Gram altin?

enee senin konunmus, bodoslama daldim :))
aynen sade bir elbise veya klasik pantolon uzerine zarif bir bluz/gomlek yeterli.
cok kasma, sacin da bakimli fonlu olsun tamamdir.

Ahah kendime daha tatli dertler buldum bak:)

Pantolon topuklu da dusunebilirim yeni almistim zaten şık bi'seyler tam bi'ogreneyim de nikah sonrasi kutlama olacaksa ona gore giyinirim:)

Ben gram altınla kendi düğünümde tanıştım. Gram sadece yatırım olarak alınır sanıyordum. Bizden hiç gram takılmadı, en düşük çeyrek de eşimin tarafından gram vardı biraz.
Saf altn haliyle değil de böyle etrafında bir şey oluyor plastik zarf gibi. Öyle olunca küçüklüğü göze batmaz. Ama itici geldi bana hiç bizde gram takma görmediğim için. : D bizde varsa en az çeyrek yoksa da bişey tAkmazsın. Ama öyle değilmiş işte. Illa birileri takıyor. Küçük müçük ama gram paradan daha iyi gibi para takmak daha garip geliyor. Zarf vermek ve para takmak.

Ya evet boyle plastik bi'kabi oluyo gram altinlarin onunla takiyosun: D En son elime borcam alip onu takicam ahaha: D

Bize de bir kaç tane gram altın takılmıştı şu an atsam atamam satsam satamam. Hediyelik saklıyorum ama onun yerine para daha iyi. 50 tl bile olur bence ya da ne bileyim ihtiyacı olan bir şey falan alınır...Gram altın böyle sarı folyo gibi bir şey o yüzden korumalıkla satılıyor sanırım, bir parçası kopuvermesin diye:D

Back
X