Grinin 15 günlük burnu

Önceki konunuzda burnunuz gayet güzel ihtiyacınız yok demiştim ama yeni halini çok beğendim şahane olmuş😊
Aynısını, daha önce ihtiyacın yok yorumu yapan birkaç kişi daha söyledi 😅 meger ne cok ihtiyacim varmis 😅 çok teşekkür ederim. 🌷

Geçen seneden iki burun fotosunu da koyuyorum, karşılaştırma yapmanız için. En ufak mimik yaptığımda, burnum bu şekle burunuyordu. Gulunce zaten Allah, ağzımın içindeydi. Diğerleri de sabah burnum sisken çektiğim yeni halim.

Arkadaşlar, burnunuzdan mutsuzsaniz, olun kurtulun. Gördüğünüz gibi, bu burun duzeldiyse, demek ki sizin de şansınız büyük!

Eklentiler

• IMG_20220813_085659173_BURST001~2.webp
    IMG_20220813_085659173_BURST001~2.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20220813_084722501~2.webp
    IMG_20220813_084722501~2.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20220813_084646144~2.webp
    IMG_20220813_084646144~2.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20220813_084713107~2.webp
    IMG_20220813_084713107~2.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20220812_161044902~2.webp
    IMG_20220812_161044902~2.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_20220812_161512009~2.webp
    IMG_20220812_161512009~2.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20220812_161504273~2.webp
    IMG_20220812_161504273~2.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 137
Arkadaşlar, bana burnumun son halinin fotoğrafını isteyen mesajlar geliyor ve bunun üzerine tek tek yollamak yerine, konuma ekliyorum ama bu seferde, kendi kendime can sikintisindan foto ekliyormus gibi ne bir yorum ne bir başka bir şey. Sıfır tepki.

Lütfen, reca edicim, benden bundan sonra ne doktor ismi ne de cismi sormayınız. Ben ameliyatımdan çok ama çok memnunum ve umarım hepiniz çok memnun kalırsınız.

Güzel burunlariniz olsun efendim. 💋

Geçen seneden iki burun fotosunu da koyuyorum, karşılaştırma yapmanız için. En ufak mimik yaptığımda, burnum bu şekle burunuyordu. Gulunce zaten Allah, ağzımın içindeydi. Diğerleri de sabah burnum sisken çektiğim yeni halim.

Arkadaşlar, burnunuzdan mutsuzsaniz, olun kurtulun. Gördüğünüz gibi, bu burun duzeldiyse, demek ki sizin de şansınız büyük!
Çok güzel olmuş burnunuz 🧿 Sevindim sizin için 🙏🏻

Benimde ilk dört gün psikolojim bozulacak gibiydi. Aynaya bakıp bakıp bu süreç, bu ağrılar, bu yarım annelik ne zaman bitecek diye derin derin düşüncelere daliyordum.

Yüzüm o kadar şişmişti ki, gözlerimi acamiyordum. Bir boksör tarafından çok kotu dövülmüş, yumruklanmis, kafa göz dalinmis gibiydim. Dört gün geçmek bilmedi. Tam ameliyat olduğum gün, öncesinde serin giden havalar aşırı sıcak olmaya başladı. Benim ameliyatımla başladı zaten sıcaklar 😅 o kadar şişin üstüne bir de terlemek, sistikce sismek, ağladıkça sismek. Buraya ilk zamanlar yazdıklarıma bakarsanız çok pisman olduğumu gorursunuz. 😅

Ama sabırla geçiyor. Sayılı gün geçiyor daha doğrusu. Bir hafta sonra tampon ve alçı alınınca zaten çoktan normal hayata dönmüş oluyorsuunuz. Ondan birkaç gün sonrada bantlar çıkıyor ve geçip gidiyor.

İnsallah, sorunsuz, iyi nefes aldığınız ve görüntüsünden memnun olduğunuz bir burnunuz olur. Bu kadar ağrı acı ve psikolojik olarak zorlayici bir süreçten sonra, bir de başka sorunlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zor olur. Ben burada burnundan memnun olmayan arkadaşları okuduğumda, yaşadığım süreç aklıma geliyor ve gerçekten üzülüyorum. Umarım memnun kalmaya devam ederim.
Canım benim bayıldım burnuna muhteşem olmuş çok yakışmış 🌼💜 Şu an iki günlük oldu benim burnumda o zor dediğin süreçteyim revizyon olmasına rağmen çok iyiyim çok şükür tek sorun nefes almak bi an önce iyilesip senin gibi süreci atlatmış olmak istiyorum ☺️

Ben burun temizliğini olması gerektiği gibi yapamadım, burnun ucundaki bezi çıkardıktan sonra çoook kanadı. Şu anda da kan kurudu zaten, kenarını köşesini kulak pamuğuyla hallettim bir şekilde ama burnun içindeki kuruyan kan öylece duruyor. :( Benim de beşinci günüm bu arada. İnşallah sizin gibi memnun kalırım ben de sonuçtan.👋

Ben burun temizliğini olması gerektiği gibi yapamadım, burnun ucundaki bezi çıkardıktan sonra çoook kanadı. Şu anda da kan kurudu zaten, kenarını köşesini kulak pamuğuyla hallettim bir şekilde ama burnun içindeki kuruyan kan öylece duruyor. :KK43: Benim de beşinci günüm bu arada. İnşallah sizin gibi memnun kalırım ben de sonuçtan.👋
Canım selam 🖐️ Benimde 4. Günüm sana tavsiyem burnun için verilen kremi burun deliklerine koyup hafifce içine çekmek tabii öncesinde deniz suyu spreyini sık

Teşekkür ederim öneri içiiin😊 Doktorum tuzlu suya ilk kontrolümüzden sonra başlayacağımızı söyledi, bepanthen krem yazmış dikişlerime sürmem için😶 Deliklerime müdahale edemedim hiçbir şekilde korkudan, doktorum görünce umarım kızmaz bu ne hal diye 😪

Burnun ilk altı ay değiştiği çok doğruymuş hanımlar. İki ayı geride bıraktım ve önceki fotoğraflara kıyasla daha sivri ve kavisli bir hale geldi burnum. İnce deriliyim, fazla şişlik yok gibi görünüyordu ama olan şişlikler de inince burnun gerçek hali ortaya çıkıyormus. Önceki fotoğraflardan farklı bir burna sahibim şuan 😄 burnumun o hallerini de cok begenmistim ama daha da degisecekmis meğer😄

Eklentiler

• cc~4.webp
    cc~4.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20220805-101409~2.webp
    Screenshot_20220805-101409~2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 124
Cumartesi görüşmem var, ameliyat günü alicam. Bakalım heyecanlıyim ☺️
Ay çok heyecanlı 😍 Havalar çok müsait burun ameliyatı için. Ben tam sıcaklar basladiginda olmuştum, aksi gibi 🙂 dilerim beklentini tamamen karşılayan, iyi ki dediğin bir burnun olur. Bilgilendir bizi olur mu? 🌻

Ay çok heyecanlı 😍 Havalar çok müsait burun ameliyatı için. Ben tam sıcaklar basladiginda olmuştum, aksi gibi 🙂 dilerim beklentini tamamen karşılayan, iyi ki dediğin bir burnun olur. Bilgilendir bizi olur mu? 🌻
Ay inşallah, teşekkür ederim. Konu açarım zaten. 🌼

Back
X