Afiyet olsun canımöğe
dün akşam ile aynı sadece bulgur yemedim
1 karnıyarık
2 dolu ymk kaşığı yoğurt
Afiyet olsunöğe
dün akşam ile aynı sadece bulgur yemedim
1 karnıyarık
2 dolu ymk kaşığı yoğurt
Becerikli kim ben kimYa becerikli hatunn
Bende sudan vaz gectim
Hafif bi kahvaltı yaptım
Adımımı da 15 bine tamamlarsam super olacak
Bende bi kahve
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunBende bi kahve️ içtim
ögle arasında yan gelip yatmak varken eve gelip yemek yapmak becerikliLik kaynaklıdırBecerikli kim ben kimmecburiyetten işte yemek hazır olmazsa hemen abur cubur dalıyor cocuklar
bende bayılırım caya
benimde kahve icesim varBende bi kahveiçtim
Teşekkür ederim canımögle arasında yan gelip yatmak varken eve gelip yemek yapmak becerikliLik kaynaklıdır
bende bayılırım caya
Biz esimle demlik demlik içerdik
Çay iceceksem altı cok saglam olacak ve yanı dolu olacako yuzden kahvaltıda iciyorum simdi anca
Afiyet ola
benimde kahve icesim var
Yapayım da iceyim
Ne güzel etmişsin, zaten sadece su icsen belki daha az verirsinSabah kahvaltımı yaptım su mu vaz geçtim
Kendimi sıkmanın manası yok
Nihayetinde gelinlik mi giyecegim sanki
kahvaltıdan önce 1 kayısı 2 bardak su
Sabah 1.5 wasa
1 kk corekotlu peynir
Domates,kapya,1 yukurta
Ne oldu kuzum hayırdırKızlar iş yerinde bı ekşın yaşadım çok şükür atlattım
İş ile ilgili canım çok gerildim 1 saat telefon görüşmesi yaptım ve halloldu şükürNe oldu kuzum hayırdır
Hallolduysa iyi canımmmİş ile ilgili canım çok gerildim 1 saat telefon görüşmesi yaptım ve halloldu şükür
Sağol canım insan durduk yerde geriliyorHallolduysa iyi canımmm
Aslında bizim ne güçlerimiz var da bilmiyoruz ,farklı diller konuşunca çeviride yanlış anlamalar oluyorBen buna hep inandım, beyin gücümüzle çok inanırsak yapamayacagimiz hiç bir şey yok
hal olduysa sevindimİş ile ilgili canım çok gerildim 1 saat telefon görüşmesi yaptım ve halloldu şükür
Maalesef öyle bir makina değiliz dönemleri iyi takip edip bedenimize iyi tercüman olmalı ve onu anlamalıyızHer gün kilo verilmez ki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?