🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tebrik ediyorum seni canım süpersin ve evet 1lokma alsan devamı gelecekti. İnan canım kızıma pişiler makarnalar her akşam mısır patlatması vs yapıyorum, babam diyette değil ona sabahları patates kızartıyorum akşam yemeğine en sevdiğim markanın mantısını yapıyorum dün akşam en sevdiğim çerez tuzlu iç fıstık koydum babama 1 kase, hepsinde içim gidiyo sadece kokluyorum ve herşeyin kalorisine bakıyorum, tadım 1paket tuzlu iç fıstık 200gr 1300kalori, babam gece 10da 1kase fıstıkla 650kalori aldı, bu fıstığı ben akşamları kaseye bile koymadan paketi tek oturuşta yiyordum, lafın kısası çevreden etkilenme yok iradeli olmak zorundayız, ben 18gün sonra evime gittiğimde doğumdan önce giydiğim pantolonlarımı üzerine dar beli saran kazaklarımı giyicem, kararlıyım, bol tunikler giymek istemiyorum artık

Ben o günleri yaşadım, ilk karantina zamanı mart- eylül arası çocuklar 6 ay memlekette kaldı, eşim zaten etcil pilav makarna mantı sarma börek poğaça tatlı kek vs. bunların hiç birini sevmez, önüne et salata ayran koy yeter her neyse tam diyet yapmak için tüm imkan mevcut anlayacağın, ama ben ne yaptım o dönem sürekli kilo aldım , hep bahane ürettim , ne zaman çocuklar geldi ben diyete başladım senin dediğin gibi şu an evde her şeyi yapıyorum, mecburen çocuklar var çünkü, ama ben yemiyorum, bunları bahane edersem sonucu geçen hafta gibi olur, anında artılar gelir

Bu saat oldu gram acıkmadım, zaten kahvaltıyı çok geç yaptım, bu nedenle bu günü tek öğün olarak kapatıyorum
Wooow ben daha hiç tek öğün yapmadım annemle perşembe sevdiğimiz yemeği yapıp öğlen 3te yiyip tek öğün yapmayı düşünüyoruz, vucudu şaşırtalım, buarada o günde karbonhidrat olmıcak protein menüsü

Arada yapıyordum ben, iyi oluyor, Perşembe bende tek öğün yapabilirim,

Evet kızlar bugün 21 günlük serimi tamamladım. Yarın tartılıp 21 günde kaç kilo verdiğimi yazıcam. Benim açımdan kötü bir 21 gündü çünkü çok fazla kaçamak yaptım hedefime ulaşıcağımı zannetmiyorum. Bugün kabak detoksu yaptım. Yarın sabahı heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…