- Konu Sahibi tuttifuritti
-
cnm böyle önemsiz şeyler için üzme tatlı canını...ilerki zamanlarda hatırlayınca gülüp geçeceksin...sen bu mutlu günlerin keyfini çıkarmaya bak...zemuszemussöylemeye gerek yok herşeyini benden önce hazırlamış zaten :hulya:
benim düğünümde çok fazla beyaz giyinen vardı. görümcem dışında hiçbirinden rahatsız olmamıştım, çünkü sade bir beyaz elbise veya beyaz takım, beyaz abiyeler kadar dikkat çekmiyor, gelinliği andırmıyor bence...
görümcem beyaz giyeceğini söylediğinde ben pek ciddiye almamıştım. nikah günü görünce sinir olmuştum tabii...
onu elbisesiyle gören, kendi akrabaları, arkadaşları dahil, çok kişi ayıplamıştı onu. bir de beyaz abiye ile sınırlı kalmamıştı görümcem, aksesuarları da abartmıştı.
bence giyilmemeli...
a.s
SEN NİYE DÜŞÜNÜYORSUNKİ KENDİ GÖRGÜSÜZLÜĞÜ KENDİ REZİL OLACAK SONUÇTA O SENİN GECEN OLACAK VE GÖZLER SENİN ÜZERİNDE OLACAK GÖRÜMCENDE AYIPLANDIĞIYLA KALIR OTURUR AŞAĞIYA. BOŞVERRRRR SEN KENDİNLE İLGİLEN
Benim düğünümde de beyaz giyen bir sürü insan vardı.Hatta kuzenimle birlikte gidip almıştık ona beyaz bir elbise.Gelinlik başka ,o başka.Hatta almayayım gelin beyaz giyer sadece demişti.Ben de bu düşüncenin çok saçma olduğu kanısındayım.Ben kendime güveniyorsam isterse düğüne katılan tüm davetli bayanlar beyaz giysin.kaydirigubbakcemile3 Hiç umrumda olmazdı.kaydirigubbakcemile3 Varsın giysin madem özenmiş ne zararı var ki ? :hulya:
Zaten ne olursa olsun o günün yıldızı gelindir. Kim ne giyerse giysin ben takılmam öyle şeylere hiç..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?