Gram altin?

blackwhiite

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
799
902
123
İstanbul
Arkadaslar merhaba dert degil ama karar veremedim.

Simdi benim universiteden yakin bi'arkadasim evleniyo. Nisanlisini da taniyorum konusuyoruz sık sık kizla.

Bu ay sonu sadece nikah yapacaklar. Benim derdim de su ben bir yildir calismiyorum. Suan ki durumumla anca gram altin alabilirim. Ayip olur mu sizce gram takmak?(biz de genelde en dusuk ceyrek takarlar:/) Yoksa altini birakip 100 tl para mi taksam?

Bi'de nikahta cok şıkır şıkır olmaya gerek yok di mi? Ben hep dugune gittigim icin o kisimda da kafam karisti:)

Bence de ne olduğu anlaşılamıyan bir altındansa 100 TL'ni tak gel, az bir para değil.

Nikah için allı pullu şeyler olmaz, özenli sade bir şıklık yeterli :)

Canım duz bir elbise ve hafif topuklu stiletto olabilir, ya da kumas pantolon kalem etek bluz falan olabilir. Mumkunse düz renk olsun bence.

Bence de ne olduğu anlaşılamıyan bir altındansa 100 TL'ni tak gel, az bir para değil.

Nikah için allı pullu şeyler olmaz, özenli sade bir şıklık yeterli :)

Ya iste ben de oyuzden ne yapsam bilemedim. Keske calisiyo olsam da daha iyi bi'sey taksam ama aileme de cok yuk olmak istemiyorum simdi. O zaman en mantiklisi para takmak galiba:) Zaten grami da oyle bi'yapmislar ki buyutec tutmali:p

Kiyafet icin de taki ve topukluyla suslerim kendimi artik:) İlk defa yakin bi'arkadasimin evliligine sahit olucam ondan gozumde buyuttum biraz en son dugune de lise ikide falan gitmistim:p

Canım duz bir elbise ve hafif topuklu stiletto olabilir, ya da kumas pantolon kalem etek bluz falan olabilir. Mumkunse düz renk olsun bence.

Hava sicak olmasa elim siyaha gidecek de kavuruyo hava:)
Kalem etegi dusunebilirim hem şık hem de yolda rahat ederim tesekkur ederim:)

100 tl takman daha mantıklı. Benimde geçen sene lise döneminden bir arkadaşım evlenmişti biz kızlarla birleşip şık bir saat almıştık. Günlük hayatta da kullansın hatıra kalsın diye. Ama senin durumunda para daha mantıklı duruyor. Ben siyah düz mini bir elbise siyah süet ayakkabı giymiş saçlarımı da doğal bir şekilde toplatmıştım. Kızla pek samimi değildik fazlası içimden gelmedi :)

gram altin benim tercih ettigim bir sey.
para geldigi gibi gidiyor ama altin hemen bozulmadigindan birikim icin daha mantikli geliyor.
ayrica para takmayi da hic sevmem. lira veya gram daha zarif oluyor gibi hissediyorum. hatta kutunun icine isim yazip sepete/keseye de atilabilir... adetlere gore degisiyor.

nikaha da bir aksam davetine yemege gider gibi sade bir şıklik tercih ederseniz tadindan yenmez ; ))

100 tl takman daha mantıklı. Benimde geçen sene lise döneminden bir arkadaşım evlenmişti biz kızlarla birleşip şık bir saat almıştık. Günlük hayatta da kullansın hatıra kalsın diye. Ama senin durumunda para daha mantıklı duruyor. Ben siyah düz mini bir elbise siyah süet ayakkabı giymiş saçlarımı da doğal bir şekilde toplatmıştım. Kızla pek samimi değildik fazlası içimden gelmedi :)

Ya dugun olmadigi icin ben de ne giysem bilemedim vaktim var olmadi bi'alisveris yaparim:) En mantiklisi senin yaptigin zaten daha ne olsun, millet gelinle yarisiyo zaten beyaz abiye falan sinir oluyorum:D

Tamamdir ozaman para daha mantikli, tesekkur ederim:)

gram altin benim tercih ettigim bir sey.
para geldigi gibi gidiyor ama altin hemen bozulmadigindan birikim icin daha mantikli geliyor.
ayrica para takmayi da hic sevmem. lira veya gram daha zarif oluyor gibi hissediyorum. hatta kutunun icine isim yazip sepete/keseye de atilabilir... adetlere gore degisiyor.

nikaha da bir aksam davetine yemege gider gibi sade bir şıklik tercih ederseniz tadindan yenmez ; ))

Ya keske oyle kutuya atmali falan olsa gidip ustune takmak en nefret ettigim sey. Altini o yuzden dusunmustum ama gram da minicik cidden:))

Sade giyeyim ozaman altina topuklulari giydim mi havasi degisir:)

100 tl tak, gram altini satarken degeri de dusebilir. Hem ben sevmiyorum gramla takilan seyleri:KK53:
Ahaha cidden ya ustune takarken gulme gelir bana. insallah kutuya koyuluyodur daha dugun kafasinda degilim gidip ustune para takmak da garip geliyo kim cikardiysa o olayi. (Ya ben gulen surat koyuyorum telefondan bu kafasina gore smiley koyuyo: D)

Ya keske oyle kutuya atmali falan olsa gidip ustune takmak en nefret ettigim sey. Altini o yuzden dusunmustum ama gram da minicik cidden:))

enee senin konunmus, bodoslama daldim :))
aynen sade bir elbise veya klasik pantolon uzerine zarif bir bluz/gomlek yeterli.
cok kasma, sacin da bakimli fonlu olsun tamamdir.

enee senin konunmus, bodoslama daldim :))
aynen sade bir elbise veya klasik pantolon uzerine zarif bir bluz/gomlek yeterli.
cok kasma, sacin da bakimli fonlu olsun tamamdir.

Ben gram altınla kendi düğünümde tanıştım. Gram sadece yatırım olarak alınır sanıyordum. Bizden hiç gram takılmadı, en düşük çeyrek de eşimin tarafından gram vardı biraz.
Saf altn haliyle değil de böyle etrafında bir şey oluyor plastik zarf gibi. Öyle olunca küçüklüğü göze batmaz. Ama itici geldi bana hiç bizde gram takma görmediğim için. : D bizde varsa en az çeyrek yoksa da bişey tAkmazsın. Ama öyle değilmiş işte. Illa birileri takıyor. Küçük müçük ama gram paradan daha iyi gibi para takmak daha garip geliyor. Zarf vermek ve para takmak.

Back
X