🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar afedersiniz ama birşey danışıcam, 3gündür akşamları kayısılı slimplus bitki çayı içiyorum ve 3 gündür günde 2 kez ishal olarak wc giriyorum, öncesinde bağırsak sorunum yoktu 2-3 günde wc girerdim. Bu şekilde olması kiloyu nasıl etkiler, bağırsakların bu kadar çok çalışması nasıl bilmiyorum

Ayy her akşam diğer günün menüsünü düşünüyorum ne yesek diye planda yarın bugünden kalma kereviz, salı fırında karnabahar kızartması, çarşamba annemle kızıma fırın tavuk var ben tavuk yemediğimden o gün çorba içerim belki, perşembe ise tek öğün protein

Bağırsakların çalışması çok iyi ama doğal yollarla olmalı, çayı her gün içersen bağırsağın tembelleşir, ben çok zorlanırsam arada form Çay içiyorum, mümkün olduğunca içmemeye özen gösteriyorum.

Gayet güzel

Yaa bugünde içtim keşke içmeseydim Neyse yarından itibaren içmiyorum o halde.

birde hergün salatalık limonlu detoks suyu yapıyorum, bugün elma limon zencefilli yaptım, bu suların hergün yapıldığında kiloya olumsuz etkisi olur mu?

Canim cok icme birden birakirsan bagirsaklarin Bu sever tembelesir... Ben üc günde bi iciyorum .. bende etkisi zaten iki üc gün sürüyor

Ben bu detoks suların da aralıklı yapılması taraftarıyım, 2 gün yaptım ve perşembeye kadar yapmayacağım, tam olarak bilmiyorum ama böbreklere zarar verebilir her gün yapmak, en azından ben öyle düşünüyorum

Yarin pazartesi kizlar bakalim tüm hafta karbonidrasiz beslenmeyi düsünüyorum en sagliklisi o galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…