söylemiş işte abime ben takılmadım hoşuna gitmedi söyledi tek ve özel olmak isterdi tabi nişanında ben hatalıyım o rada allahtan düğünde öyle bilinçsizce bir hareket etmicem beyaz giyip gelinimize hakaret edemem nişanda çok uatndım zaten:kedi::kedi:
abiye konusunda sana kabahat bulmuyorum.görüşmemişsiniz ki yengenin ne renk giyeceğini bilmiyosun ki sonuçta.tesadüfen olmuş.
eğer yengenin ne renk giyeceğini ble bile olsaydı tamam san kesinlikle hatalısın derdim.
ayrıca hayatım huylu huyundan vazgeçmez.soguksa soğuk samimiyse samimi değiştiremezsin
o yüzden kendinden taviz verme geçinecem yengemdir deyipte kendini yıpratma .tek taraflı olmuyor.yengen de kocamın kardeşidir deyip o bişeler yapsın biraz.
benim başımda da var öyle bir ömür törpüsü 3 yıldır değiştiremedim hep ben taviz verdim ama artık bıraktım ne hali varsa görsün:mymeka::
öfff amma yazdım beee
ayrı evdemi oturacak yoksa birliktemi oturacaksınız yengenizle
ayrı olucak evleri annem babam çok karşı öyle beraber oturmaya ama çok da uzağımızda oturmicaklar
geınınız mesafelı ve sogukmus sız ne yapsanız gene batıcakdır gozune emınım..
sıze bı tavsıyem dugunde kırmızı gıyının..
beyazın yanında harıka olur:)..
sız sız olun hıc kendınızı kasmayın sız nekadar ıyı nıyetle yaklaşsanız gene buluncak bı bahane abınızede kızdım nısanlısının dedıgnı neden gelıpde sıze dıyokı! dengeyı ıyı korumalı ama sımdıden beceremıyo..
bence o şimdi kaynanam beni ezer yüz verirsem görümcem tepeme çıkar gibi düşünüp araya mesafe koymaya çalışıyodur
eğer ailecek anlayışlı kişilerseniz sizi tanıdıkça kendisi girecektir içinize
anlattığına göre aynı ben kaydirigubbakcemile3
bende kendimden örnek verdim :icecream:
benim annemde bugun kız görmeye gitti..(kardeşimin kız arkadaşını)galiba şaka maka derken bende görümce olcam...ama ben uzakta oturuyorum sanırım çok sorun yaşamamkaydirigubbakcemile2
inşallah ömür boyu öyle soğuk kalmak istemem
zaten neşeli samimi biriyim diyosun davranışlarından taviz vermene de gerek yokmuşbirazdaha çabalıyayım belki herşey istediğim gibi olur olmazsada olmaz yapıcak bişey yok
yok cnm korkma
benim aileye alışmam içlerine girip kaynaşmam 5 sene sürdü
inşallah sizinki daha kısa sürer
bak bu ben gelin olduğum zamanki örnekti
ben görümceykende gelinimize çok yüz verdik çok sevdik oda tepemize çıktı
aman en iyisi mesafe
bence mesafeyi korumak lazım her kim olursa olsun :dilcikar:
zaten neşeli samimi biriyim diyosun davranışlarından taviz vermene de gerek yokmuş
yengene de aynı şekilde davranırsan değişeceği varsa değişir zaten.
değişmeyen de değişmiyor .kolay gelsin sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?