Grmce olacaklar, grmceler bakar msnz?

valla yasadim biliyorum,

iyi gecinelim iyi olalim diye sen hep pesinde kosturursan, pohpohlarsan, fazla yuz verirsen tepene cikar.

o yuzden biraz da sen soguk dur da o senin gonlunu almaya calissin bakalim..

:dilcikar:

ayrica elbise meselesinde de abin gelip sana soyleyene kadar,
nisanlisina diyememis mi " onun senin ne renk giyeceginden haberi yoktu, hic konusmamistiniz, bilse herhalde giymezdi ayni rengi " diye....

bu abilerde hemen hanim koylu oluveriyorlar...

neyse seni de gaza getirmis olmayayim,

sen oldugun gibi ol, ne oldugundan fazla iyi, ne de kotu..

ne cok uzerine dus, ne de ilgisiz kal... ortada ol yani,
iki turlu de zarar cunku..
insanlara iyilik yaramiyor, havalara giriyorlar; kotuluk yapmayi da biz istemeyiz...

belkide baştan mesafe koyayımda beni ezemesinler diye öyle davranıştır. bizim gelinimizde evlendi 1ay kadar birlikte oturduk.birlikte yer içerdik ama asla iş yapmazdı.... dayanamdım dedim bulaşıkları yıka diye... benim işm wardı. oda ben buraya hizmetçilik yapmaya gelmedim dedi.......yani iyi niyet bir yere kadar ...karşındakinin anladığı kadar anlatabilirsin bazı şeyleri

siz de kesin ev işlerini yapamıyordunuz
artık bulaşık yıkamamak için yemek yemekten bile vazgeçmeyi düşünürken bir gelin almaya karar verdiniz dimi .delikafadulden
bende gelinim ama böyle insanlara gerçekten sinir oluyorum ya eline mi yapışacak kalk yardım et kayınvalidene

hayatım ben de görümceyim geçen yıl oldum yani 21 yaşımda anlamıyorum ya aynı renk giyseniz nolur herkes ayrı taşır hem acaip abartıyoruz bu düğün nişan söz işini. sadece bi tören ya basit altı üstü bi tören kim ne giymiş ne önemi var yaa. :umursamaz:

hiç kasma kendini,iyi olayım diye olduğundan farklıda davranma...
diğer insan ilişkilerinde nasılsan bundada öyle ol,ne farkeder görümce,elti,komşu
muhatabınız sadece insandır buna odaklanın....
siz onların ,onlarda sizin hayatınıza mudail olmassa zaten sorun diye birşeyde kalmaz,en güzelide bu...

Benim yengemde mesafeli durur hep ama ben hiç yadırgamadım yada nasıl davransam diye düşünmedim hep olduğum gibiyim ona karşı bi sorun yaşamadık daha çok şükür

Aynı olay benim başımada gelmişti
Yengem izmirli biz afyondan nişandan 2 gün önce gittik ben aldım kıyafetimi çok beğenerek
Yengemlerde almışlar izmirden hiç konuşmadık üzerinde
Akşam abimle gittik kız evine ertesi gün akşam düğün var
Kıyafetine bi bakayım dedim iyikide demişim gel bakalım dedi götürdü odaya ışıkları bi açtıııııııı akannehirakannehirakannehir benimkinin aynısı sadece eteğini bi gül topluyor bi tarafa doğru ufak tefek farklılıkları var o kabarık benimki tarlatansız olduğu için düz olacaktı
Ayyy dedim aynısını almışız yenge:gitme: herşeyiyle aynııı dedim
çok şaşırdı ama olumsuz bi tepki falan vermedi
Olsun sende giy medem aldın ne yapacaksın dedi
bende olmaz ama bu senin günün şahsen ben olsam çok üzülür kızardım çok bozulurdum dedim aynı olucaz nerdeyse dedim bizi karıştırmasınlar sonrakaydirigubbakcemile3
benimki kabarık olacak dedi anlarlar herhalde dedi
Yok dedim kabul etmedim ben ayarlarım bişey dedim
nasıl ayarlarsın düğün yarın dedi ama ben ayarladım dayı kızımın bi elbisesini aldım giydim
Hiç bişey demedi....
Eeee dedi içinde kalacak ama o kıyafet çok istiyordun giymeyi dedi
Bende seneye düğünde giyerim dedim...
O kadar çok akranım akrabası vardı ki hepsi kız
Ama dedim kuzenlerine söyle hiç biri ona benzer bişey giymesin en azından dedim tamam dedi:sinifsinif:

Düğün günü geldi çattıııııı
Ben o gün onunla aynı kuaföre gitmedim uzak diye
işteee süprizzzz salona girdim aynı elsiseden 6 kişi dolaşıyoruz içerde nasıl kızmış öfkelenmiştim
Yengeme ilk söylediğim kırgınlığım bu oldu
Bütün kuzenleri o elbisenin benzerini giymişti
Söyleseydin keşke diye güzel dille kırıldığımı belli ettim
Dalga geçer gibi bi cevap verdi banaa.....

