Grmce, Gelin - Gelin, Grmce..

Zaten ne olursa olsun o günün yıldızı gelindir. Kim ne giyerse giysin ben takılmam öyle şeylere hiç..zemuszemus

beyaz elbiseyi görümce giyince takılıyor bu duruma insan eleştiriliyor yanii bence olmaması gereken bir durum her nekadar gelin bu durumu sorun etmesede çevreyide unutmamak gerek pekde hoş karşılanmayan bir durum sonuçta

hehe benım görümcem de düğünümde beyaz gıyınmıstı ,üstü bile aynı modeldi

tek farkı kı onun elbısesı kısaydı benım kı uzun :))

hatta düğünüm de cicek taktım ,o çiçekten ıkı tane almıştım,el çiçeğimle aynıydı bi de..

bir cicek taktım ,ikinciyi de aldı o taktı :)))

aynı modeldık resmen ,-tatlicadiarzu-

ama hıc bırsey demedım,tepki de göstemedım ..:1closedeyes:

çünkü o bekardı ve bır gun evlenecektı ,delikafadulden

onun düğününde de ben giyicem bembeyaaz bır elbıse :1ninca:

hiç bir kötü niyet düşünmeden laelaelaelaelae

intikam soğuk yene bir yemektir

arkadaşım yalnız değilsin bunu bil.elti görümce kaynana versiyonları oldu bunun daha önce burada...düğünde gelin belli...boşver sen ne giyerse giysin millet.yaptığı çok büyük ayıp o ayrı..değiştirebileceksen uğraş..ama nato mermer nato kafaysa koyver gitsin ne uğraşcan ya en güzel gününde sinek küçük mide bulandırır durumda kalmandan iyidir....

canım ben yeni üye oldum daha önceki konuları bilmiyorumopuyorumnanaktan

bide duvak tak sumakçım elbisemin modeli buydu napıyım dersin:roflol::roflol:

benim görümcem evli sen yine şanslısınkaydirigubbakcemile5

Cidden ayıp etmişim yani..Şimdi düşündümde kötü bi durum yaa mafoldumben

yok be güzelim ya, niye kötü bi durum olsun, duvağın yoksa, çiçeğin yoksa eteğin kabarık değilse beyaz giyebilirsin bence
kaydirigubbakcemile3

sorun etme cnm...bir kez daha söyle istersen beyaz gelinin rengidir diye...umursamıyorsa da naparsa yapsın...bi de evli kadınmış...klava:senin yerin herkesin gözünde farklı olacak o gece elbette..:smiley-cool:kimsenin ona bakacağı yok...kendi ayıbı...o düşünsün...

takmaaa

düğünlerde herkes geline bakar sengözlerimebaksanab

ayrıca bi abiye ile gelinlik arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüorum

Allahtan gelinlik adeti beyaz, gelinlikler siyah olsa nolurdu, zaten düğünlerde kadınların yarısı siyah giyerkaydirigubbakcemile3

söylemeye gerek yok herşeyini benden önce hazırlamış zaten :hulya:

hepinizede teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızın devamını bekliyorum eleştiriyede açığım bi yanlışım varsa söyleyin lütfenkaydirigubbakcemile2

böyle bir konu daha öncede vardı giysin neden takıosunki nasılsa gelin sensin milet dönüpte onamı bakcak

hepinizede teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızın devamını bekliyorum eleştiriyede açığım bi yanlışım varsa söyleyin lütfenkaydirigubbakcemile2

canım en vasat gelin bile düğününün yıldızıdır, bence kafaya takma, görümcen belkide iyi bi insan, belkide kasıtlı değildi, yukarda bi arkadaş vardı bi görümce yazmış bak beyaz giymiş ama hiç aklıma gelmedi valla diyo, eşinin ailesine karşı ön yargı kazanmanın kimseye bi faydası yok yani
şimdiden mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…