Gözyaşlarım kendi kendine akıyor....

mavi melek1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
566
2
96
39
İstanbul
evet kızlar göz yaşlarım kendi kendine akıyor belki çok derdim yok ama var
bi sevdiğim var işsiz nasıl iş arıyor anlatamam 1 haftadır dayısının oturduğu yerde orda iş bakıyor inanıyorum bulacak
ama ailem bu kişiye sıcak bakmıyor asılnda çok iyi tanıyorlar kendisini ailesini akrabam
babam hasta evde çalışmıyor annem ev hanımı zaten babamla ilgileniyor çalışmıyor kardeşim asker ama Allah var 5 aylık asker daha 1 kuruş para istemedi
ben bakıyorum eve tek maaşla inanın yetişmeye çalışıyorum ama yetiremiyorum babam anlamsın diye belli etmiyorum bütün bir ayı cebimde 20/30 tl geçiriyorum eğer ihtiyaç olursa oda eve gidiyor kredi ödüyorum kimseye el açmıyorum
ama bunaldım kızlar inanın iyim diyorum ama içimde hep bi burukluk gençliğim hiç yaşamadım babam iflas etti liseyi bitirdiğimde üni.ye gitmedim çalıştım çalışırken meslek sahibi oldum
içimde hep kaldı okumak çok istiyordum Allahım neden hep hayalini kurduğum şeyler benden uzakta kaldı şimdide korkuyorum sevdiğim insanla ya olmazsa ben ailesine hayır diyen biri olmadım asla ama seviyorum işte herşey para değil sadece maddi durumu iyi olan biri olmasın beni sevsin ben bunu istiyorum aşk istiyorum içimdekileri yaşamak istiyorum zaten oda çok anlayışlı az çok durumlardan haberi var beni sıkıştırmıyor üzmüyor en küçük hatasında yanlışında (asla büyük yanlışları olamadı) defalarca özür diler sen üzülme der
kızlar sadece yazdım inanın içime atttıkca batıyorum sürekli hastayım ve sebebi stres bu sefer yazmak istedim

Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda çözüme kavuşur herşey içine atma bak buraya yaz hep insan gerçekten çok rahatlıyo

bu kadar sıkma kendini canım yaa umudunu sakın kaybetme. Şu forumda senden daha kötü yüzlerce insan var en azından elinin ayağının sağlam olduğuna şükretmelisin. Bende babamı 14 yaşımda kaybettim şuan bütün yük benim üzerimde durumumda pek parlak görünmüyor ayrıca ailem öncelikli olduğu için evlilik ve sevgili düşünme gibi bi lüksümde yok. Fakat bir işe başladım daha bir hafta oldu ama allah bozmasın çok ii bugüne kadar umudumu hiç kaybetmedim hala kaybetmiyorum. Güzel günler bizi bekliyor sakın umudunu kaybetme. Aslında bunları bana söylene ben çok kızardım fakat doğrusu buymuş yeni farkettim...

saolun kızlar cümlemizin ama yinde Rabbime çok şükür babamı bize bağışladı kardeşim güzel bi yerde askerlik yapıyo hayata hep kötü yönden bakmam bu gün niyese biraz duygusallaştım :utangac:

Rabbim hiç bir kuluna dermansız dert vermesin a.s.

Zaman zaman bana da oluyor, savaşmaktan yorulduğum, hayata karşı direnciminin azaldığı zamanlar oluyor...Ama kendimden kötü durumdakileri düşündükçe kendime kızmaya başlıyorum, şükrediyorum...
İş bulmak çok zorlaştı ama umudunu kaybetme sakın.Her gecenin bir sabahı varmış.
Konuyla alakasız olcak ama arkadaşım "umudunu kaybetme" filmini izle will smith'in.Ben o filmi izledikten sonra farklı bakmaya başladım hayata...
Umarım herşey gönlünce olur a.s.