Çok mu uzun yazdım evet kaydirigubbakcemile3 herneyse
Ama hep şunu demişimdir onlar mutlu olsunlarda ben hiiiiççç bişeye karışmıyımzemuszemus

şunu yap bunu yap desek çok yapmacık olursun. . ki senin bu değişimn ona pek sıcak gelmez bence
Olduğun gibi davran .

bende görümceyim daha dün yengem bana seni kardeşimin yerine koydum iiki varsın dedi...
Oysaki ben ona özel bir ilgi göstermiyorum, sadece olduğum gibi doğal davranıyorum, ayrıca aile sorunlarına asla burnumu sokmuyorum, anlatırsa bile sadece abimi değil haklı olan tarafı savunmaya çalışıyorum...
Bence doğal ol canım o sana yakınsa sende yakın ol uzaksa sende ona göre davran...Sonra üzülebilirsin...Şu nişanlık konusunda da pişti olmanıza üzüldüm ya, ama gelininizin tavırlı konuşması yanlış olmuş, hadi onu bi yana attım abinin gelip sana onu söylemesi yanlış... Analadığım kadarıyla düğün günü beyaz giyecek kadar anlayışsız değilsin...
Boşveeer takma kafana tokdan başka bişi...

acıkcası gelınınızın yerınde olsam bende oyle dusunurdum.. sizin bilerek gıydıgınızı filan.. yanı benım yerımde kım olsa oyle dusunurdu.. ama sızınkısı tamamen bir tesaduf olmus talihsizlik ve bu durumuda kımseye ınandıramazsınız sonucta.. ((
hadi gelınınız abınıze demıste.. abınız gelıp bunu sıze nıye soyluyor hiç anlamıs değilim.. abınız size guvenmıyormu dugunde beyaz giymeyecegınızı sonucta ala ala..

bir soru takıldı aklıma..sonucta siz gelınınızın ne gıyeceginiı bılmıyordunuz.. ama abınız sızın ne giycegınızı bılıyordu değilmi?? ozaman soyleyebılırdı mesela .. işte bunu yengen giyecek aynı tonda elbıse diyebılırdı..ben burda abınızı hatalı buldum acıkcası..

abınız aranızı duzeltecegı yada sizi kaynastıracagı yerıne dahada sogutmus yani..ayıp etmıs kısaca..

gelınınız abınıze demıs bir laf iyimi etmıs hayır tabıkı ama abınız hatalı burda...

siz oldugunuz gibi davranmaya devam edın hiç kasmayın kendınızı.. son olarak abınıze gelınınız hakkında olumsuz birsey demeyın .. hem abınızı kendınıze karsı sogutursunuz hemde abınız sızın bu dedğinizi gider gelınınıze soyler ben bu sonucu çıkardım kusura bakmayında.

Henüz görümce değilim ama bi kere kıyısından döndüm
Kardeşim bana çok düşkündür her konuda fikrimi alır
Bu kızın hiç hoşuna gitmiyordu biraz bu yüzden biraz huysuzluklarından bitti
Şimdi bi aday yok
Ama evlendiğinde bu kadar yakın olmayı düşünmüyorum
Çünkü artık bi eşi olacak ve onun fikirleri daha önemli
Gelin beni sevmek zorunda değil
Kardeşimi sevsin yeter

Düğünde beyaz giymek görgü kurallarına aykırıdır zaten.Beyaz geline özeldir.Ama malesef giyenler oluyo.Konuya girmeden önce gelin arabasına binicem sözüne takıldım canım.Gelin arabasına niçin biniyosun?Belki gelin damatla yalnız olmak istiyo ya da samimi bi arkadaşını, akrabasını yanında istiyor.Ben şahsen samimi olmadığım görümcem gelip otursa yanıma istemezdim.Bence oluruna bırak.Kız ne kadar yakın olmak isterse o kadar olursunuz.Mesafeli olmak istiyorsa da bu onun hakkı

:jeyyar::jeyyar: Bende Olucam Görümce :jeyyar::jeyyar:
:lepi:Şaka bi yana şuanda 1,5 yıllık bi kız arkadaşı var :lepi:
gamyoncuiremsu 1 Yaş var aramızda ki asla kıza kötü davranmadımgamyoncuiremsu
Yalnızca bize kaldığında bu evde benim kurallarım vardır demiştim
:kedi:O günden bu güne kız benden korkuyor:kedi:​

nasılsan öyle davran bacım.
ya bu olayda bana saçma geliyor düğün zaten gelinin günü ne olursa olsun ilgi onun üstündedir. ne yani beyaz krem giymemek bana saçma geliyorrlaelaelaelaelae

benim küçük görümcem de beyaz giydi
umursamadım bile
düğünümde

sen bilmeden oldu diyorsan sorun yok
düğünde dikkat edersin olur biter

ne mi yap

1. abini kıskanma (küçük görümcem bana düşman kesildi 6 ay)
2. abinin eşine aldığı hediyeleri kaça aldımn yok muydu gbi saçma sapan şekilde sorgulama (benim büyük görümce gibi uyuz oluyom yaaa)
3. onların adına onların tatillerini palnlama (bizle şuraya gelicekler buraya gitcez gibi benim büyük görümce amma kılmış yaa)
4. o mesafeli olmak istiyorsa fazla vıcık vıcık olmayı bekleme demek ki fazla samimmey istemiyor...

desene abinle evlenirse bu evde kimin kuralları geçermş görürsün diyecek sana

imza fatunuz

abin niye bu lafı gelip sana taşıyor ben de onu anlamadım..öyle iki arada laf taşınmaz..
gelinin söylediğini ailesine ailenin söylediğini geline gelip söylerse cinayet çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…