- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Her sabah güzel bi heyecan oluyoAy benimde o huyum var her wc den sonra tartiya
Afiyet olsun canımKahvalti bugün
Iki yumurtali omlet kahve cay tabi sekersiz iki üctane ceviz..
aksam
Bir tabak sulu köfte
İyi geceler canımİyi geceler güzel hanımlar. Yarın hepimiz için sağlıklı, diyetimize sadık olacağımız, huzur dolu bir başlangıç olsun
Gerçek olacak benceAynen canım bazen gram oynamıyo bazen yarım kilodan fazla gidiyo, ben kendimi motive etmek için matematik hesabı yapıyorum aslında tamamen hayali
Ayy bilmiyorum resmen adrenaline çevirdim bu işi, keyifte alıyorum delirdim galibaGerçek olacak bence
Sagol Canim benimAfiyet olsun canım
Bağırsakların çalışması çok iyi ama doğal yollarla olmalı, çayı her gün içersen bağırsağın tembelleşir, ben çok zorlanırsam arada form Çay içiyorum, mümkün olduğunca içmemeye özen gösteriyorum.Kızlar afedersiniz ama birşey danışıcam, 3gündür akşamları kayısılı slimplus bitki çayı içiyorum ve 3 gündür günde 2 kez ishal olarak wc giriyorum, öncesinde bağırsak sorunum yoktu 2-3 günde wc girerdim. Bu şekilde olması kiloyu nasıl etkiler, bağırsakların bu kadar çok çalışması nasıl bilmiyorum
Gayet güzelAyy her akşam diğer günün menüsünü düşünüyorum ne yesek diye planda yarın bugünden kalma kereviz, salı fırında karnabahar kızartması, çarşamba annemle kızıma fırın tavuk var ben tavuk yemediğimden o gün çorba içerim belki, perşembe ise tek öğün protein
Kısıtlı bir zamanın var ondan, ben gibi süresiz vaktin yo , baksana aylardır yerimde sayıyorumAyy bilmiyorum resmen adrenaline çevirdim bu işi, keyifte alıyorum delirdim galiba
Yaa bugünde içtim keşke içmeseydimBağırsakların çalışması çok iyi ama doğal yollarla olmalı, çayı her gün içersen bağırsağın tembelleşir, ben çok zorlanırsam arada form Çay içiyorum, mümkün olduğunca içmemeye özen gösteriyorum.
Canim cok icme birden birakirsan bagirsaklarin Bu sever tembelesir... Ben üc günde bi iciyorum .. bende etkisi zaten iki üc gün sürüyorKızlar afedersiniz ama birşey danışıcam, 3gündür akşamları kayısılı slimplus bitki çayı içiyorum ve 3 gündür günde 2 kez ishal olarak wc giriyorum, öncesinde bağırsak sorunum yoktu 2-3 günde wc girerdim. Bu şekilde olması kiloyu nasıl etkiler, bağırsakların bu kadar çok çalışması nasıl bilmiyorum
Sende 21günü hedef belirledin kendine, 21 gün sonundaki değişimden sonra elin kaçamak yapmaya gitmez bile, yola çıktık dönüş yokKısıtlı bir zamanın var ondan, ben gibi süresiz vaktin yo , baksana aylardır yerimde sayıyorum
Tamam canım içmiycem artıkCanim cok icme birden birakirsan bagirsaklarin Bu sever tembelesir... Ben üc günde bi iciyorum .. bende etkisi zaten iki üc gün sürüyor
Ben bu detoks suların da aralıklı yapılması taraftarıyım, 2 gün yaptım ve perşembeye kadar yapmayacağım, tam olarak bilmiyorum ama böbreklere zarar verebilir her gün yapmak, en azından ben öyle düşünüyorumYaa bugünde içtim keşke içmeseydimNeyse yarından itibaren içmiyorum o halde.
birde hergün salatalık limonlu detoks suyu yapıyorum, bugün elma limon zencefilli yaptım, bu suların hergün yapıldığında kiloya olumsuz etkisi olur mu?
Evet bu sefer 59.9 görene kadar dikkat etmeyi düşünüyorum çünkü bir al bir ver benim motivasyonumu düşürüyorSende 21günü hedef belirledin kendine, 21 gün sonundaki değişimden sonra elin kaçamak yapmaya gitmez bile, yola çıktık dönüş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?