İnan güzel bakmaya çalışıyorum...ama yok yani.. eşimden baska bu şehire anlam katan birşey yokNeye nasil bakarsan öyle görürsün
Güzel bakmaya çalış...
5. Senen mi korkutma beni.. bi şekilde alışmam lazım sevmem lazım bu şehriAl benden de o kadar benim 5. Senem üstelik
Öneriler için teşekkür ederim :) bunları not aldım.. uzak awm konusuna gelince en tenha awm panora gibi geldi.. sadece oraya gidiyorum desem yeridirAnkara'yı çok severim. Tiyatroya giderdik akşamları, if-jolly konserleri ucuzdur, mavigöl de piknik, uzak avmlere gidebilirsin, olgunlarda kitaplara bakıp sonrasında Aylak Madam'da sıcak şarap, Ankara'da iki kere aşık oldum, belki de bu adamlar için sevdim, bilmiyorum ama eşim için deli olmama rağmen İstanbul'u sevemedim.
Çalışıyorsan belki daha hızlı adapte olursun ben bebekle birlikte iş hayatını noktaladığım için belki de5. Senen mi korkutma beni.. bi şekilde alışmam lazım sevmem lazım bu şehri
Ya melankoliksin ya psikopatsın o zaman :)Bende gri sehirleri seviyorum ya .
Yagmur yagsin,ortalik civildamasin
Surekli yagmur yagsin..
Insallah oyle bi yerde yasarim
Bebekte yok işte yok ... 1 senelik evliyim henüzÇalışıyorsan belki daha hızlı adapte olursun ben bebekle birlikte iş hayatını noktaladığım için belki de
Ya melankoliksin ya psikopatsın o zaman :)
Haftaiçi Natavega tenha oluyor, haftasonu da erken gitmek lazım. Nextlevel yemek katı haftasonu da tenha. Aspavalara gidebilirsiniz Esat tarafında, Tunalı'da bir yürüyüş sonrasında Kuğuluda bir çay molası. Eşin varmış, hazır arkadaş demek bu, ben günlük planlar yapıyorum, sabah krep partisi, evden çıkış, bot almak için avm, sehpa için ikea, yemek için aspava, yürüyüş Tunalı, dinlenme seğmenler vb. Bu arada Ankara Ukrayna biletleri İstanbul'dan ucuz, mini bir vizesiz tatil içinÖneriler için teşekkür ederim :) bunları not aldım.. uzak awm konusuna gelince en tenha awm panora gibi geldi.. sadece oraya gidiyorum desem yeridir
Ne güzel söylemişsin... "şehirleri güzel yapan sevdiklerimiz ve yaşanmışlıklar" diye... belki de benim asıl sorunum busehırlerı guzel yapan sevdiklerimiz ve yasanmıslıklardır..Ankarasız asla yapamam.Bursada 5 yıl kaldım.en cok eskısehırı sevdım .Ankaraya yaklıstımı anladıgım ıcın.nemlı havası yagmusrun arsından cıkan kavurucu gunes dar sokaklar(yanı ınsanına gore degişiyro demekkı.ankaraya dondumde sukur huzura erdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?