gözyaşlarını saklamak ve hiçbirşey olmamış gibi yaşamak çok zormuş...

cileklPASTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
95
1
86
Diğer
yaşamak nedir sizce?yemek,içmek,gezip eğlenmek mi?yaşamak bence sağlık ve huzur gerisi boş.bu ortamda kimse birbirini tanımıyor fakat o kadar sıkıntılı anlarımızda ve sorunlarımızda kenetleniyoruz,tek yürek olup atmaya başlıyoruz.o yüreğin içindeki ben kötüyüm yüreğim acıyor,paylaşmaya ihtiyacım var,şöyle söyleyim benim çocuğum olmuyor yaklaşık 9 aydır eşimden dolayı,ilaçlar bitmeyen tahliller sonuç hüsran.o kadar sinirliyim ki neden olmuyor,eşimede belli etmiyorum üzülmesin diye ağlıyorum haklı olaraktan tepki gösteriyorum taki 2 gün öncesine kadar.çocuğumun olmamasını unuttum o haberden sonra teyzem güzeller güzeli genç gurbet kuşu teyzem kansere yakalanmış senağlamahenüz daha 37 yaşında ve bunu yeni öğreniyorum,2 çocuğu var eşinden ayrı anne ve baba kardeş yok yanında yalnız yurt dışında yaşıyor,babası kalp hastası duyarsa gider,senağlamaannesi beyninden rahatsız hastaneden yeni çıktı duyunca biter,çocuklarına söyleyemiyor üzülmesinler diye biri telefonda konuşurken duyuyor yıkıyor ortalığısenağlama,diğerine söyleyemiyorlar,nefes almak gözyaşlarını saklamak ve hiçbirşey olmamış gibi yaşamak çok zor,anneme söyleyemiyoruz babamın ani ölümü bizi çok sarstı.eli kolu bağlı oturmak çok zor,dua edin lütfen dua edin iyileşsin allahım şifalar versinsenağlamasenağlamasenağlama

off offfffffsenağlama çok üzüldümm canımm çokk.

allahtan gelene ne denirkii.derdi weren allahımm dermanınıda werir inş.çocuklarınaa bağışlasınn teyzenizi.
sizin içindee üzüldümmm.allahımm hayırlısıylaa bebeğinizi kucağınıza nasip eder inş.

dualarım sizinlee:Saruboceq:

Allah yardımcınız olsun canım.hayırlı şifalar versin RABBıM.o küçücük çocuklarına acısın ve onu sizlere bağışlasın canım....:Saruboceq: dualarım sizinle.lütfen sen de kendini çok üzme...

Maalesef hayat böyle bişey....
Evet üzülüyoruz, ama gün geliyor güzel bir haber alıp seviniyoruz... Birleri üzülürlen birileri mutlu mesut yaşıyor, birileri hastayken birileri sağlıkla gülp eğleniyor, birileri ölürken yeni canlar doğuyor...

Sıkıntılı günlerinizin geçmişte kalmış olmasını, bundan sonra alacağınız haberlerin hep yüzünüzü güldürmesini umarım....

allah acil sifalar versin cok dogru söylemissin kendimizi hayatin akisina kaptirip yasanilan güzel seylerin elimizde olan sagligimizin bile kiymetini anlayamiyoruz insallah teyzenden ve senden güzel haberler aliriz cok yakinda canim :çok üzgünüm:

Allah şifa versin

ümidinizi yitirmeyin, onun da güçlü olmasını sağlayın

derdi veren dermanını da yaratır :Saruboceq:

allahtan acil şifalar diliyorum

Rabbim acil sifalar versin :çok üzgünüm: insallah hersey yoluna girer, hayirlisiyla sIkIntiLariniz biter ve icinizde huzur olur ölüm Allah´in emri, ama ben yikiliyorum ölüm haberi aldigimda Mevlam sevdiklerine, sevdiklerimize hayirli uzun ömürler versin icini ferah tut, rabbim herseyin güzelini ve dogrusunu en iyisini bilir... bize sabretmek düser...insallah iyilersir. Allah´a emanet ol, üzülme canim.

çilekreçeli ölüm allahın emri haklısın canım ama genç ölüm beklenmeyen ölüm hepimiz için çok zor,allahım cümlemize yardım etsin inşallah duaların için tşk ederim canım...

denizbaris haklısın canım birileri ölürken birileri doğuyor,ama ölüm kimseye yakışmıyor allahım dualarımızı duysun canım inşallah tşk ederim iyi dileklerin için..

pembeperi acı ve sabır ikiside birbirinden zıt kelimeler ve ikiside insanlar için ama doğru söylüyorsun canım allahım çok büyük tşk ederim canım

scheker inşallah canım dualarınızı allahım kabul eder inşallah,teyzem sağlığına kavuşsa benim sağlıklı bebeğim olsa görürüm inşallah o günleri...

navb canım güçlü olmasını sağlıyoruz olmamış gibi davranıyoruz ama elimizdende geleni yapmaya çalışıyoruz ama zor tşk ediyorum sizlerle paylaşmak ve konuşmak çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…