Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıra da kim var kaynana kayınpeder.Canım akıllı davran.

Oldu sizin kocanız sizin dudağınızı patlatıp saçınızdan sürüklerse oturup bir sonraki dayağı beklersiniz.Ayrıca görümcesiyle arasında başka bir mevzu olsa ne farkeder bu ona karşısındakini itip yere düşürme hakkı verir mi?

folyo darpı kanıtlaman için rapor alman şart
önce raporunu al sonra da hem görğmcen hem eşin hakkında suç duyurusunda bulun savcılığa o darp raporu ile de boşanma davanı aç ayrıca sana yaklaşmaması için eşinin karar aldır boşanma davasında da bir güzel maddi manevi tazminat iste

ben kocama bişi anlatacağım o da bana inanmayacak burnundan fitil fitil getiririm adamın zaten dayağın lafı olmaz anında boşarım o ayrı da bana inanmaması ne demek yaa ben onun karısıyım bu bile çok zor kabul edilebilecek bişi

malesef o yumrugun acisi gecmicek cünki o adam gecmesine izin vermeden yumruklamaya devam edicek ....

malesef o yumrugun acisi gecmicek cünki o adam gecmesine izin vermeden yumruklamaya devam edicek ....

bayanın ekonomik durumunu bilmiyoruz çocuğu varmı bunu bilmiyoruz

ayrılmak cesaret yürek ister hangisi daha kolay gitmek mi kalmakmı

dayak sonradan yine yemekmi acaba?

:teselli:

saka yapiyon demi karimkaydirigubbakcemile:smiley-cool:

benim ablam 1 yillik evli 3 cocugu var ablami nerdeyse hastanelik etti adam dövmekten adam en snunda balam sucuymus gibi ailenle görüsme beraber olalim dei ya ablamda kabul etti ve hala dayak yemege deva oh olsun kendi istedi

benneyaptımki
3 yil evli 1 cocuk olmasin
yoksa ücüzmü-tatlicadiarzu-

bayanın ekonomik durumunu bilmiyoruz çocuğu varmı bunu bilmiyoruz

ayrılmak cesaret yürek ister hangisi daha kolay gitmek mi kalmakmı

dayak sonradan yine yemekmi acaba?

:teselli:

eger bir kadin calisip kendine ufacikta olsa bi ev tutamayacaksa kendi ayaklarinin üzerinde duracak kadar özgüveni yoksa :gitme::gitme:aileside destek olmuyorsa cekecek besbelli helede rahata alismissa...
hemen yapamasa bile ben olsam yavas yavas hazirlardim kendimi isimi bulur bikac ayda para biriktirip evimi tuttugum gibi viinnnn:dilcikar:

bende bosandim canim hatta burda hickimsem yok ailemden bir kisi vardi burda oda bana destek olacagina aksine köstek oldu:mymeka:, herseyi tek basima yaptim kolay olmadi tabiki ama o cektigim zorluklara deydi simdi cok huzurluyumzemuszemus kararli olmak gerekiyorturkbayragi

benneyaptımki
3 yil evli 1 cocuk olmasin
yoksa ücüzmü-tatlicadiarzu-

evet kararlı olmak önemli.seviyorum yalnızım yapamam diyen biri bu kararlılığı gösteremez.tebrik ederim seni canım ne güzel isteyince yapılabiliyor demekki.

alamanyada olduğuna göre burdaki durumlar yaşantılar gelenekler ve kadınların caresizliği

çok farklı sen devletten yardım alırsın çocul parası alırsın hatta devlet sana iş dahi bulur ama türkiyede tek başınasın anlıyormuısun ve ülkede büyük işsizlik var
üniversiteli dahi iş bulamıyor, ve ben çalışan bayan olarak biliyorum ki

bir patronum eski söylemişdi bir daha dulları işe almıyacağını neden sorduğumda dediki dertleri bitmiyor onların verimli değiller

tabi o vakit patrondan nefret etmiştin bi düşünin dostu olmuyor diye

gerçek hayat işte

Görümceniz sizi itip kaktığında bir güzel benzetseydiniz kıymetli olurdunuz.

Sessiz, sedasız ağlayıp odanıza çekildiğiniz hatır için göz yumduğunuz için haketmediğiniz durumdasınız ne yazık ki!

:1shok:şok geçirdim

kocada iş yok görümce arsızlığı ele alır tabi.Nasılolsa kardeşi adam gibi adam değilklava: Boşanmakta kolay değilki öyle. ınsan karısına mı inanır huysuz kardeşine mi? Haksızlık işte. ınanmıyorsan bile dayakatma bari.Burdaki tek suçlu koca aslında.Görümcenin yaptığı edepsizlikleri ispatlama yoluna giderdim ben olsam heralde. Gizlice kameraya alır veya ses kaydı yapardım,Sonrada atardım kocamın önüne. Sonrada gelsin affettirsin bana kendimi attığı dayaktan dolayı. Üzüldüm valla durumuna yaa Allah kocanını aklını başına versin.

okudum sinir oldum görümce denen hayvan çok fazla aşmış haddiinii kocana gelince o ondan beter Allah yardımcın olsun arkanda ailen varsa,elinde mesleğin varsa hiç çekme derim o kocanı ve dengesiz ailesini............

Görümce seni vurup yere düşürsün, sen sessizce ağlayarak odana git...

Allahım olacak şey mi?..Ellerin armut mu topluyor..
Evden kovsaydın..

amanınnnnnnnn, ya Allah bismillah deyip sende girşeydin görümceyeee,
ya insan kendini dövdürürmü,
kocan olacak hıyar demek sana inanmayıp yarmagül kardeşinemi inandı.
Görümce seni sevmiorsa bu olaylar nasılsa tekrarlanacaktır. Sende tedbiri elden bırakma görümce gelince konuşmaları kayıt et,kocan olacak herif kendi kulağıyla duysun.
Sennden özür dilesin,kendi gözüyle görmeden,kulağıyla duymadan sana innmayacaktır.
Ancak böyle inandırabilirsin.
Kocayı inandırdıktan sonra görümcen olacak yarmaı evine sokma bi daha,
hatta bizi ara iki omuzda biz atalım senin görümceyeee.
Bulmuş eline göre gelin ,
bana düşecektiki o görümce.......

Aman Allahım,ben zamanında yapamadım,biraz geç akıllandım arkadaşım ama sen yap...
git hemen darp raporu al ve babanın evine git.
boşanmasan bile kocanı ve görümceni sürüm sürüm süründür...
görümcene acayipp uyuz oldum,kim ki o yaa,hem kahvaltı hazırlıyon onu beğenmiyo,çay soğuk diyo,elleri bir tarafında mı sokuluymuş,kalksın ısıtsın kendisi...
bide gelmiş seni tartaklıyoo...
eşinde ailesine toz kondurmamak için seni dövüyo,kime inanıyosa varsın onun yanına gitsin,uzun bir süre cezalandır onları,vicdan azabı çeksinler varsa tabii hasta kişilikler...

var işte böyle insanlar yap yap yap iyilik,kıymet bilmezler.sinirini,öfkesini,acısını senden,benden çıkartır.
hata sende,ezdirmişin kendini,zamanında benim yaptığım gibi..

ahh o görümcen elime bi geçecek kii bütün iyi niyetli gelinlerin intikamını nasıl alırdım
eşin de sana kalsın cezası..
Allaha emanet ol arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…