Grmce, Gelin - Gelin, Grmce..

düğünümde tüm kuzanlerim yeğenlerim bembeyaz yada kırık beyaz tüllü elbiseler giymişti.. çok da şahaneydi.. niye sorun olsun ki...
elalemin gazına gelip sakın ilişkinizi zedelemeyin kıskanç pozisyonuuna düşersiniz.

Benim düğünümde de beyaz giyen bir sürü insan vardı.Hatta kuzenimle birlikte gidip almıştık ona beyaz bir elbise.Gelinlik başka ,o başka.Hatta almayayım gelin beyaz giyer sadece demişti.Ben de bu düşüncenin çok saçma olduğu kanısındayım.Ben kendime güveniyorsam isterse düğüne katılan tüm davetli bayanlar beyaz giysin.kaydirigubbakcemile3 Hiç umrumda olmazdı.kaydirigubbakcemile3 Varsın giysin madem özenmiş ne zararı var ki ? :hulya:

birinin davetiyesinde düğüne tüm davetliler beyaz giyirek gelsin diye not vardı. siyah giyinmeeyin mi yazıyordu yoksa ohaberi bulursam eklerim yeni geldi aklıma..

sakın sorun etme...

şu insanlar çenesini tutamaz hiç..

altlı üstlü oturcam benim için problem değil dersin çevre senden önce ayaklanır seni kışkırtır eş adayına karşı..

ben 2 parça eşyayla da evlenirim bana yeter dersin hoop çevre yetişir aa hiç olur mu onu da aldır bunu da aldır n taktılar nişanında ne taktılar düğününde..

şimdi senin de aynı durum canım...beyaz da bir renk ve giymek isteyen giyr.sonuçta kim gelin kim değil ortada..ha senin annen giymek istese biraz abes kaçar gelinin annesi için ama o senin görümcen bence art niyet arama çok güzel beyaz elbiseler var beğenip almış olabilr hoş art niyette olsa ayıplanacak olan o..

çevrenin gazına gelme o çevrenin söyleyecekleri hiç bitmez hep seni dolduruşa getiricek konu bulurlar..onları dinleyip kendini mutsuz etme..

mutluluklar cnm..

nişanlımın kuzeninin düğünü olmuştu 2ay önce. kayınvalidemde bana abiye elbise aldı ve beyaz çoğunlukta olmak üzere siyahla karışıktı. görümcem ve gelinin görümceside beyaz ve krem renk karışık şekilde abiye giydiler ve kimsede şikayetçi değildi. çokta güsel bi düğün oldu. bence kimsenin dolduruşuna gelme canım..

cok takılıcak bısey degıl...
sonucta siz gelınlıkle olucaksıniz o beyaz bı elbıseyle..
belkıde sizinle aynı renk gıymek hosuna gıdıcek yada sizin hosunuza gıtsın dıyede yapmıs olabılır...
hemen zıt anlamayın bence...
hıc aılenızede kulak asmayın...kaldıkı sızı kıskanıpta yapmıs bıle olsa sınır yapmanız cok gereksız ...
uc gunluk dunyada bukadar kucuk olaylar ıcın canınızı sıkmayın..
degmez....

Bir düğünde neden beyaz kıyafet giymek bu kadar ayıplanır oldu anlamadım. Yasak mı var, yoksa bir başkası beyaz giyince düğünde gelin farkedilmiyor mu? Ne bileyim belki de misafirler beyaz görünce gelinin kim olduğunu mu şaşırıyorlar?
Yok yok ben anlamıyorum böyle ince detayları.

valla düğünümde nikah şahidim olan en yakın arkadaşım beyaz giydi, öncedende bana elbisesi göstermişti, hiç aklıma gelmedi kasıtlı olduğu, ayrıca herkes beyaz giyse ne olur, düğünün tek yıldınızı her zaman gelindir, endişeye gerek yok, bence kızın sıfatı "görümce" olduğu için bunlar söylenmiş yakınların tarafından, en yakın arkadaşın olsada aynı şeyler söylenirmiydi acep

Canım;
Düğün gecende ennnnnnnn güzel sen olacaksın nasıl olsa.....Herkesin gözü sende olacak.
Herkes seni seyredecek.Hiç bir şeyi kafana takma ve güzelliğini mutluluğunla taçlandır.Güzelliğin bin kat artsın....

Bir çok arkadaşımızın dediği gibi görümcende yaptığınla kalsın....O nu ayıplasınlar...
İster beyaz giysin,ister mor.......O gece beyaz sana yakıştığı kadar kimseye yakışmayacak.
Sonsuz mutluluklar diliyorum......

Evet öyle derler hep...o gün birtek gelin beyaz giyinir diye....

Tabiki görümcenle aran nasil bilmiyorum...samimi bir iliskiniz varsa belki güzellikle tatli dil ile uyarabilirsin...bak elalem böyle diyor....sonra ayiplandim arkamdan konusuldu falan deme diye.....

Yok yine giyinmek isterse kendi bilir canim....ayipsa o ayiplanacak sen degil.:hulya::hulya:

evet hic hos bisey degil
ama bukadar kizmanada gerek yok bence su en güzel günlerinin keyfini cikar
hic biseyi takma kafana
o senin gecen bunuda herkes biliyor
o ise ayiplanacak kisi bosverde o düsünsün
simdiden mutluluklar

Bende abimin düğününde krem bi takım giydim ama hiç aklıma gelmemişti böyle bi durum..

Acaba bizim gelinde ayıplamışmıdır beni??? :uhm:

boşver sen kimseyi kafana takma kim ne giyerse giysin kimse seni bastıramaz o gün geldiği zaman sende bunu görüp çok mutlu olacaksın ayrıca mutluluklar dierim

Canım bu KK daki kaçıncı görümce ve beyaz kostüm konusu?
2009 Düğün kostümleri kreasyonunda görümceler gelinle aşık atmalı ,mutlaka beyaz giymeli diye bir kural var galiba...
Takma napıcaksın anam.. bu kaçıncı beyazlı görümce.Daha önce de söyledim yine söylüyorum..Doymamışlar mı beyaz giymeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…