gözyaşlarım dinmiyor zavallı kalbim paramparça kanıyor :(

Erkekler böyle peşlerinde koşan sana ölüyorum bitiyorum diyen kadınları sevmezler,hatta sizin onu takııntı yaptığınızı düşünüp orda burda arkadaşlarına"kendine bişey yapıp başıma bela olmasa bari" bile diyordur...Ypatıklarının tam tersini yapmaya başla,onun aşkındanölsen de arama,o seni aradığında açma (mutlaka bi daha bi daha arar o zaman),sosyal medyaya laf sokucu ergen cümleleri yazma,hatta sosyal medyaaya uzunca bi süre girme,onu da engelleme hiçbi yerden böylece seni umursamıyorum ki engelliyim tavrı takınmış olursun,telefonu eline alıp onu aramak istediğin zamanlarda hemen başka bi işle meşgul ol film klip izle kafanı dağıt

Erkekler böyle peşlerinde koşan sana ölüyorum bitiyorum diyen kadınları sevmezler,hatta sizin onu takııntı yaptığınızı düşünüp orda burda arkadaşlarına"kendine bişey yapıp başıma bela olmasa bari" bile diyordur...Ypatıklarının tam tersini yapmaya başla,onun aşkındanölsen de arama,o seni aradığında açma (mutlaka bi daha bi daha arar o zaman),sosyal medyaya laf sokucu ergen cümleleri yazma,hatta sosyal medyaaya uzunca bi süre girme,onu da engelleme hiçbi yerden böylece seni umursamıyorum ki engelliyim tavrı takınmış olursun,telefonu eline alıp onu aramak istediğin zamanlarda hemen başka bi işle meşgul ol film klip izle kafanı dağıt
O zaman değişir mi bu tip havalanan erkekler?

İstemiyorum dedigi anda arkaniza bakmadan uzaklasacaktiniz.. Tekrar tekrar aramak niye.. Takinti yapmayin yolunuza bakin kimse vazgecilmez degildir.. Kimse sizden daha degerli de degildir. Bir kisiye bu kadar anlam yuklememek.lazim.

Cok bosluga dusmussun o oglana asik degilsin ilgiye asiksin ve aci cekmekten hoşlanıyorsun kendine gel ve gururunu ayaklar altina alıp bir daha yazma ona

Bu kadar kadın aynı şeyi söylüyor doğru olabilir mi bi dr gideyim demiyorsun aman naparsan yap :işsiz:

bir de tepki aldıkça yaptıklarının anormal oldugunu herkes söyleyince çevirmeye başladı şimdi, yok önceden o hiç aramıyosun derdi de hep ben kapatırdım telefonu da yok tek hatası sadece 5 gün aramayınca 5.günün sonunda aramakmış da he evet yersen :işsiz::işsiz: tepki aldıkça, hareketlerini öncedne yazdıklarını budamaya başladı..
bacım eski konular ortada, birbirini ardına açtığın konular yazdıkların.. aşk acısı değil bu. aşk zaten değil SAPLANTI. adamı öldürmesen bari Allah korusun:KK14:

bir de tepki aldıkça yaptıklarının anormal oldugunu herkes söyleyince çevirmeye başladı şimdi, yok önceden o hiç aramıyosun derdi de hep ben kapatırdım telefonu da yok tek hatası sadece 5 gün aramayınca 5.günün sonunda aramakmış da he evet yersen :işsiz::işsiz: tepki aldıkça, hareketlerini öncedne yazdıklarını budamaya başladı..
bacım eski konular ortada, birbirini ardına açtığın konular yazdıkların.. aşk acısı değil bu. aşk zaten değil SAPLANTI. adamı öldürmesen bari Allah korusun:KK14:
Vatan şaşmazın düştüğü duruma düşmese adam bari o olaydan sonra iyice korkmuştur adamceğiz :KK14:

Depresif yaşamakdan hoşlanıyorsunuz galiba öyle bir yazmışsınız ki,hayatınız bir erkekdenmi ibaret yani ? Onamı bağlı herşeyiniz ? Bu kadarmı ucuz yaşamınız ? Önce kendinize bunların cvbnı verin..

Vatan şaşmazın düştüğü duruma düşmese adam bari o olaydan sonra iyice korkmuştur adamceğiz :KK14:
Iyi bi guldurdun beni vallahi super bi cevap. Bende adama acidim. Dusunsene birinden kurtulmk istiyosunuz ama kendine birsey yapar diye ayrilamiyosunuz peeeeh

aaa adamı öldürdüm bile haberiniz yok mu 3.sayfa haberlerine bakın!:KK14:

Son düzenleme:
çağırdım onu otel odasına "ya benimsin ya torrpağın üleeeeynnn " dedim sıktım kurşunu sıktım kurşunu tam kalbinin ortasından nezaretten yazıyorum şu an gelişmelerden haberdar edicem.:KK14:

Sevdiği birinden ayrı kalmak zorunda kaldığı için acı çeken bir kadına her türlü hakareti yakıştırmayı reva görüyorsunuz pes..ne katilliği ne psikopatlıpı kalmış..herkes hayatının bir döneminde geciriyor bu günleri..abartmayın artık yahu.Ayrılık acısı ilk 3-4 gün cok şiddetli olur zamanla azalır yani.konu sahibi işk ayrıldığı zaman yazdı zaten ..hemen bi aşaoılama hor görme..yazıklar olsun

Back
X