Kolay gelsin canımEvet simdi temizlige giristim aksama yazarim size
Afiyet olsunBu gün çocuklar pizza istediler, hamur yoğurdum bekliyorum, şimdi kahve zamanı
Eki Görüntüle 2768127
ah keske 2 gün daha dinlenebilseydikAynen bende öylekeşke bu gün cuma olsaydı, ama pazar
Evet ya, baya baya yorgun hissediyorum kendimi, neyse haftaya dinlenirim inşallahAfiyet olsun
ah keske 2 gün daha dinlenebilseydik
Tebrik ediyorum seni canım süpersin ve evet 1lokma alsan devamı gelecekti. İnan canım kızıma pişiler makarnalar her akşam mısır patlatması vs yapıyorum, babam diyette değil ona sabahları patates kızartıyorum akşam yemeğine en sevdiğim markanın mantısını yapıyorum dün akşam en sevdiğim çerez tuzlu iç fıstık koydum babama 1 kase, hepsinde içim gidiyo sadece kokluyorum ve herşeyin kalorisine bakıyorum, tadım 1paket tuzlu iç fıstık 200gr 1300kalori, babam gece 10da 1kase fıstıkla 650kalori aldı, bu fıstığı ben akşamları kaseye bile koymadan paketi tek oturuşta yiyordum, lafın kısası çevreden etkilenme yok iradeli olmak zorundayız, ben 18gün sonra evime gittiğimde doğumdan önce giydiğim pantolonlarımı üzerine dar beli saran kazaklarımı giyicem, kararlıyım, bol tunikler giymek istemiyorum artıkBu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklımafriendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum , zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek
İyi gidiyor ama hafta içi daha düzenli oluyorum
Ben o günleri yaşadım, ilk karantina zamanı mart- eylül arası çocuklar 6 ay memlekette kaldı, eşim zaten etcil pilav makarna mantı sarma börek poğaça tatlı kek vs. bunların hiç birini sevmez, önüne et salata ayran koy yeterTebrik ediyorum seni canım süpersin ve evet 1lokma alsan devamı gelecekti. İnan canım kızıma pişiler makarnalar her akşam mısır patlatması vs yapıyorum, babam diyette değil ona sabahları patates kızartıyorum akşam yemeğine en sevdiğim markanın mantısını yapıyorum dün akşam en sevdiğim çerez tuzlu iç fıstık koydum babama 1 kase, hepsinde içim gidiyo sadece kokluyorum ve herşeyin kalorisine bakıyorum, tadım 1paket tuzlu iç fıstık 200gr 1300kalori, babam gece 10da 1kase fıstıkla 650kalori aldı, bu fıstığı ben akşamları kaseye bile koymadan paketi tek oturuşta yiyordum, lafın kısası çevreden etkilenme yok iradeli olmak zorundayız, ben 18gün sonra evime gittiğimde doğumdan önce giydiğim pantolonlarımı üzerine dar beli saran kazaklarımı giyicem, kararlıyım, bol tunikler giymek istemiyorum artık
Bende hafta içi daha düzenli oluyorum, bu hafta sonu güzeldi amaİyi gidiyor ama hafta içi daha düzenli oluyorum
Yarın başlayalım 21 güne bence superAy düşüncesi bile güzelyemiyeceğim canım, hem size hem kendime söz verdim
19 gün kaçamak yok, gel biz bunu 21 gün yapalım ne dersin
Tamam canım hep birlikte başlayalımYarın başlayalım 21 güne bence super
Wooow ben daha hiç tek öğün yapmadım annemle perşembe sevdiğimiz yemeği yapıp öğlen 3te yiyip tek öğün yapmayı düşünüyoruz, vucudu şaşırtalım, buarada o günde karbonhidrat olmıcak protein menüsüBu saat oldu gram acıkmadım, zaten kahvaltıyı çok geç yaptım, bu nedenle bu günü tek öğün olarak kapatıyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel devam ediyorsunAkşam menüm
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2yk light yoğurt
2biber turşusu
1çatal(hatta sadece 1 parça biber)dünden kalan fırın sebze
tabağımın hepsini bitiremedim
Eki Görüntüle 2768228 Eki Görüntüle 2768229
Arada yapıyordum ben, iyi oluyor, Perşembe bende tek öğün yapabilirim,Wooow ben daha hiç tek öğün yapmadım annemle perşembe sevdiğimiz yemeği yapıp öğlen 3te yiyip tek öğün yapmayı düşünüyoruz, vucudu şaşırtalım, buarada o günde karbonhidrat olmıcak protein menüsü
Temizlik hic bitmiyor zatenKolay gelsin canımben bi evi toplayıp süpürdüm o kadar, çamaşır var onları asacağım, haftaya izin alacağım genel bi temizlik yaparım o zaman
Bizim kaderimiz buTemizlik hic bitmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?