Yarın güzel bir sonuç alman dileğiyleEvet kızlar bugün 21 günlük serimi tamamladım. Yarın tartılıp 21 günde kaç kilo verdiğimi yazıcam. Benim açımdan kötü bir 21 gündü çünkü çok fazla kaçamak yaptım hedefime ulaşıcağımı zannetmiyorum. Bugün kabak detoksu yaptım. Yarın sabahı heyecanla bekliyorum
Oo yeni bir 21 güne mi başlıyoruzzYarın güzel bir sonuç alman dileğiyleyarın yeni bir 21 gün başlasın o zaman
Regli kaynaklı ödem olabilir, benimde geldi gelecek eli kulağında8 gün geciken reglimi söktürsün diye kendimi maydonoz suyuna boğdum. İnşallah işe yarar
Bizim plan değişmezse beraber yaparız o halde canımArada yapıyordum ben, iyi oluyor, Perşembe bende tek öğün yapabilirim,
G guziss35 sen ben ve belkiOo yeni bir 21 güne mi başlıyoruzz
Tabiki hazırıımm
Tamam canım, Perşembe öğlen bol protein alıp tek öğün yaparım diye düşünüyorumBizim plan değişmezse beraber yaparız o halde canım
Bende hep ödemdir diyorum ödemi bahane ediyorum ama bilimsel bir gerçek değil miRegli kaynaklı ödem olabilir, benimde geldi gelecek eli kulağındayarın bende kilomu çok merak ediyorum, 65 li birakam görmek istiyorum
Kesinlikle ödem oluyor her zaman değil ama, hele o dönemde ufak bi kaçamak mahvediyor kilo verme olayını, bu nedenle özel günleri iyi değerlendirmek lazımBende hep ödemdir diyorum ödemi bahane ediyorum ama bilimsel bir gerçek değil misen 65 i gör bende 61 i göreyim yarın. Dualarımız bu yönde
Bende bikaç defa motive kaybı yaşadım, özellikle hergün tartılıyo olmam buna sebep oluyo ancak o tartı evdeyken ben her sabah tartılcam belli, böyle zamanlarda matematik hesabı yapıyorum ve hedefime ulaşacağımı düşünüyorumTamam canım, Perşembe öğlen bol protein alıp tek öğün yaparım diye düşünüyorumumarım bu hevesim devam eder
O anlarda hemen bitki çayı iç toparlıyo hemen1-2 saat önce hafif başım döndü, sonra bi duş alayım dedim girmişken banyo temizledim duş aldım şimdi gayet iyiyim
Her gün tartıl ama matematik hesabı yapma bence, cumadan cumaya tartını baz almalısın, her gün istikrarlı bir şekilde kilo girtmiyor maalesef, sakın motivasyonunu düşürmeBende bikaç defa motive kaybı yaşadım, özellikle hergün tartılıyo olmam buna sebep oluyo ancak o tartı evdeyken ben her sabah tartılcam belli, böyle zamanlarda matematik hesabı yapıyorum ve hedefime ulaşacağımı düşünüyorum
Şu an iyiyim bi kahve yaptım içiyorumO anlarda hemen bitki çayı iç toparlıyo hemen
Temizlik hic bitmiyor zatenKolay gelsin canımben bi evi toplayıp süpürdüm o kadar, çamaşır var onları asacağım, haftaya izin alacağım genel bi temizlik yaparım o zaman
AynenBizim kaderimiz bu
Ay benimde o huyum var her wc den sonra tartiyaBende bikaç defa motive kaybı yaşadım, özellikle hergün tartılıyo olmam buna sebep oluyo ancak o tartı evdeyken ben her sabah tartılcam belli, böyle zamanlarda matematik hesabı yapıyorum ve hedefime ulaşacağımı düşünüyorum
Aynen canım bazen gram oynamıyo bazen yarım kilodan fazla gidiyo, ben kendimi motive etmek için matematik hesabı yapıyorum aslında tamamen hayaliHer gün tartıl ama matematik hesabı yapma bence, cumadan cumaya tartını baz almalısın, her gün istikrarlı bir şekilde kilo girtmiyor maalesef, sakın motivasyonunu düşürme
İyi geceler canım yarın yeni haftaya çoook güzel başlayacağızİyi geceler güzel hanımlar. Yarın hepimiz için sağlıklı, diyetimize sadık olacağımız, huzur dolu bir başlangıç olsun
Kahve bitki çayından çok daha iyi ama gece uyku kaçırma muhabbetine içmiyorum ben, kahve süper iştah bastırıyo afiyet olsunŞu an iyiyim bi kahve yaptım içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?