• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu gün 2 minübüs geldi geçti almadı beni, yürümek zorunda kaldım iyi oldu aslında 😀

Şekerli türk kahvemle jübilemi yaptım, yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol sporla geliyorum 😀 tablomuz yarın hazırlayacağım bu gün pek vakit olmadı, muhteşem kilomu da yazayım yarın 😬

Evet canım bayadır devam ediyoruz 6. Aydayız, bu gün tartıldıysan bildir, yarın listemize ekleyeyim seni 😊
Tabi tartıldım gece. Tam doğru kilom değildir ama 64.00 olarak yaz sen canım. Pazartesi yeni güncel kilomu bildiririmm.
Hedefim 27 Mart tarihinde 57 kilo olmak:KK9:
Günde 1.200 kalori beslenmeye çalışıyorum, bunların yanında da 400-500 kalorilik spor yapıyorum. Bu aralar kabızlık+regl gecikmesinden dolayı kaçamaklarım çok oldu. 64.0 ü gördüm yani. normalde 62,5 idim.
Velhasıl pazartesi günü uyanır uyanmaz tartılırım güncel kilomu bildiririm :KK24::KK24:

Tabi tartıldım gece. Tam doğru kilom değildir ama 64.00 olarak yaz sen canım. Pazartesi yeni güncel kilomu bildiririmm.
Hedefim 27 Mart tarihinde 57 kilo olmak:KK9:
Günde 1.200 kalori beslenmeye çalışıyorum, bunların yanında da 400-500 kalorilik spor yapıyorum. Bu aralar kabızlık+regl gecikmesinden dolayı kaçamaklarım çok oldu. 64.0 ü gördüm yani. normalde 62,5 idim.
Velhasıl pazartesi günü uyanır uyanmaz tartılırım güncel kilomu bildiririm :KK24::KK24:
Aldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklı 👍 27 Mart'ta hedefine ulaşırsın kaçamak yapmaz böyle devam edersen, tam bahar zamanı 57 kilo ne güzel 🤩

Aldığın kalori ve yaptığın spor çok güzel ve de sağlıklı 👍 27 Mart'ta hedefine ulaşırsın kaçamak yapmaz böyle devam edersen, tam bahar zamanı 57 kilo ne güzel 🤩
Teşekkür ederim canım. Yarın resetliycem kafamı. Çünkü zayıflamayı gerçekten istiyorum. Kaçamak yapıp kendime eziyet etmeyi bırakmalıyım

66 geçen haftanın kilosu, 😬 bu hafta bildirmedim öyle böyle değil yani 🥴
Demeee :)) Bu hafta sana da bana da yaramadı anlaşılan. Yarın benim gibi hüsrana uğrama. Ben geçen hafta 62.5 dim. Bugün 64 çıktım. Çok üzücüü. Yarın sende aynı hissi yaşama inşallahh

Back
X