• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Menüm
Sabah 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun

Ara 5 parça bitter

Ara 2 ceviz

Akşam16.30
1 dlm ekmek fırında balık salata fırında pişmiş soğan sarımsak domates

Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş

Sarayca Sarayca bir turlu firsat olmadi detoks tarifini yazayım

3 günlük hazırlanıyor

3 litre su
1 yk rezene
1 kabuk tarçın
5 6 karanfil
3 hurma
3 kayisi
3 incir

3 lt suyu kaynatiyoruz. Kuru meyveleri dogruyarak diğer malzemelerle suya ekleyip 10 dk daha kaynatiyoruz. Aksam hazirlayip sabah icmeye basliyoruz
Gunde 1 lt icecek sekilde araliklarla iciyoru

Çok güzelmiş canım, inşallah iyi gelir sana, kabızlığı da önler👍

Menüm
Sabah 12.00
1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz 1 tk bal maydonoz 1 kk peynir 1 dilim kavun

Ara 5 parça bitter

Ara 2 ceviz

Akşam16.30
1 dlm ekmek fırında balık salata fırında pişmiş soğan sarımsak domates

Şu 1.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun ❤️👌👍🤩

Arkadaşlar kaçamak yapmayın, sizi inanılmaz geriye götürüyor, bu da motivasyonunuzun düşmesine neden oluyor.. :KK51: olay basit sağlıklı tüketerek midenizi doyurarak bol hareket ederek vereceğiz kilolarınızı🤩

12 -5 arası yedim o dan mı bilmem çok tok ve tatmin olmuş hissediyorum.inşallah kilo verebilirim.1 aydır 74 küsürlerdeyim. 73.5 bile beni çoook mutlu edecek.🥴🥴🥴

If gibi olmuş, seni tatmin ettiyse çok iyi, çok az kaldı 69 lar çok yakınında🤩
Sen böyle dedikçe kendi kendimden ümidim artıyor.:KK74::KK60:teşekkürler sarayca
Kesinlikle 👍 burada amacımız, düşersek kalkabilmek,😃
birde bu ara kilom bana iyi geliyor sanki bundan dolayı 2 aydır yerimde sayıyorum 🙈 ama bırakmadım bir şekilde devam etmeye çalışacağım, 😃👍
O kadar vermişsin .veriver3 5 daha 😁

İçilmiş bir yeşilçay :D
Çocuklar aldı telefonudoluyken çekemedim:D
20201214_211945.webp

Back
X