Grmcemin yaptklar :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi folyooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oldu her tartışmada (ayrıca tartışma değil sadece dayak hatta yumruk yemiş) dönmeyelim, komalık olunca annem /babam gelir cesetimi alır kocamdan değilmi?

tabiki. beyaz gelinlikle giren beyaz kefenle çıkar ya hani. sanki malı gibi. insan evdeki hayvana vurmaya içi el vermezken yatağına girdiği karısının DUDAĞINI PATLATACAK.

kefenle çıkın yavrum kefenle.

he bi de bekarların böle soğuk kanlı yorumlar yaptığını gördükçe iyice şaşırıyorum. çünkü forumda biz bekarlar böle şeylere aşırı tepki gösterirken evliler normal olarak daha vakur sakin bir tavır sergiliyolar. bu hakkaten enteresan. neyse. konuyu okuyunca şu hadis geldi aklıma sadece paylaşmak istiyorum. çünkü herşeyi özetleyen bir cümle..

"Gündüz karısını köle gibi kırbaçlayan birisi akşam onunla aynı yatağa nasıl girecek?"

ötesi var mı? bence yok.

her dolduruşa gelen karşısındakinin bi tarafını patlatmalı mıdır? o kardeşiyse o da karısı? elbette eşit değildir ama artık onun ailesi kardeşi değil karısının çocuğunun yanıdır. evlilik budur ve bu kabullenilmelidir.

psikopatlar ailesi..
ürperdim valla,yalnız görümce seni itmiş ya.
sende odana gidip ağlamışsın ben saçlarını yolmuş kapıya atmıştım..
niye pıstın anlamadım,hikaye bana biraz garip geldi yani..
mahsun,sakin ve suçlu gibi davranıyorsun,niye ki?
haklısın..

ah canim ya kiyamam sana ben ahhh bu görümcelr yokmu ben calisirken görümcemi getirdik yanima bebege bakmasi icin bebegim 3 aylik daha ben kimin icin calisiyorum onlar icin bana is yaptiriyor demesin diye ben ona sadece cocuga bak evein isini yemegi gelince ben yaparim diyodum sonucta basima gelecekleri biliyordum. anaaaaaaa
sevgilisne kadar mektup yazmis ben bu evde gelin gibiyim ev is öldüm onlardan intikam almak icin bebege bakmiyorum aglasada almiyorum kucagima hem sevgilisine yazmis hemde anasina ben mahvoldum duyunca öz be öz halasi ne yapilir bu durumda söylermsiniz kizim büyüsün yaptiklarini tek tek anltacagim
inanmazlar güzelim hic yorma kendini bebke falanda yoksa ayril olan sana olacak cünkü

Adam dudağını patlatmış kadının(doğruysa eğer)
Tavsiye "her kavgada baba evine gidilmez"
Komalık olana kadar yumruğa dayanılmalı,görümce üzerinde sigara söndürene kadar sabredilmedilir..
Dayağı makul gören,kocamdır hala seviyorum diyen kadınlar dayak yesin istiyorum Allah biliyor ya..
Bu kadınlar yüzündne erkekleri adam edemiyoruz
çünkü..

benim ablam 1 yillik evli 3 cocugu var ablami nerdeyse hastanelik etti adam dövmekten adam en snunda balam sucuymus gibi ailenle görüsme beraber olalim dei ya ablamda kabul etti ve hala dayak yemege deva oh olsun kendi istedi

yetişecek çocukların karılarına Allah şimdiden sabır versin.:sinifsinif:

* Edepsize baaaaak!!!
hem misafir geliyor.. hemde ev sahibini dövmeye kalkıyor.. bide üstüne iftira atıp yuva yıkıyor.

* Eniştede yüzleştirmeye gerek bile duymadan eşini dövüyor.

Kendi evinde bu hakarete göz yummamalıydın.. "Misafire yapılmaz" diye düşündün belki ama kendini savunmak için sende karşılık vermek zorundaydın (ilk vuran haksızdır kaydirigubbakcemile5 )
Hatta kovsan bile yeridin..

HERKES HADDıNı BıLECEK!!!!

Bu olayı ispatla ki haklı olduğun çıksın ortaya, güveni sarsılmasın.. Ne yapacaksan sonra yap! zemuszemus

benim ablam 1 yillik evli 3 cocugu var ablami nerdeyse hastanelik etti adam dövmekten adam en snunda balam sucuymus gibi ailenle görüsme beraber olalim dei ya ablamda kabul etti ve hala dayak yemege deva oh olsun kendi istedi

Anlayamadım!! ablana mı oh olsun? :1shok:

Bu neee? Yarabbim bu ne yaa? Eşiniz kardeşinin bi sözüne bakarak iki dakikada yargılayıp cezalandırmaya geçiyor bir de! Allah'ım aklıma mukayyet ol sen...

Benim için dayak boşanma nedenidir. Bu benim görüşüm.
Görümceniz ve kocanız resmen psikopatmış. Bir erkek eşine söz hakkı tanımadan nasıl vurur. Gerçi söz hakkı tanısıda vuramaz. Kusura bakmayın ama eşiniz beş para etmezmiş.

bir görümcenin yengesine (her ne kadar sevmese de) durduk yere şiddet göstereceğini düşünemiyorum,
ya görümceniz ciddi anlamda psikolojik bir rahatsızlık geçiriyor,
ya da söyledikleriniz biraz abartılı,
yani sizin onu tahrik edecek birşeyler yapmış olmanız ihtimali var :sm_confused:

Son düzenleme:

bencedeee

böyle insanların varlığını bilmek beni hayattan soğutuyor.
bu aileden sana sevgi gelmeyeceği gibi zarar gelir ki gelmişte üzüldüm

peki arkadaşım ne yapmayı düşünüyosun

Ne biçim kocan varmış senin. Hiç durma aç boşanma davasını...
O görümce gelip bana vuracak ben ona 10 vururum. Ne sanıyo kendini... Bi de senin evinde ya....
Allah sabrını versin sana da süründür bunları...
Ayy sabah sabah tavan yaptı sinirim...

Ailecenek süper egolarını tatmin ediyorlar sanırım. Yok böyle bir şey böyle bir adamı süründürmeden ne evime ne yanıma ne koynuma alırım .Ne demek yumruk üstelikte yumruk bu kadar kin olurmu ....

folyooooo

sana inanamıyorum neden bu kadar pasif kaldın ...görümcem uzun kilolu diyosun olsun tencere tava felan geçiremedinmi eline vursaydın kafasına bir iki tane.....

bak şuan çok gerildim olurmu canım seni gelip itip düşürecek ben öyle görümcenin saçını başını yolar eline verir yollarım...

kocana gelince sen sevmiyorsun onu .....

ya alışkanlık ya çevre rolü nedeniyle bırakamıyorsun ve adına sevgi koymuşsun bu sevgi değil canım...

ne olursa olsun sana inanmalıdır.... senin için gidip kardeşine vurmuyorsa onun içinde sana vuramaz.....

çoook iyi yapmışsın babanın evine gitmekle git darp raporunu al ve mahkemede süründür o hassiyetsizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…