Aynen kuzum yedim ve bittikendini bu kadar korkutma kuzum yediysen yedin bence bunda bir şey yok .
sadece kendini kaptırmayacaksın o kadar buna dikkat et.
birşey daha öğrendik kendimizi çok sıkarsak yememek için sonra yemeye başladık mı bizi kimse durduramaz o yüzden 1 çatal alıp bırakmayınca öğreneceğiz
oyyyy hemşom yapmış içmezmiydimelerine sağlık
Cok guzel canım afiyet sifa olsunGünaydın kızlar
Afiyet olsunEllerine sağlık canım ❤❤
Afiyet olsunkendini bu kadar korkutma kuzum yediysen yedin bence bunda bir şey yok .
sadece kendini kaptırmayacaksın o kadar buna dikkat et.
birşey daha öğrendik kendimizi çok sıkarsak yememek için sonra yemeye başladık mı bizi kimse durduramaz o yüzden 1 çatal alıp bırakmayınca öğreneceğiz
oyyyy hemşom yapmış içmezmiydimelerine sağlık
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kızlar
Neden yaAynen kuzum yedim ve bitti
bugun su diyetİ mi yapsam
Günaydın canımGunaydnnn güzellikler ❤
Miss afiyet olsunKahvaltım
Peynir süzme ve kaşar karışık
zeytin siyah ve yeşil karışık
3 kayısı kurusu
3 wasa
Domates
Salatalık
sağol canımCok guzel canım afiyet sifa olsun❤
misss miss ohh afiyet olsunKahvaltım
Peynir süzme ve kaşar karışık
zeytin siyah ve yeşil karışık
3 kayısı kurusu
3 wasa
Domates
Salatalık
Şu an tıka basa doluyum, bu gün tek öğün mu yapsam acaba diye düşünüyorummisss miss ohh afiyet olsun
Ne diyoruz, nerde kalmıştıkAynen kuzum yedim ve bitti
bugun su diyetİ mi yapsam
+700 le gunaydınnn
Bugun tok kalkmışızŞu an tıka basa doluyum, bu gün tek öğün mu yapsam acaba diye düşünüyorum ☺
Ne diyoruz, nerde kalmıştıksadece yediklerine dikkat et bugün biraz yürü bu kadar
Canım ya, sen takma artıları efser in dediği gibi biraz dikkat et gider yarınaBugun tok kalkmışızne güzel
Hergun oyle ac oluyodum ki halbuki
O kahvaltı ne tatlı oluyodu
Bunu şöyle hayal et istediğin kilodasın,ve küçük bir kaçamaktan sonra artı oldun, bu da onun provası olsun bakalım ne zaman gidecekTamamdır gece cok efkarlanmıştım ama
Sabaha iyi kalktım
Devamkeee
Bunu şöyle hayal et istediğin kilodasın,ve küçük bir kaçamaktan sonra artı oldun, bu da onun provası olsun bakalım ne zaman gidecek
Ben zaten güzel bir eksi bekliyordum, demek ki detoks yapmadan sağlıklı beslenerekte güzel eksiler olabiliyormuş ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?