Teşekkür ederim çiçeğimTeşekkür ederim Asiyesen de güle güle kullan yeni burnunu.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çiçeğimTeşekkür ederim Asiyesen de güle güle kullan yeni burnunu.
![]()
Aynısını, daha önce ihtiyacın yok yorumu yapan birkaç kişi daha söylediÖnceki konunuzda burnunuz gayet güzel ihtiyacınız yok demiştim ama yeni halini çok beğendim şahane olmuş![]()
Çok güzel olmuş burnunuzGeçen seneden iki burun fotosunu da koyuyorum, karşılaştırma yapmanız için. En ufak mimik yaptığımda, burnum bu şekle burunuyordu. Gulunce zaten Allah, ağzımın içindeydi. Diğerleri de sabah burnum sisken çektiğim yeni halim.
Arkadaşlar, burnunuzdan mutsuzsaniz, olun kurtulun. Gördüğünüz gibi, bu burun duzeldiyse, demek ki sizin de şansınız büyük!
Canım benim bayıldım burnuna muhteşem olmuş çok yakışmışBenimde ilk dört gün psikolojim bozulacak gibiydi. Aynaya bakıp bakıp bu süreç, bu ağrılar, bu yarım annelik ne zaman bitecek diye derin derin düşüncelere daliyordum.
Yüzüm o kadar şişmişti ki, gözlerimi acamiyordum. Bir boksör tarafından çok kotu dövülmüş, yumruklanmis, kafa göz dalinmis gibiydim. Dört gün geçmek bilmedi. Tam ameliyat olduğum gün, öncesinde serin giden havalar aşırı sıcak olmaya başladı. Benim ameliyatımla başladı zaten sıcaklaro kadar şişin üstüne bir de terlemek, sistikce sismek, ağladıkça sismek. Buraya ilk zamanlar yazdıklarıma bakarsanız çok pisman olduğumu gorursunuz.
Ama sabırla geçiyor. Sayılı gün geçiyor daha doğrusu. Bir hafta sonra tampon ve alçı alınınca zaten çoktan normal hayata dönmüş oluyorsuunuz. Ondan birkaç gün sonrada bantlar çıkıyor ve geçip gidiyor.
İnsallah, sorunsuz, iyi nefes aldığınız ve görüntüsünden memnun olduğunuz bir burnunuz olur. Bu kadar ağrı acı ve psikolojik olarak zorlayici bir süreçten sonra, bir de başka sorunlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zor olur. Ben burada burnundan memnun olmayan arkadaşları okuduğumda, yaşadığım süreç aklıma geliyor ve gerçekten üzülüyorum. Umarım memnun kalmaya devam ederim.
Canım selamBen burun temizliğini olması gerektiği gibi yapamadım, burnun ucundaki bezi çıkardıktan sonra çoook kanadı. Şu anda da kan kurudu zaten, kenarını köşesini kulak pamuğuyla hallettim bir şekilde ama burnun içindeki kuruyan kan öylece duruyor.Benim de beşinci günüm bu arada. İnşallah sizin gibi memnun kalırım ben de sonuçtan.
![]()
Güzel yorumun için teşekkür ederim perpulGiderek güzelleşiyor bence.
Cumartesi görüşmem var, ameliyat günü alicam. Bakalım heyecanlıyimGüzel yorumun için teşekkür ederim perpulameliyat oldun mu?
Ay çok heyecanlıCumartesi görüşmem var, ameliyat günü alicam. Bakalım heyecanlıyim![]()
Ay inşallah, teşekkür ederim. Konu açarım zaten.Ay çok heyecanlıHavalar çok müsait burun ameliyatı için. Ben tam sıcaklar basladiginda olmuştum, aksi gibi
dilerim beklentini tamamen karşılayan, iyi ki dediğin bir burnun olur. Bilgilendir bizi olur mu?
![]()