Grmce, Gelin - Gelin, Grmce..

canım düğünümde okadar çok beyaz giyen vardı ki... bir tane yeğenlerimle olanı koyayım. bunlar bir kaçı bunların dışında en az 6 tane daha kişi beyaz giyimliydi onlarla toplu foto bulamadım. hatta yeğenim takı da iğneliği tutuyordu bir kaç yaşlı akraba onu gelin sanmış:)) biz 13 kişi falan bembeyazdık:) çok da hoştu...

diğer beyazlılar aile fatolarında karışık hep. ama bir sürü kişi beyaz tüllü elbise giymişti ve beyaz takım.. kimse beni gölgelemedi.. benim yerim ayrı sonuçta...

görümcem değil kayınvalidem giyse eltim giyse yine kötü düşünmezdim. siyah giyip gelirler daha çok kızarım. cenazeye değil düğüne geliyoruz şıkır şıkır olalım dimi...
ben kuzenimin düğününde beyaz elbise giyip minikde taç takmıştım. gelinimizde çok beğenmişti.

bu resimde gelin kim anlaşılmıyor mu sanki :)))

Oh maşallah hepiniz pamuk gibi olmuşsunuz çok şekersiniz.Allah mesud etsin :))):teytey:

Oh maşallah hepiniz pamuk gibi olmuşsunuz çok şekersiniz.Allah mesud etsin :))):teytey:

diğer beyazlılarla keşke toplu foto çekinseydik. düğünde bir ara beraber oynamışız kamerada bile ne hoş durmuş anlatama izlerken gülümsüyor insan. ben gelin onlar gelincikti:))):sm_cool::asigim:

çok çirkin çok ayıp
koskoca bir kadına hiç yakışıyor mu
üstelik o da evli
bunun ne demek olduğunu tahmin edebilir
ama üzülme o gece bütün gözler senin üzerinde olacak
ayıplanacak olan görümcen

amaaaan dert ettiğiniz şeye bakın
ne giyerse giysin görümcen
ben şahsen düğünümde mutluluktan uçuyodum kimseyi gözüm görmedi kocikten başka :asigim:
herşeyide kafaya takarsak evin yolu bulunmaz

Bu gibi çokta önemsenmiyecek olan sorunumusu şeyler yakın çevreyle paylaşmamalı
çünki kendi çevreniz olduğu için ister istemez siz haklı görecek ve kasıtlı olmasada sizi sorun yaşadağınız kişiye karşı dolduracaktır.
Dolayısıyla buda o minicik şeyin ciddi bir soruna dönmesine yol açacaktır.
Size evliilik hayatınızda mutluluklar diler , etrafın ne dediğine pek takılmamanızı tavsiye ederim

Beyaz siyah yeşil mavi mor
Ne giyerse giysin görümce
Sen ne kendini yor
Ne de sor
Millet görür onu hor şutarafagitti

Görümcen beyaz giyinsin ne olurki.O düğünün birtane gelini var oda sensin. Ayrıca beyaz giydi veya giyecek diye sana nispet yaptığını düşünmen bence yanlış bir düşünce olur.Belkide sevdiği için giyiyor.
Hayatta o bana nispet mi yaptı ,bu bana kötümü söyledi gibi şeyler üzerinde durursan kendini yer bitirirsin.
beyazda bir renk ve herkes elbise giyer diye düşünürüm ben olsam.

benim görümcemde beyaz giyinmişti
hatta kızları bile

ama kötü niyetli değildi kesinlikle, kendisinide çoook severim, ablam gibidir...
kötü niyet aramayın bence..

bencede cok takilma seni degil onu yadirgarlar nasilsa. birak giysin ne isterse. akli sira simdiden sana giciklik yapacak. hah haaaaay seninde cok umrunda...kaydirigubbakcemile

takılacak bir konu değil bence kimin gelin olduğunu herkes biliyor takma boşver millet bu düğün zamanında öyle akıllar veriyor ki durumu iyice kızıştırmaya çalışıyorlar milletin söylediklerine takılma

Giysin canım o gün senin günün, kim ne giyerse giysin o günün en güzeli en özeli sen olacaksın. Boşver iyi niyetlidir de geç.

canım sonuçta düğün günü senin günün. damada bile bakan olmuyor kaldı ki görümcene baksınlar :))
boşverr takma bile

boşyere takıyosun kafana bence.bırak ne renk giyerse giysin

ya siyah giyseydi:roflol::roflol:

bakma sen milletin ağzınalmaz:

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ne yapsam boş bu saaten sonraa görümcemle uğraşmaya değmez yaptığı terbiyesizliğin sonucunada katllanıcak artık benim ailem çok ayıpladı onu çünkü ailemin sessiz kalacağınıda düşünmüyorum açıkcası:sinifsinif:

insanın kendine yaptığını başkası ona yapamaz neden takıyorsunki bu durumu olan ona olucak sana bişe olmicakki sen o gece çok güzel olucaksın eğer bu durumu çok takıyorsanda görümcene kem gözlerle bakılırken sende eğlen düğünün tadını çıkar sositosositohihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

ayy kızz güldürdün beni vallahi sağolasın yaa keyfim azda olsa yerine geldii durup durup aklıma geliyordu çünkü opuyorumnanaktanzemuszemus

Gelinliğe benzer olanlardansa düğününe gelip kendisiyle dalga geçmeyi çok isterim :)))
Ayy rezil ya bi insan kendisine bu kötülüğü niye yaparki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…