🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yarın güzel bir sonuç alman dileğiyle yarın yeni bir 21 gün başlasın o zaman

Bende hep ödemdir diyorum ödemi bahane ediyorum ama bilimsel bir gerçek değil mi sen 65 i gör bende 61 i göreyim yarın. Dualarımız bu yönde
Kesinlikle ödem oluyor her zaman değil ama, hele o dönemde ufak bi kaçamak mahvediyor kilo verme olayını, bu nedenle özel günleri iyi değerlendirmek lazım
Hadi inşallah 65 ve 61 gelsin

Tamam canım, Perşembe öğlen bol protein alıp tek öğün yaparım diye düşünüyorum umarım bu hevesim devam eder
Bende bikaç defa motive kaybı yaşadım, özellikle hergün tartılıyo olmam buna sebep oluyo ancak o tartı evdeyken ben her sabah tartılcam belli, böyle zamanlarda matematik hesabı yapıyorum ve hedefime ulaşacağımı düşünüyorum

Her gün tartıl ama matematik hesabı yapma bence, cumadan cumaya tartını baz almalısın, her gün istikrarlı bir şekilde kilo girtmiyor maalesef, sakın motivasyonunu düşürme

Ay benimde o huyum var her wc den sonra tartiya

Her gün tartıl ama matematik hesabı yapma bence, cumadan cumaya tartını baz almalısın, her gün istikrarlı bir şekilde kilo girtmiyor maalesef, sakın motivasyonunu düşürme
Aynen canım bazen gram oynamıyo bazen yarım kilodan fazla gidiyo, ben kendimi motive etmek için matematik hesabı yapıyorum aslında tamamen hayali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…