Grmcemde beni hizmeti sanyor!!

aslında olaya bir de şu açıdan bakmak lazım.eğer tatil yapıp kafa dinlemek istiyorsan gidiceksin bir otele ohh ne güzel:)
fakat birisinin yazlığına gidiyorsan bu her zaman yaşanan bir tablodur.yazlık olunca gelen giden çok olur.ev sahibinin hizmek etmekten misafir ağırlamaktan psikolojisi bozulur.ben yaşadığım için biliyorum:)
bizde sürekli misafir olurdu annemle ikimiz kafayı sıyırırdık.o kadar insana hizmet kolay değil.
ama sen çok ince düşünceli birisin elinden gelen her şeyi yapmışsın.görümcen allah razı olsun demeliydi mutlaka.tatilin de heba olmuş.inşallah bir dahaki yaz durumlarınız uygun olur gönlünüze göre gidersiniz.
görümcen misafir görmemiş, valla biz çamaşırlarına kadar yıkar, yemeklerini önlerine koyar önlerinden alırdık.bardak bile taşımazlardı:)öylesine denk gelirse dank eder kanımca:)
takma kafana, sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın.üzülmene bile değmez

eşinin yanında olmuş çok şanslısın tatlım
gerisi önemli değil kafanı takmaya değmez yani

Eşin gerekeni söylemiş, sende zaten tatilin keyfini yapmışsın. Gerisi boş. Bunları kafana takma bence.

sert davran yüz verme birazda sen cazgır kız imajına gir yoksa burnundan getirirler eşinde güzel cewap wermiş arkanda allahtan yoksa iyice çıkmaza girerdi

Son düzenleme:
Şükretki kocan ağzının payını vermiş, bizimkisi laf ettirmezz...

ömür törpüsü masallah...allah sana gani gani sabir versin canim...ne yazikki var böyle insanlar..
ama esine helal olsun vermis ya agzinin payini takma sen kafani...birak edepsizligiyle kalsin...

kendisi çekmiş görümceden heralde sana da diş göstermeye çalışıyor :) boşver canım eşin arkanda maaşallah ee kayınvalidende de sorun yok anlattığın kadarıyla bunada şükür diyeceksin kafana takmayacaksın gülüp geçeceksin..söyledikleri bir kulağından girsin öbüründen çıksın bu tarz insanları kaale alırsan zaten tepene çıkarlar..umursama kudursun dursun zemuszemus

ne derse desin duyma. tipki sagirmissin gibi... zaten akli basinda birine benziyorsun yazdiklarindan anladigim kadariyla. kendi muhasebeni yap, ne kadar is yapman gerekiyorsa yap. sonradan vicdanin gayet rahat sekilde keyfine bak. hepsi bu :)
laf mi soyler, surat mi yapar, kendi bilir. seni etkilemesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…