Grmce, Gelin - Gelin, Grmce..

Benim arkadaşımda benim düğünümde beyaz giyecek.Ama sağolsun sordu "ayıp olur mu" diye.
Benim için bir sakıncası yok, sonuçta en güzel ben olucam zemuszemus

giyerse giysin ya bu konuyu ne kadar kafaya takıyorsunuz.kardeşim düğünün kapısına öyle yazılsın o zaman'''beyaz giyen giremez''''
düğünde damat takım elbise giyer ama diğer erkeklerde takım giyer.bunu erkekler hiç kafaya takar mı?takmaz.
kusura bakmayın ama biz kadınlarda fesatlık var.

ya elalemle işiniz yok sizin belli ki bir ard niyeti yok öyle olsa sana söylemez düğün gününde görürdün. beyaz giymek istemiş ne var bunda gelinlik değilki sonuçta. benim eşimin tarafıda dışarıdakilerin ağzına baktıda tadımız iyice kaçtı sakın dışarıdaki kişilerin lafına bakmayın.

Selam herkese. Bence de kötü bi niyet olmayabilir ama kabalık olduğunu düşünüyorum. Benim düğünümde çifte bomba vardı :) Hem görümce hanım hem de benim kızkardeş hanımlar ikisi de beyaz giymişti :))) Bilmeden almışlar, çok bilmelerini bekleyecegim bi görgü kurallarından haberdarlık düzeyleri ve ince ruhları yok aslında. Bunu bildiğim için kötü niyetli olmadıklarını biliyorum .Zaten kim kötü niyetli olsa bu kötü niyetini alenen düğünde göstermek ister ki yeni gelne karşı değil mi ? yerimseniben

Yani gerçekten insanı sinir edici bi durum farkındayım, ben de aklıma geldikçe halen sinir oluyorum kaç sene geçmiş olmasına rağmen. Ama yine de kötü niyetli olmadıklarını düşünüp sakin kalabilmek lazım sanırım. Bir de, bakın madem daha önce hiç düşünmeyen ya da önemsemeyen bu kadar kişi bu forumda kabalık olabileccegini ve gelin tarafından istenmeyebilecegini okuduk, daha dikkatli olalım bence. Bana ne canım, ben beyaz elbise beğendim, alıcam işte, gelinle mi yarışıyorum sanki demeyin olur mu ? Siz yarışmasanız da , evlilik hazırlığı yapan ve herşeye sinir olunan o stresli dönemde bu da feci batabilir gelin kızlara.Varsın başka elbise beğenin, bi insanın düğününde ona bi stres de siz eklemektense. vereliniortak

dügünlerde herkesin gözü iki kisiye takilir,

damat ve gelin:lepi:
gecenin yildizi onlardir gerisi masalari doldurur. yerimseniben

bence de ciddi bi görgüsüzlük..
evet beyaz da bir renk ve herkes giyebilir ama bence düğünde giymemeli nişan olsa yada başka bir davet olsa sünnet olsa anlarım ama bu düğün..
ınsanlar başka davetlerde pişti olmamak için ne renk giyeceğini biliyorsa bile o kişiyle aynı renk giymemeye çalışır yada ne bilim benim anlayışımda bu böle..
Gelinin ne renk giyeceğinide herkes bildiğine göre bile bile onu o gece azda olsa nasıl gölgelemeye çalışır insan hiç ama hiç anlamıyorum.
Gelin o gece giydiği kıyafetin tarzıyla ki buna gelinlik deniyor rengiyle herşeyiyle ama herşeyiyle tek birtane olmalı bence onu seven saygı duyan herkesde bunun için çabalamalı..
Benim bir arkaadaşımda bana düğün sabahı denk geldiğimizde söyledi bende giymesini istemediğimi bunun beni üzeceğini bizde böyle şeylerin ayıp karşılandığını söyledim.Çünkü o gece benim gecem hiç bir şeyin beni üzmesini istemem ben hayatımda bir kez evleniyorum.O dilediği bütün günler beyaz giysin ama benim en özel günümde benim saflığımı simgeleyen o bembeyaz gelinliğimi giydiğim o günde değil..
Biraz uzun oldu arkadaşlar ama kusura bakmayın..Napim kızdım bayaaa

canım ya harikasın ne güzel söylemişsin düğüne gisiyruz cenazeye değil çok alçak gönüllü ve iyi düşünceli bir insansın alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende eltimin nikahında beyaz bir takım elbise giyinmiştim ne olmuş yani beğendim aldım nikaha yakışıcağını düşünmüştüm zemuszemus
bence siz veya çevrenizdekiler çok yanlış düşünüyorsunuz böyle şeyleri kötüye yormanıza hiç gerek yok bence o sizin kıskançlığınız a.s
hatta sizin hoşunuza bile gitmesi lazım benim görümcem veya eltim olsun yeterki en güzel şekilde giyinmek istesin benim çok hoşuma gider sende tadını çıkar sonuçta görümcena.s

ben kız kardeşimin nişanında da başka bir beyaz elbise giyinmiştim ve beyaz rengi çok giyinirim hem o gün bütün gözler seninle ve eşinde olacak dert etme a.s

Bence de düğünde gelinden başka beyaz giyilmemesi gerekir...
yerimseniben
Ama kişiden kişiye değişir tabii...
Ben hoş karşılamıyorum...
:umursamaz:

arkadaslar kısıye gore degısır bu dusunce..
nısanda kına gecesınde anlarım ama dugunde beyaz, hatta gelınlıge benzer tullu mullu pek hos olmuyor gıbı... hatta kız tarafından bıle anlarım boyle gelının nedımesı gını olunmasını ama erkek tarafından gorumceyı eltıyı beyaz gıymesını anlayamam . bılmem gercı cok kafa yoracak bısey yok ama bazı ınsanların benzer seyler yapması hos olmayabılır. ancak dedıgım gıbı kafayı takıp kıskanclık dıye yorumlanacak bısey yok,bırak gıysın sen takma

Bence de kafaya takılcak bir mevzu değil, siz önemsemezken başkalarının söylemesi ile gaza gelmeyin bence bırakın ne renk giyerse giysin..
zaten siz cvp da vermişsiniz aslında, gereksiz bir seçim olduğunu anlaması gerekirdi

Bence takmana değmez.
Sonuçta sen gelinlik giyceksin ve herkesin gözü senin üstünde olcak...

Düğünde gelinden başka kimse beyaz giyemezmiymiş gerçekten, cidden bilmiyorum.
Ben bunun tercih olduğunu düşünüyorum, eğer cidden böyle bir kaide varsa beyaz giyilmez diye ayıp etmiş olabilir, ama böyle bir kaide yoksa bende beyaz giyeceğim demesinde ne var ki.

damat siyah takım giydiğinde salonsda bir çok siyah takımlı oluyor. o zman damatlar karışmıyor komplekse girmiyorda beyaz sıradan bir elbise ile gelinlik mi karışacak?
kardeşim evlenirse beyaz değilde uçuk pembe kabarık elbise giymek istiyorum bizim gelinde bana mı kızacak şimdi.. bilakis memnun olur. benim çevrem de herkes böyledir.
zemuszemus
merak ediyorum konu sahibinin düğünü nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…