- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara kalesinin içi idrar kokusundan içki kutularından geçilmiyordu 1,5 yıl önce sanırım evsizler kalıyordu geceleri hala öyle değil o haldeBen ankara'yı seviyorum. Şehirlerin çoğundan daha büyük. İstanbula göre düzenli. İhtiyaçlarınızın hepsinin kalitelisini bulabiliyorsunuz.
Gezmekten en zevk aldığım yerlerden birisi ankara kalesi.
Daha önce nerede yaşadınız bilmiyorum ama benim nefes alabildiğim yer orası
İçki şişelerini görmedim. Çiş kokusu devam ediyor. Oraya kadar çıkmayalım. Yokuştaki dükanları gezelim. Son çay içip sohbet etmek için şahane bir kaç yer biliyorum. Oralara gidelim.Ankara kalesinin içi idrar kokusundan içki kutularından geçilmiyordu 1,5 yıl önce sanırım evsizler kalıyordu geceleri hala öyle değil o halde
İnşallah temizlenmiştir
Çok üzülmüştük o halini görünce
Ben her gittiğim şehrin mutlaka kalesine giderim. İlk kez çişli kale gördüm :)İçki şişelerini görmedim. Çiş kokusu devam ediyor. Oraya kadar çıkmayalım. Yokuştaki dükanları gezelim. Son çay içip sohbet etmek için şahane bir kaç yer biliyorum. Oralara gidelim.![]()
Alışamadım sana Ankara 1 sene oldu....Kafanı sağa çevirirsin sis ve kapkara bi gökyüzü,sola çevirirsin çamur....Canın dolaşmak ister,yağmurda yürümek ister ama gidicek yer yoktur.Awm de gezeyim dersin, bütün ankara linç girişiminde bulunmuş gibi iğne atsan yere bulunmaz.... Yeşillik katalım şu şehre diyerek dikilmiş bir kaç cılız ağaçtan başka yeşil renge rastlanmaz.eymire gidersin haftasonu bütün ankara oradadır... göksu ya gidersin mangal kokusundan geçilmez... burası bilmemne orman çiftliği diye dikilmiş tabelaları görürüm ara ara.... tabelanın arkasına gözüm ilişir, arkasın da orman mı (?) küçük çalılardan bozma gelişememiş 1 metre boyutun da çam ağaçlarıNot; ömrüm'ün yaklaşık 30 senesini bu şehir de geçirmek zorundayım... ankaralılar ankara da yaşayanlar... ankarayı sevenler... tavsiyelerinizi bekliyorum.. bu gri şehir beni boğuyor( eeee bütün bunların sonunda da ankaradan nefret etmekten başka çaren kalmaz.hele ocak-şubat mevsimin de o kuru soğukları yok mu adamı öldürür....! İnsanlarına gelince, hala çözmeye çalışıyorum anlayamadım... pek sıcakkanlı değiller....ayrıca yahya kemal beyatlı ya sormuşlar, "ankara'nın nesini seversiniz" diye... adamın yanıtı kısa ve öz olmuş: "istanbul'a dönüş yolunu"... ankaradan nefret etmek bu olsa gerek... :))))
Canım bende bursadan ankaraya gelin gittim bende alışamadm oraya gittigm 3 ay hergün agladım bursayı annemleri özledim ama her yeri ögrenince birde kv uzak olunca ankaranın her yerini gezince alıştım akşamları kızılayda gezmeye bayılıyorum ama ankarada başıma gelmyen kalmadı tabi 1 bucuk yıl yaşadım kızım orda vefat etti mezarlıgı orda ayda 1 2 ayda 1 mutlaka kızımı ziyarete gideriz kızım vefat ettikten sonra orda kalamdm annemlerde izin vermedi ve bursaya taşıdnk bir yanımı ankarada hayatımın bi kısmında her zaman anKARA da olucak kızım orda oldugu için şimdi hergün gitmk istyrm onu çok özlüyorumAlışamadım sana Ankara 1 sene oldu....Kafanı sağa çevirirsin sis ve kapkara bi gökyüzü,sola çevirirsin çamur....Canın dolaşmak ister,yağmurda yürümek ister ama gidicek yer yoktur.Awm de gezeyim dersin, bütün ankara linç girişiminde bulunmuş gibi iğne atsan yere bulunmaz.... Yeşillik katalım şu şehre diyerek dikilmiş bir kaç cılız ağaçtan başka yeşil renge rastlanmaz.eymire gidersin haftasonu bütün ankara oradadır... göksu ya gidersin mangal kokusundan geçilmez... burası bilmemne orman çiftliği diye dikilmiş tabelaları görürüm ara ara.... tabelanın arkasına gözüm ilişir, arkasın da orman mı (?) küçük çalılardan bozma gelişememiş 1 metre boyutun da çam ağaçlarıNot; ömrüm'ün yaklaşık 30 senesini bu şehir de geçirmek zorundayım... ankaralılar ankara da yaşayanlar... ankarayı sevenler... tavsiyelerinizi bekliyorum.. bu gri şehir beni boğuyor( eeee bütün bunların sonunda da ankaradan nefret etmekten başka çaren kalmaz.hele ocak-şubat mevsimin de o kuru soğukları yok mu adamı öldürür....! İnsanlarına gelince, hala çözmeye çalışıyorum anlayamadım... pek sıcakkanlı değiller....ayrıca yahya kemal beyatlı ya sormuşlar, "ankara'nın nesini seversiniz" diye... adamın yanıtı kısa ve öz olmuş: "istanbul'a dönüş yolunu"... ankaradan nefret etmek bu olsa gerek... :))))
Allah sanır versin üzüldüm....gerçekten.Canım bende bursadan ankaraya gelin gittim bende alışamadm oraya gittigm 3 ay hergün agladım bursayı annemleri özledim ama her yeri ögrenince birde kv uzak olunca ankaranın her yerini gezince alıştım akşamları kızılayda gezmeye bayılıyorum ama ankarada başıma gelmyen kalmadı tabi 1 bucuk yıl yaşadım kızım orda vefat etti mezarlıgı orda ayda 1 2 ayda 1 mutlaka kızımı ziyarete gideriz kızım vefat ettikten sonra orda kalamdm annemlerde izin vermedi ve bursaya taşıdnk bir yanımı ankarada hayatımın bi kısmında her zaman anKARA da olucak kızım orda oldugu için şimdi hergün gitmk istyrm onu çok özlüyorum![]()
Bi sarılasım geldi...Ankara dile gelse de konuşsa keşke, o da bıkmıştır gri şehir deniz yok tantanasından. Ne griymiş arkadaş senelerdir herkes söyleye söyleye bıkmadı. Keşke içinde sadece isteyenler yaşasa da güzel ankara da bi rahat etse. 90 yıl öncesinin bozkır kasabasını İstanbul gibi bir medeniyet başkenti ile yarıştıranlara da ayrıca kılım söylemezsem olmaz. Amaaan baydı yani sürekli bi gri şehir gri şehir. Bozkırın ortası burası arkadaşım allah buraya da böyle bir iklim vermiş napalım yani deniz orman mı yaratalım.
Ben sabah kalkıp 9 km yol aldım bir gr sis görmedim, siz nerde yasıyorsunuz sanayide mi?
Sis elbette olur, özellikle bilkent gibi rakımı yüksek yerlerde.Hiç katılmıyorum yoruma. Ankara'ya ilk geldiğimde Bilkent'te cok iyi bir sitede oturdum. Haftalarca kalkmadı sis. Korkunçtu. Bunalıma girmiştik maaile.