Kız hayal bile edemedim istedigim kiloda olduğumuBunu şöyle hayal et istediğin kilodasın,ve küçük bir kaçamaktan sonra artı oldun, bu da onun provası olsun bakalım ne zaman gidecek
Bu hafta biraz vereyim bana iyi gelecek, inşallah regl ödem olmaz eli kulağında çünküvay vay vay harika col sevindim
Gidecek tabiBu hafta biraz vereyim bana iyi gelecek, inşallah regl ödem olmaz eli kulağında çünkü
Bazen biraz hızlandırayım diyorum sonra otur. Oturduğun yereBen zaten güzel bir eksi bekliyordum, demek ki detoks yapmadan sağlıklı beslenerekte güzel eksiler olabiliyormuş ☺
Düşünce gücümüz sadece yeryüzünde İnsan canlısında var ve gerçekten bir güç.Güzel düşünürsen evren güzel şeyler için harekete geçer bol bol hayal kur ve elinden geleni Sağlıklı bir biçimde yap.Kız hayal bile edemedim istedigim kiloda olduğumu
Gerci simdiki kilomu bile hayal edemiyodum
Tamam ettim bak simdi
Bende bugün sabitim güzişben de dünle aynı geldim halnuki bugün azda olsa eksi görürürm diyodum ama malesef olmadı
Evet evet evrene pozitif bir yeşil top fırlattımDüşünce gücümüz sadece yeryüzünde İnsan canlısında var ve gerçekten bir güç.Güzel düşünürsen evren güzel şeyler için harekete geçer bol bol hayal kur ve elinden geleni Sağlıklı bir biçimde yap.
GuzisimDüşünce gücümüz sadece yeryüzünde İnsan canlısında var ve gerçekten bir güç.Güzel düşünürsen evren güzel şeyler için harekete geçer bol bol hayal kur ve elinden geleni Sağlıklı bir biçimde yap.
Yapmadım canım bugün yapıcam ya yürüyüş ya da LeslieGuzisim
Dün spor yapmışmışdn
Mutlaka yarım saat ayırmaya çalış balım
Canım sen zaten ideal kilona çok yaklastin ne gerek var,Bazen biraz hızlandırayım diyorum sonra otur. Oturduğun yere
Yarın göreceksin, bende dün fazla eksi goremedim, bu gün çok güzel amaben de dünle aynı geldim halnuki bugün azda olsa eksi görürürm diyodum ama malesef olmadı
Ben buna hep inandım, beyin gücümüzle çok inanırsak yapamayacagimiz hiç bir şey yokDüşünce gücümüz sadece yeryüzünde İnsan canlısında var ve gerçekten bir güç.Güzel düşünürsen evren güzel şeyler için harekete geçer bol bol hayal kur ve elinden geleni Sağlıklı bir biçimde yap.
Canım hayal et çok az kaldı çünkü, sen şimdiden alışveriş listeni hazırlamaya baslaKız hayal bile edemedim istedigim kiloda olduğumu
Gerci simdiki kilomu bile hayal edemiyodum
Tamam ettim bak simdi
Her gün kilo verilmez ki amaBende bugün sabitim güziş
Döner döner ama stres yapmazsanEvet evet evrene pozitif bir yeşil top fırlattım
Geri dönecek bana
Cumaya kadar dönse ins
Ya becerikli hatunnÖğlen eve geldim, tavuk sosu hazırladım fırın tepsisine yerleştirdim, akşama hazır , gelir pisiritim, tek öğünden vazgeçtim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?