• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çocuklarda yiyor mu 👍😀 ben bir ara mısır unuyla omlet gibi yapmayı düşünüyorum belki yerler 😀
Yusra bazen yer bazen yemez. Bu aksam mantiyi sakladim. Once pirasadan yedirdim. Tabi yarım kase ancak yedi. Küçüğü fazla istahli suan icin bir tek kiviyi sevmedi 🤣

Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyim🤔 neyse denemiş oldum 🙈😂

Kızlar gece saat 4.30 da cıslar yedim🙈 sadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız 🥴 :KK4: :

Dün gece mandalina reçeli yaptım hepi topu 2 kavanoz ama saatlerce mandalinanın beyaz iplerini temizledim, tamam güzel oldu ama diğer meyvelerle de reçel güzel oluyor o kadar uğraşa ne bileyim🤔 neyse denemiş oldum 🙈😂
Benim bahçemde de var .fazla geliyor aslında.yarısı telef oluyor her sene.yaapsam mı ki???benimki minik mandalinalardan.
Kızlar gece saat 4.30 da cıslar yedim🙈 sadece tadına bakayım derken hiç gereksiz bir sürü şey yemiş oldum. Hep yaptığımız hatalar, duygusal açlık, ki ben o saatlerde asla yemem, neyse olan oldu önümüze bakacağız 🥴 :KK4: :
O saate kadar uyanık miydin 🙄

Bugün telafi edersin canım.

Ofkelenince ye, uzulunce ye.... Boyle boyle duygusal aclik cigrindan cikiyo iste

Back
X