- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi tuttifuritti
-
canım düğünümde okadar çok beyaz giyen vardı ki... bir tane yeğenlerimle olanı koyayım. bunlar bir kaçı bunların dışında en az 6 tane daha kişi beyaz giyimliydi onlarla toplu foto bulamadım. hatta yeğenim takı da iğneliği tutuyordu bir kaç yaşlı akraba onu gelin sanmış:)) biz 13 kişi falan bembeyazdık:) çok da hoştu...
diğer beyazlılar aile fatolarında karışık hep. ama bir sürü kişi beyaz tüllü elbise giymişti ve beyaz takım.. kimse beni gölgelemedi.. benim yerim ayrı sonuçta...
görümcem değil kayınvalidem giyse eltim giyse yine kötü düşünmezdim. siyah giyip gelirler daha çok kızarım. cenazeye değil düğüne geliyoruz şıkır şıkır olalım dimi...
ben kuzenimin düğününde beyaz elbise giyip minikde taç takmıştım. gelinimizde çok beğenmişti.
bu resimde gelin kim anlaşılmıyor mu sanki :)))
Oh maşallah hepiniz pamuk gibi olmuşsunuz çok şekersiniz.Allah mesud etsin :))):teytey:
insanın kendine yaptığını başkası ona yapamaz neden takıyorsunki bu durumu olan ona olucak sana bişe olmicakki sen o gece çok güzel olucaksın eğer bu durumu çok takıyorsanda görümcene kem gözlerle bakılırken sende eğlen düğünün tadını çıkar sositosositohihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?