- Konu Sahibi gozde353535
Yok ilk 3 yıl iyileşme yoktu ama ilerleme de olmadı genişlikte. Bizde reflü yoktu sintigrafi çekilmişti. Parankim kalınlığını hatırlamıyorum ama sıkıntılı bir durum yoktu. Böbrek fonksiyonlarında sorun, idrar yolu enfeksiyonu, gelişim geriliği yaşamadık. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama önce Behçet Uz çocuk hastanesine gidiyorduk sonra Ege üniversitesine geçtik memnunuz.
Çaresi var diye sakin kalmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor işte. Bizde reflü var. Sintigrafi çekilecek. Bir de bir böbrekte iki tane idrar kanalı varmış, yani böbrek iki segmentli. Biraz karışık durumlar. Fonksiyonu düşük çıkmaz inşallah. Doktor %30 çalışıyor olabilir dedi. Parankim biraz ince, sınırda, ama darlık çıkmazsa takip edilecek. Biz de kendi kendine iyileştiğini görelim inşallahŞunu söyleyeyim kendinize hayatı zehir etmeyin. Bunu hayatın odağı haline getirmeyin yazık oluyor geçen zamana. Ben çok üzülüp ağlamıştım. Dönüp baktığımda ne gerek varmış diyorum en kötü ne olabilir ki? Hastalık belli tedavisi belli