Ah be canım. evlenmeden önce sıkıntı evlendikten sonra sıkıntı gibi görülüyor. ama seni tebrik ediyorum maddi anlamda bu kadar sıkışık olan kişiler genelde işi durumu belli bile olmayan kişilerle evlenip geeceklerindede aynı sıkıntıyı yaşamak istemezler.. ama sen kalbinle hareket ediyorsun. Allah yardımcınız olur ınşallah.. ailen karşı çıkarsa sevgilinin işi yok diye çıkar onlara hemen tepki gösterme, kendi açılarından haklılar herkes çocukları evlenince rahat etsin ister. Sen zamanla onları ikna edersin.

canım sevgilin inşallah iyi bir iş bulur aileni eşle sevgiliylew karıştırma benden sana tavsiye ailenin yok dediği biriyel birzaman mutlu olursun sonra hep huzurun kaçar birde evlenemden maddiyat önemli değil deriz ama bu hayatıniçine girince okdar değişiyorki biribirini deli gibi seven kırmaktan incitmekten heran korkan kişiler hayat sıkıntısı içinde maddi oalrak bunaldıkalarından karşısındakileeri okdar kırıyorlarki yani oyüsden ince oturup elemek lazım bunlamışsın belli rabbim tez zamanda çıkış kapısı göstersin

canim uzme kendini hayatta hersey okumak okul degil ki sonra durumun duzelirse istedigin birseyi okuyabilirsin de.. ama inan okumak hersey degil.. ne guzel sen uni.ye gitmeden meslek sahibi olmussun.. bu yasta ayaklarinin uztunde durabilecegini kendine basta sonra herkese de gostermissin.. seni cok takdir ediyorum.
sevgilin konuna gelince bence bu noktada ailenin istememesinin nedeni o adam degil sen evlenince ne yapacaklar ve hangi para ile evlenceksin dusuncesi.. birak simdilik bu konuyu.. sevgilin is bulsun para biriktirin.. yani evlenmeye hazir olana kadar bunnun derdini cekmeyin.. en guzeli bu olur inan.. skma canini hersey guzel olacak senin icin inaniyorum ben.

canlarım çok sağolun hepiniz
asla işsiz biriyle yuva kurmam ki ben bunun farkında olan birisiyim erkek arkadaşım iş bulmadan işi resmiyete dahi dökmeyi düşünmüyoruz evlilik için tabiki erken 1.5-2 sene belki daha fazla bile olabilir

Ailemle açık açık neden istemiyorsunuz diye konuşmadım zamanı vakti gelince oturulup konuşulur bunlar şimdiden yüz göz olmaya gerek yok bence.Bazen bende düşünüyorum ailem istemiyorsa bir nedeni vardır ama anneme sorduğumda kesin şeyler söylemiyor işde işsiz gibi şeyler bide çevremde beni isteyen gelini olarak görmeyi düşleyen çok kişi var bunları çoğunun kafası bana uymuyor.Belkide aielm korkuyorlar beni kaybetmekten yanlız kalmaktan inanın çok karışık :S

Ben çok uzun zamandır çalışıyorum ve hayat asla tamamen karamsar bakmadın son bi kaç aydır çok zor bi dönem geçiriyorum buda geçecek Allahın izni ile aliemle çok şeyler atlattık bunlarıda atlatıcağız.

Kızlar son gelişmeleri yazıyım dedim hafta başı sevgilimin halasının eşi vefat etti babamın kuzneinin eşi oluyor.
Neyse bizimkiler cenazeye gittiler akşam ailemi o getirdi cenazede babama baba demiş farkında olmadan babamda akşam evde söyledi pek bi hoşuam gitti dedi içime bir gün ışığı doğdu annem ne kadar tavır yapsada oda baya güldü babam anlatığında. :utangac:
Ama 2 gündür biz kötüyüz kızlar dün bana söz verdi sabahtan kalkıp tuzlaya iş bakmaya gidecekti hatta ben bi kaç adres buldum neyse bi aradım cevap yok neyse suya gitmiş tmm dedim öğleden sonra aradım naptın diye bana kalkıp halamlardayım demezmi kötü bişemi oldu dedim yok dedi akşam kuran varya onun için geldim dedi kuran mevlit saat 8den sonra yazık okadar satain boşa gidiyor dedim bana böyle demedin falan diye başladık baya konuştuk bende senin gönül yok iş aramakta dedim:a015:
Bu sabahta yine iş konusu ve ben açık açık dedim iş olmazsa bu iş olmaz ben gelceğimi düşünmek zorundayım aşk tek başına bunları karşılamaz ben bu güveni vermelisin falan dedim yoruldum kızlar çok yoruldum bakalım ne olacak fisfisfis :a015:

