Grmcem geliyor

EVET BENDE BU KELIMEYE DIKKAT CEKMEK ISTEDIM..ESIN KARDESI GELIYOR DIYE TEDIRGIN .SENDEN KORKUYOR BENCEzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
üç gün ne ki hemen gelip geçer...alttan almaya çalış sonuçta evine geliyo misafir yani...

bu kadar kafana takmana gerek yok bence elinden geldiğince iyi ağırla... anlayan anlar......

Daha önce birşeyler yaşanmış belli ki..
Eşiniz telaşlı ve kaygılı,3 gün için o kadar strese girip buraya başlık açacak kadar gerilmeniz hayret verici..
Canavar mı bu,diyelim ki öyle,hakkını verin..
Yüzüne gülün,peşindne koşturun,saygıda kusur etmeyin,laf soktu mu da bozup lafı yedirin..
Ona onun gibi davranın mesajı alır o..!

Mesela düğün günü ettiği laf bana edilseydi..
ben "Sen ilk gün hamile kaldın herhalde abla,başına öyle bir iş geldi ondan telaşlanıyorsun benim için,ben önlemlerimi aldım,kocişimle halletik biz o mevzuyu derdim" bozardım..

Canım boşver hiç takma kaaleye alma bile bence.
Eşinle aranı neden bozasın ki o kişi için.lmaz:
3 gün nedir ki geçer gider.
Ya 3 ay veya 3 sene kalsaydı yanınızda birde böyle düşünkaydirigubbakcemile5

canım o kadar cok ınsan vardıkı orda herkez bana bakıyordu..o kadar mılletın ıcınde o olafı ettı..sonucta kendı tarafının yanında ama ben tek basımaydım..kımsem yoktu evde..artı gorumcem bekar ve benle yasıt bekar bır kıza boyle konusmak hıc yakısmıyor..ve evet sımdıden cok gerıldım..emınım sende benım gıbı ondan bıseyler cekseydın sende gerılırdın..

bıde su var kızlar emınım benı cogunuz yanlıs anlayacaksınız ben esımı gorumcemden kıskanmıyorum.sonucta kardesı..tabıkı sıkı fıkı olacaklar..ama gorumcemle kocam bır araya gelınce ben ortama yabancı kalıyorum..bır yere gıdıyoruz..ıkısı onde yuruyor ben ıse arkada hep gerı planda kalıyorum..ornegın bır konu hakkında konusuyorlar..ben yorum yaptıgım zaman bana acaıp acaıp bakıyolar..veya ters cevaplar verıyorlar..sen ne anlarsın gıbılerınden..konusuyorlar..ben bunlardan sıkıldım...mafoldumben

canım denildiği gibi 3 gün gelir geçer sakın altta kalma sende. laf sokarsa sinip durma sende cevabını ver. bende sevmediğim yada anlaşamadığım insanlarla birarada olduğumda geriliyorum ama inanki kimse senden daha değerli değil, bu kadar kasma kendini. böyle yaparsan o 3gün sana 3 yıl gibi gelir.hiç takma, eşinde bir tuhaf kusura bakma yani. ne demek seni dışlamak. eşinede bunu üsturuplu bir dille anlat. benim eşim böyle bir şey yapsa benden çok çeker. sen dediğim gibi sakin ol, ama cadı gibide ol bişi dedimi söyle sende. ama dengeyide kur saygınıda bozma ki eşinle sorun yaşama. eşinle konuştuğun halde de hala seni dışlamaya devam ediyorsa bırak takma konuşsunlar kendi aralarında dinleme bile. bişi derlersede aaa burda olduğumun farkındamıydınız de. başka şeylerle oyalan sende.

anladığım kadarıyla görümcenize bu kadar tavırlı olmanız aslında eşinizin davranışları yüzünde.. bunları eşinizle konuşmalısınız..

Valla görümce fobisi olan biri olarak az çok anlıyorum seni.
Görümcem yok çok şükür olmasını da istemezdim.
Ancak yaşıtınmış işler değişti şimdi,asla kendini ezdirme..
Nedir senden üstünlüğü,neden cahilsin sen ona göre?
Eğitim farkı mı var,kültür farkı mı?

3 gün hiç tadını bozma gerilme,kimseyi germe.
Özellikle kocanın yanında tüm güzelliklerini yap,
ne bileyim akşam oturuyorsunuz ya birlikte",yarın sana ne yapayım,sevdiğin yemeği yapayım" diye sor,eşinde olsun ortamda..vs vs anlatabildim mi..
eşine hadi bizi gezmeye götür de,kardeşinin canı sıkılmasın de..
ne bileyim sen it eşini kardeşine..
Asla ve asla aralarına girme,bırak dışarda kal,eşinden koparmaya çalışma.
üstüne bir de "kardeşin gelmiş başbaşa kalın birşeyler paylaşın" de,geride dur.
biliyorum canın sıkılacak ama bir seferlik yap..
eşin senden yana rahat olsun,karım kardeşime saygı duyuyor desin,önemli olan bu.

Ama asla ezdirme kendini kıza,lafını sok,haddini bildir gerekiyorsa ama bunu eşinin yanında yapma,arıza çıkartma söylenme..
bu seferlik belki birkaç seferlik böyle yap..sonra söylenmee hakkın olur..
sonra eşine kardeşin beni sevmiyor,çok üzülüyorum dersin.. vs vs..
biraz taktikli davran öfkene yenilme,öpüldün
..

sonuçta eşinin kardeşi geliyor. benim de üç tane görümcem var ayrıca da kardeşlerimden dolayı görümceyim. olaya tek taraflı bakıyorsun.daha kız gelmeden olumsuz düşüncelerin var pozitif olmayı dene içten davran . sonuçta senden öte kardeşinin evine geliyor. biraz da bu açıdan bakın herşeyin merkezine kendinizi koymayın.

herseyın merkezıne kendımı koymadıgım için böyle sorunlar yasıyorum desem daha dogru olur..eger senın dedıgın gıbı herseyın merkezı olarak kendımı dusunseydım..buraya gırıpte sızden fıkır almazdım.bıldıgımı okur,onun hal ve hareketlerıne gore tavır sergılerdım..ama benım buraya bunu yazmamın sebebi sızlerden fıkır alıp ona gore yanlıslarım varsa onları duzeltmek canım benım.:1closedeyes:

canım sen görümceni gelmesinden panik olmuşsan bir bildiğin vardır.sonuçta evine ilk gelmiyo tanıyosunki bişeyler yaşamışsınki böyle tedirgin olmuşsun:tesellirası sadece senin evindeğil eşinizle İKİNİZİN evi siz gelince misafirliğinizi yapın tamam pek samimi olmazsınız olur biter zaten 3 günmüş

herkeze yorumları ıcın tesekkur edıyorum .. gorumcem geldı gıttı..bır suru sey oldu yazıcam baska baslık altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…