Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tüm beyaz eşyam gri.
Taşınma gibi bir durumum olmadı ama, tadilatlarda ordan buraya çekiştirdik.
Tabii ki bahsettiğin aynı şey değil ama, ben gri olmasını çok avantajlı görüyorum.
Kendi fikrim değil ama, beyaz paslanmaya çok müsaitmiş diye duydum.
Sevgiler...
taşınma açısında önemi yok rengin. benim de inoks. bir kere taşındım. dolabımın küçük bir yerini sanırım yerine sokarken çizmişler. beyaz da olsa çizilecekti
kullanım açısından sorarsan inoks alırsan buzdolabı ve bulaşık makinesinin kullanımı çok rahat hiç leke yapmıyor. fırında gri riskli biraz. o da çok sorunlu değil
gri cok kullanıslı degıl cok leke oluyo özel bez ve temızleme jeliyle temızlemek gerekıyo özelliklede fırında kullanıslı degıl buzdolabı bulasık makınası ve çamaşır makınası innoxa leke olmuyo her gri rekn te innox olmuyo bunuda dün ögrendım ama fırın sıcak olacagı için innox yapmıyolarmıs zamanla dökülürmüş ama gelin görün k i bende fırını gri almak zorunda kaldım davlumbaz griydi ve ankasre almak zorunda kaldım ankasrelerın beyazları ılgıncır daha pahalı
beko beyaz eşya satan bir mağazanın müdürü gri renkli beyaz eşyaların çok arıza çıkardıklarını ve çok lekelendiğini söylemiş nişanlıma bende gri renkli eşyalar istiyordum kararsız kaldık gri renkli beyaz eşya kullanıp da bu kadar sorun yaşayanlar var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim :18: