- Konu Sahibi tuttifuritti
-
neden?CADIARZUbu konu gündemden düşmemli bence
neden?CADIARZU
bu konuya çok sinir oldum o yüzden nedeni bu canım
canım düğünümde okadar çok beyaz giyen vardı ki... bir tane yeğenlerimle olanı koyayım. bunlar bir kaçı bunların dışında en az 6 tane daha kişi beyaz giyimliydi onlarla toplu foto bulamadım. hatta yeğenim takı da iğneliği tutuyordu bir kaç yaşlı akraba onu gelin sanmış:)) biz 13 kişi falan bembeyazdık:) çok da hoştu...
diğer beyazlılar aile fatolarında karışık hep. ama bir sürü kişi beyaz tüllü elbise giymişti ve beyaz takım.. kimse beni gölgelemedi.. benim yerim ayrı sonuçta...
görümcem değil kayınvalidem giyse eltim giyse yine kötü düşünmezdim. siyah giyip gelirler daha çok kızarım. cenazeye değil düğüne geliyoruz şıkır şıkır olalım dimi...
ben kuzenimin düğününde beyaz elbise giyip minikde taç takmıştım. gelinimizde çok beğenmişti.
bu resimde gelin kim anlaşılmıyor mu sanki :)))
damat siyah takım giydiğinde salonsda bir çok siyah takımlı oluyor. o zman damatlar karışmıyor komplekse girmiyorda beyaz sıradan bir elbise ile gelinlik mi karışacak?Düğünde gelinden başka kimse beyaz giyemezmiymiş gerçekten, cidden bilmiyorum.
Ben bunun tercih olduğunu düşünüyorum, eğer cidden böyle bir kaide varsa beyaz giyilmez diye ayıp etmiş olabilir, ama böyle bir kaide yoksa bende beyaz giyeceğim demesinde ne var ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?