Grmce, Gelin - Gelin, Grmce..

benim düğünümde çok fazla beyaz giyinen vardı. görümcem dışında hiçbirinden rahatsız olmamıştım, çünkü sade bir beyaz elbise veya beyaz takım, beyaz abiyeler kadar dikkat çekmiyor, gelinliği andırmıyor bence...

görümcem beyaz giyeceğini söylediğinde ben pek ciddiye almamıştım. nikah günü görünce sinir olmuştum tabii...
onu elbisesiyle gören, kendi akrabaları, arkadaşları dahil, çok kişi ayıplamıştı onu. bir de beyaz abiye ile sınırlı kalmamıştı görümcem, aksesuarları da abartmıştı.

bence giyilmemeli...

O güzel günün tadını çıkar, bir daha geri gelmeyecek.. Gönlünce eğlen, oyna, neşeni hiç bozma. O gün beyazlar giymek geline yakışır, görümcen de giymek isterse keyfi bilir ama bunu kafasına takması gereken sen değilsin çünkü komik durumda olacak olan görümcen! Zaten görümceler hep böyle kıskanç olurlar (olmayanları da vardır sanırım ama benimkisi de kıskanç kaydirigubbakcemile3)

Benim ablamın düğününde de görümcesinin kızı bembeyaz giyinmişti hatta öyle tüllü felan aynı gelinliğe benzer birşeydi giydiği hatta gelin gibi topuz da yaptırmıştı kimse ona bakmadı bile gözler hep gelinde oluyor merak etme sen. Ayrıca onu görenler çok güldü, çiçeğini unutmuşsun diye dalga bile geçtik. İçin rahat olsun sen o gün süper olacaksın! Allah ömür boyu mesut etsin!

Yazıık..Eline de çiçek tutuşturuverseydin..Full aksesura yapmış ama çiçeği unutmuştur..
Garip kalmıştır öyle vah vah:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sana sımdıden mutluluklar dılıyorum canım
bırak herseyı sadece o gunun tadını cıkarmaya bak
ınan o kadar cabuk gecıyorkııı
ben suan dugun gunumu yasamak ıcın neler vermezdımmm
cok guzel olmustu hersey cunkuuu
ve unutmakı gecenın yıldızı sensınnnn......

Canım bence boşver..bunda takacak hiç bişey yok..
Herkes her lafı der.. düğün değil mi herşey sorun olur bize..
Benim de düğünüm haftaya inşallah. o kadar sorun var ki..elbise gibi bi sorunum olsa keşke :bbo:
Hiiiç takmaaa :lepi:

aynen katılıyorumm arkadaşımaaaaaa..........

yahu benim hiç aklımdan art niyet geçmez aa görümceye bak kasıtlı olarak beyaz giymiş dee gelinle bir problemmi varda oda buda şuda diyeee

ya ben çok iyimserim yada pozitif bakıyorum olaya..

eğer görümcenle aranda bir problem yoksa neden kasıtlı olarak sana inat yapmak istesinki :bbo:

zaten o gece gözler senin üzerinde olucak ister istemezz bi çıplak dolanırsa belki senden daha fazla ilgi odağı olur o kadar yani..

bu kadar dert etmeye gerek yok valla, ayıbıda varsa o ayıplanır
yoksada ben keyfime bakarım düğünümde kim ne giymiş umrummda olmaz

aynen canim bende

isteyen istedigi rengi giyer bunun nesi ayip yahu

benim dugunumde hatta gitttigim bir cok dugunde ,herkesin arkadaslari kuzenleri vs beyaz, beyaza bakan renkli abiyeler giyiyorlar

bugune kadarda ayiplandigini görmedim

bu kk bana neler ögretcek Allahim :1ninca:

amaaan canım boşversene. gelin olan sensin nasıl olsa. görümceciğin de hani küçük kızlara gelinlik giydirip gelinin eteğini tuttururlar ya aynen o pozisyona düşecek haberi yok. anlamıyorum bu takıntıları. beyaz da giyse duvak da taksa gelin olan sensin nasıl olsa. bol bol oyna canım düğününde, şimdiden mutluluklar :)))))))))))

canım benim hiç aklıma gelmezdi açıkcası görümcem neden benim düğünümde beyaz giydi diye düşünmek belkide hiç kötü niyetli değildir.ama ne olursa olsun Allah o gün geline öyle bir güzellik veriyorki barbi bebek gibi oluyor evlenirken gelin onun için sıkma canını o düğünün prensesi sen olacaksın.birde dediğin gibi kötü niyetliyse nasılsa çevresinde onu biliyorlardır o zamanda onu ayıplar herkes hatta iyi niyetinden dolayı taktir bile toplarsın

frambuaz a katılıyorum burda bu kadar sorun yapıcak bişey yok beğendiği elbisenin beyazı vardır onu almıştır daha evlenmeden soğuk rüzgarlar estirmeyin sonra düzeltmesi zor olur sen onlara gelin olursan onlarda sana görümce olur............. ama sen onlara kız olursan onlarda sana aile olur

bence şimdiden böyle basit bir olaya takılırsan ilerisi çok vahim gibi geldi bana . bunda niye kötü niyet arıyorsun boşver sen kendini düşün elalem ister beyaz giyinir ister mavi.

cnm benim görümcem de beyaz giydi ve benim beyenmemle aldı kıyafetini.inan hiç aklıma bile gelmemişti.Çevrenin baskısıyla böyle düşünüyorsun bence sen ama hiç de takılıcak bir mevzu değil.
ayrıca ayıp fln da değil herkez istediği rengi giyer neticede gelinlik giymiyecek ya....

bence kafaya takmaya bile değmez
ikinizin rengide beyaz olacak ama senin giyceğin gelinlik
görümcen isterse dünyadaki en güzel beyaz elsiseyi giysin bir gelin kadar güzel olamaz
boşver kendi çapında mutlu olsun

bu düşünceyi önemseyende var önemsemeyende ama çok ince düşünüldüğü zaman gelin o gece tek olmak istemezmi yaa ben şahsen beyaz rengini anlımın akıyla taşışıyayım isterim kimse bana gölge etmesin o gece benim gecem sonuçta gözler yine benim üzerimde olucak ama beyazlar içindede tek olmak isterdim açıkcası

Bu durum benim başıma gelseydi altında bir art niyet arardım tabi görümcenizi en iyi tanıyan sizsiniz.Bir insan kıskanıldığını ya da sevilmediğini hisseder eğer öyle birşey hissetmediyseniz belki de düşüncesiz bir anına denk gelmiştir.Ya da elbisenin tek rengi vardır o da onu almıştır.Durumun iç yüzünü bilemiyoruz çünkü ama ne giyerse giysin GELİN Sizsiniz

Mutluluklar Dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…