Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm çok doğru karar dönmee!!!!!!!!!!!!!!! dayak-ihanet asla affetmem... ne demek hem kardeşi hem kendisi dövüyor sen stres topumusun yada kölemisin o görümcen ettiğini bulur inşallahhh.....utanmadan birde arıyomu? neden arıyor acaba?

darp raporu alın ne olur olmaz dıye..
ama gorumcenız neden sızı ıttı durduk yere anlıyamadım..
aceba baska bı mevzu fılanmı vardır aranızda..
yya normalde yengedır saygı duyulur duyulmazsada ıtmek sacma geldı bıraz..
esınıze kızmamalısınız cunku doldurusa gelmıs..
her tartısmada bavul alınıpda babaevıne donulmemelıdır..

Son düzenleme:
görümcem bana vuracak gerilir gerilir birtane gözünün üstüne indirirdim o kimmiş be...ne sanıyormuş kendini...
eşini saymıyorum bile yuhhhhh ailecek hasta bunlar..kim kimi eline geçirirse dövüyor..

film gibi geldi bana nedense ...duduk yerde görümceniz neden size vursun ve sizii tsin ayrıca siz nedne ona vurmadınız savunma diye bir şey var bu eziklik neden?

görümcenin yaptıklarına şaşırmadım en nihayetinde görümce dedim geçtim
ama eşinin her hareketi hata
sana inanmayor iftira attığını sanıyor .üstüne bide dayak ne bu ya
ne vicdansız merhametsiz insanlar var ya
dayağa rağmen seviyorum diyosun sen boşanmazsın bu adamdan bari burnundan fitil fitil getir yaptıklarını

biz kadınlar herşeye rağmen seviyoruz eşimizi.bir demet çiçeğe, bir dışarda akşam yemeğine ,
bir tatlı söze hemen kanıyoruz.
apartmanda bir komşumuz vardı kocasıyla kavga etmişler pis herif kadının burnunu kırmış.kadının burun sarılı kocaman.neyse biz akıl veriyoruz 1 değil 2 değil hep yapıyor boşa dedik yok ben seviyom kocamı dedi
tamam ozaman bunu yaptığına pişman et dedik neyse aynı günün akşamı balkonda oturuyoruz annemle .kadının kocası geldi arabayla gittiler.ertesi gün yemeğe götürdü beni.barıştık dedi:1shok:
böyle kadınlar çok işte.allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Kocan ve ailesi ne terbiyesiz insanlarmış!
Kimse kimseyi taciz edemez, görümcen ne hakla seni ittirip yere düşürebiliyor?? Ve Sen sessizce ağlıyorsun öylemi??
Kocana söyleyecek söz bile bulamıyorum, hadi sen sessizsin, demekki kocanda bunu yapabilecek cesareti vermiş ailesine,
Önüne gelen dayak mı atacak sana??
Hemen gidip bir darp raporu al, dersini vermezsen bu iş artarak ilerler haberin olsun!!

bana gerçek gibi gelmedi desem kötükedimagic mi olmuş olurum:çok üzgünüm:

Bebek varmı
pekı daha Önce bÖyle bı olay yaŞadıĞınızmı

Oldu her tartışmada (ayrıca tartışma değil sadece dayak hatta yumruk yemiş) dönmeyelim, komalık olunca annem /babam gelir cesetimi alır kocamdan değilmi?

ayyyy o ikisini alacaksın kafalarını birbirine tokuşturcaksın gazman yapıyo ya ne güzel olurdu valla acayip içimden geldi hakaydirigubbakcemile

Kocan nasıl sana inanmaz madem öyle kardeşiyle yaşasın:mymeka:
Bence sessiz kalmamalıydın görümcene karşı, kendini ne sanıyor o öyle
Kahvaltıyı beğenmediyse gidip başka yerde yeseydi.

Sizi çok hafife almış ama sessiz kaldığınızdan dolayı.
Gerçi eşinizin size aileme iftira atıyorsun diyerek yumruk atması
Apayrı bir durum vallahı şaştımakannehir
hala sevgiden bahsettiğinize inananmıyorum

Canım senin yorumlarına bitiyorum resmen:bbo:
Kızmamakta ne kelime yumruk var ortada:1shok:
Kim dayağı hakeder ki?akannehir
Zaten eğer bu şeyleri bu kadar basit görmesek
kadınlar şiddete maruz kalmazdı..

Eşim dolduruşa gelip bana vuracak
nedeni ise doğruyu söylediğim halde inanmaması
Bu ayrı saçmalık zaten karısına inanmamak ta ne demek..
Ve ben hala evimde oturucam..
Çünkü eşim dolduruşa geldii
Daha ne ister ki adam

Yaaa var yaa,,heryerimi nefret kapladı böyle. Bu erkeklerde ki körü körüne aile bağlılığını anlamıyorum. Aileler de yalan söyleyebiliyor işte, ortada bu. Neden gözlerini açıp gerçekte olan bitene bakmazlar ki, anlayamıyorum. O görümcen olacak şeyi de (kötü bir sürü lakaplar geçiyor içimden) allah bildiği gibi yapıp sürüm sürüm süründürsün..seni sevmiyorsa sen de ne işi var yelloz'un. Resmen kaşınmış işte, alıp saçını başını yolacaksın. Bence cep telefonuna kayıt yap, git sıcağı sıcağına, neden yalan söylüyorsun diye..yalnız ikiniz olun ama konuşurken.. mutlaka "iyi yaptım işte, ohh olsun sana" gibi filan konuşacaktır o ruh hastası. Allah yardımcınız olsun yaa.

Kesinlikle darp raporu almalısın..Şu an hiç bişey yapmasan bile o rapor elinde bulunsun..

en iyisini yapmışsınız..

görümcenizde dahil sizden özürdileyene kadar dönmeyin o eve..

şimdi biz size burdan ayrılın boşanın desekte ayrılmayacağınızı tahmin ediyorum..

en azından evinize döndüğünüzde görümcenizin konuşmalarını , hani fırtına öncesi sessizlik gibi anladığınz an telefon kaydı felan yapın.. bir şekilde kaydedin.. sonra eşinize dinletirsiniz..

anlar beyefendi kim doğru kim yalan..

böyle hasta ruhlu insanları ve yine böyle hasta bir ruhla seven insanları anlayamıyorum bırakın görümceyi falan adam şiddet uygulamış ha ayşe yüzünden ha fatma yüzünden ne farkerderki eşiniz dünyadan bi haber sanırım kadına şiddet uygulamayın saygılı olun sözünü duymamış eee ozaman siz bir zahmet duyurun ona önce hastaneye raporu alın sonra karakola gidin şikayetçi olun paşa paşa ifadesini versin ozaman şiddeti uygulamadan önce düşünür belki haaaaa siz şimdi diyorsanızki o benim kocam seviyorum onu ailesinin dolduruşuna geliyor ondan bana zulmediyor dün akşam tvde duyduğum bir sözü söylemek istiyorum karakteri sağlam olan bir adam asla bir kadının dolduruşuna gelmez olsun siz yinede seviyorsunuz sevin sevmek herşeyi halleder ..........neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…