yaşamak nedir sizce?yemek,içmek,gezip eğlenmek mi?yaşamak bence sağlık ve huzur gerisi boş.bu ortamda kimse birbirini tanımıyor fakat o kadar sıkıntılı anlarımızda ve sorunlarımızda kenetleniyoruz,tek yürek olup atmaya başlıyoruz.o yüreğin içindeki ben kötüyüm yüreğim acıyor,paylaşmaya ihtiyacım var,şöyle söyleyim benim çocuğum olmuyor yaklaşık 9 aydır eşimden dolayı,ilaçlar bitmeyen tahliller sonuç hüsran.o kadar sinirliyim ki neden olmuyor,eşimede belli etmiyorum üzülmesin diye ağlıyorum haklı olaraktan tepki gösteriyorum taki 2 gün öncesine kadar.çocuğumun olmamasını unuttum o haberden sonra teyzem güzeller güzeli genç gurbet kuşu teyzem kansere yakalanmış senağlamahenüz daha 37 yaşında ve bunu yeni öğreniyorum,2 çocuğu var eşinden ayrı anne ve baba kardeş yok yanında yalnız yurt dışında yaşıyor,babası kalp hastası duyarsa gider,senağlamaannesi beyninden rahatsız hastaneden yeni çıktı duyunca biter,çocuklarına söyleyemiyor üzülmesinler diye biri telefonda konuşurken duyuyor yıkıyor ortalığısenağlama,diğerine söyleyemiyorlar,nefes almak gözyaşlarını saklamak ve hiçbirşey olmamış gibi yaşamak çok zor,anneme söyleyemiyoruz babamın ani ölümü bizi çok sarstı.eli kolu bağlı oturmak çok zor,dua edin lütfen dua edin iyileşsin allahım şifalar versinsenağlamasenağlamasenağlama