Son düzenleme:
yazdıklarında en çok hoşuma giden zaten sıkıntı çektim ve çekiyorum deyip bundan sonraki hayatımda zengin birini bulup kurtulayım mantığını yürütmemen....

Allah yardımcın olsun...

yazdıklarında en çok hoşuma giden zaten sıkıntı çektim ve çekiyorum deyip bundan sonraki hayatımda zengin birini bulup kurtulayım mantığını yürütmemen....

Allah yardımcın olsun...

saol cnm asla paraya tapan biri olmadım öyle olsaydım karşıma maddi durumu çok iyi insanlar çıktı birine evet der belki keyfimi süre bilirdim ama ne biliyim ben öyle düşünmüyorum sadece para olmasın aşkta olsun eşimin gözlerine baktığımda gözlerim ışıldasın cüzdanına baktığımda değil

zaten aşkımda iş bulacaktır buna inanıyorum ve ikimiz ele ele veridğimzide ilerde herşey çok daha güzel ve iyi olacak kaydirigubbakcemile4

Sen evlenince ailene ekonomik olarak katkıda bulunamayacağından
dolayı ailen istemiyor olabilir...............................................

Çabanız, gayretiniz, hayatla mücadeleniz ve omuzlarınızdaki yükü taşıma isteğiniz takdire şayan...

Rabbim inşallah sevgilinize hayırlı bir iş kapısı açar ve herşey istediğiniz gibi olur....

basen hayatta istediğimz şeyler olmaz canım işte o zman inat etme olurmu bu inat seni bitirir çünkü yorar tüketir

dilerim herşey gönlünce olur ....

Ailenizin neden ilişkinizi onaylamadığı çok önemli bir detay, mutlaka bildikleri duydukları gördükleri negatif bir durum vardır.... Eğer nylamamalarının nedeni aşılabilecek bir durumsa kendine bunu sıkıntı etme, mutlaka bir orta yol bulunur....

bak sende demişşin hayallerimi yaşayamadım...
20 30 lirayla ay sonunu getiremiyorum vs.. vs..diye..
demek ki para ne kadar önemli hepimiz için..
evlendikten sonrada bunların bu şekilde devam etmesini ister misin tatlım?
çok iyi düşün sevgisiz olmaz tabiki...ama parasız hiç olmaz..
hem bukadar da kasma herşey olacağına varır..alın yazısı gelir başa..

saol cnm asla paraya tapan biri olmadım öyle olsaydım karşıma maddi durumu çok iyi insanlar çıktı birine evet der belki keyfimi süre bilirdim ama ne biliyim ben öyle düşünmüyorum sadece para olmasın aşkta olsun eşimin gözlerine baktığımda gözlerim ışıldasın cüzdanına baktığımda değil

zaten aşkımda iş bulacaktır buna inanıyorum ve ikimiz ele ele veridğimzide ilerde herşey çok daha güzel ve iyi olacak kaydirigubbakcemile4

bak en güzelini sen söylemişsin
acele etme canım aşkın iş bulsun cebi biraz para görsün sonra evlilikte gerçekleşir
para herşey değil belki ama bu zamanda çok şey ifade ediyor canım.sende olgun bir kıza benziyosun bunun farkındasın zatena.s
ailende acaba sen evlendikten sonra onlara yardım edemiyeceğini düşündikleri için bu evliliğe onay vermiyor olmasınlar.bence her durumda onlara destek ol ve bunu onlarada söyle.

Back
X