eyvah ki ne eyvah gorumcem gelıyor kızlar..3 gün yanımızda kalacak..gorumcem cok cıns bır kız hep ben bılırım ben yaparım havaları var..onla bır araya geldımızde esım zatı benı unutuyor..benım varlıgım yoklugum hıc bılınmıyor..sımdı şu 3 gün bana zehır olacak ben bılıyorum..kesın esımle bırbırımızı yıyecegız..ben ne yapıcam 3 gun ne olur bana akıl verın..dun aksam esım bıde dedıkı bakalım sen benım kardesımı nasıl agırlıycan..benım senın kardesını agırladıgın gıbımı agırlıycan dedı..cok bozuldum sesımı cıkarmadım..bu arada gorumcemler amasyada oturuyor..ben ise ankarada
inşallah cabuk gecer..kızlar sız bılmıyorsunuz oyle ıgnelıyıcı lafları varkı..dugunumde gelınlık uzerımdeyken bana su kelımeyı etmıstı..buda ılk geceden hamıle kalır demıstı..lafa bakarmısınız..yanı bana cahıl muamelesı yapıyor..hep benı asagılıyor demek ıstedıgım o..bende oyle bır huy varkı bır yuzum duserse kalkması cok zor oluyor..
haklısın tabii. ama 3 gün arkadaşım.. laf sokarsa eşinin yanında deme bir şey sadece eşinin yüzüne anlamlı bir bakış at... yeter .anlayacaktır, o. suçsuzken cevap verirsen yada surat asarsan seni suçlu duruma sokar. kaale alma. inan umursamazsan o da vazgeçer. ,ne desem canını acıtamıyorum deyip bırakır bu saçmalıklarını. umursamamak onu takmamaktır.. böyle yap arkadaşım...inşallah cabuk gecer..kızlar sız bılmıyorsunuz oyle ıgnelıyıcı lafları varkı..dugunumde gelınlık uzerımdeyken bana su kelımeyı etmıstı..buda ılk geceden hamıle kalır demıstı..lafa bakarmısınız..yanı bana cahıl muamelesı yapıyor..hep benı asagılıyor demek ıstedıgım o..bende oyle bır huy varkı bır yuzum duserse kalkması cok zor oluyor..
destegınız ıcın tesekkur edıyorum..dedıklerınızı yapmaya calıscam ıdare edıcem..o gıttıkten sonra sıze gelısmelerı yazarım ınsallah sorunsuz 3 gun gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?