- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
esın senın kardeslerıne davrandıgım gıbı davrancakmısın dedıgıne gore sanırım ondada tedırgınlık varsende ne yap ne et ıyı davran esınle aranın bozulmaması ıcın ozellıkle
sımdı gelecek bana laf sokucak dıyerek olumsuz seyler dusunme
gelen gorumcnde olsa sonucta bır mısafır ve mısafır kendı nasıbıyle gelırmıs
Daha önce birşeyler yaşanmış belli ki..
Eşiniz telaşlı ve kaygılı,3 gün için o kadar strese girip buraya başlık açacak kadar gerilmeniz hayret verici..
Canavar mı bu,diyelim ki öyle,hakkını verin..
Yüzüne gülün,peşindne koşturun,saygıda kusur etmeyin,laf soktu mu da bozup lafı yedirin..
Ona onun gibi davranın mesajı alır o..!
Mesela düğün günü ettiği laf bana edilseydi..
ben "Sen ilk gün hamile kaldın herhalde abla,başına öyle bir iş geldi ondan telaşlanıyorsun benim için,ben önlemlerimi aldım,kocişimle halletik biz o mevzuyu derdim" bozardım..
bıde su var kızlar emınım benı cogunuz yanlıs anlayacaksınız ben esımı gorumcemden kıskanmıyorum.sonucta kardesı..tabıkı sıkı fıkı olacaklar..ama gorumcemle kocam bır araya gelınce ben ortama yabancı kalıyorum..bır yere gıdıyoruz..ıkısı onde yuruyor ben ıse arkada hep gerı planda kalıyorum..ornegın bır konu hakkında konusuyorlar..ben yorum yaptıgım zaman bana acaıp acaıp bakıyolar..veya ters cevaplar verıyorlar..sen ne anlarsın gıbılerınden..konusuyorlar..ben bunlardan sıkıldım...mafoldumben
canım o kadar cok ınsan vardıkı orda herkez bana bakıyordu..o kadar mılletın ıcınde o olafı ettı..sonucta kendı tarafının yanında ama ben tek basımaydım..kımsem yoktu evde..artı gorumcem bekar ve benle yasıt bekar bır kıza boyle konusmak hıc yakısmıyor..ve evet sımdıden cok gerıldım..emınım sende benım gıbı ondan bıseyler cekseydın sende gerılırdın..
sonuçta eşinin kardeşi geliyor. benim de üç tane görümcem var ayrıca da kardeşlerimden dolayı görümceyim. olaya tek taraflı bakıyorsun.daha kız gelmeden olumsuz düşüncelerin var pozitif olmayı dene içten davran . sonuçta senden öte kardeşinin evine geliyor. biraz da bu açıdan bakın herşeyin merkezine kendinizi koymayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?