitiyorum diyen kadınları sevmezler,hatta sizin onu takııntı yaptığınızı düşünüp orda burda arkadaşlarına"kendine bişey yapıp başıma bela olmasa bari" bile diyordur...Ypatıklarının tam tersini yapmaya başla,onun aşkındanölsen de arama,o seni aradığında açma (mutlaka bi daha bi daha arar o zaman),sosyal medyaya laf sokucu ergen cümleleri yazma,hatta sosyal medyaaya uzunca bi süre girme,onu da engelleme hiçbi yerden böylece seni umursamıyorum ki engelliyim tavrı takınmış olursun,telefonu eline alıp onu aramak istediğin zamanlarda hemen başka bi işle meşgul ol film klip izle kafanı dağıt
O zaman değişir mi bu tip havalanan erkekler?
Bu kadar kadın aynı şeyi söylüyor doğru olabilir mi bi dr gideyim demiyorsun aman naparsan yap![]()
Vatan şaşmazın düştüğü duruma düşmese adam bari o olaydan sonra iyice korkmuştur adamceğizbir de tepki aldıkça yaptıklarının anormal oldugunu herkes söyleyince çevirmeye başladı şimdi, yok önceden o hiç aramıyosun derdi de hep ben kapatırdım telefonu da yok tek hatası sadece 5 gün aramayınca 5.günün sonunda aramakmış da he evet yersentepki aldıkça, hareketlerini öncedne yazdıklarını budamaya başladı..
bacım eski konular ortada, birbirini ardına açtığın konular yazdıkların.. aşk acısı değil bu. aşk zaten değil SAPLANTI. adamı öldürmesen bari Allah korusun![]()
Iyi bi guldurdun beni vallahi super bi cevap. Bende adama acidim. Dusunsene birinden kurtulmk istiyosunuz ama kendine birsey yapar diye ayrilamiyosunuz peeeehVatan şaşmazın düştüğü duruma düşmese adam bari o olaydan sonra iyice korkmuştur adamceğiz![]()
Balık Burcu musunuzgüçlü duruşu sergilemek için geç mi kaldım sizcehiç mi ihtimal yok yolu yok
![]()
beklemedeyim canım 3.gün bugün senin durumun nedir?Merhaba sizde bir gelişme var mı? Ben de böyle bir durumda sessizliği seçtim. Beklemedeyim.
aaa adamı öldürdüm bile haberiniz yok mu 3.sayfa haberlerine bakın!bir de tepki aldıkça yaptıklarının anormal oldugunu herkes söyleyince çevirmeye başladı şimdi, yok önceden o hiç aramıyosun derdi de hep ben kapatırdım telefonu da yok tek hatası sadece 5 gün aramayınca 5.günün sonunda aramakmış da he evet yersentepki aldıkça, hareketlerini öncedne yazdıklarını budamaya başladı..
bacım eski konular ortada, birbirini ardına açtığın konular yazdıkların.. aşk acısı değil bu. aşk zaten değil SAPLANTI. adamı öldürmesen bari Allah korusun![]()
çağırdım onu otel odasına "ya benimsin ya torrpağın üleeeeynnn " dedim sıktım kurşunu sıktım kurşunu tam kalbinin ortasından nezaretten yazıyorum şu an gelişmelerden haberdar edicem.Vatan şaşmazın düştüğü duruma düşmese adam bari o olaydan sonra iyice korkmuştur adamceğiz![]()
yay canımBalık Burcu musunuz
üfff evet zamkladım kendimi çıkmıyor bir yardım etsenizÜfff böyle elin adamına yapışmak zorundamısınız