- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar burdayım:) kötü giden evliliğim hakkında daha önce çok konu açtım. Nihayet artık kessin olarak boşanacam ama şuan bir avukatım yok ve param da yok, güçlü bir avukata ihtiyacım var güvenebileceğim bir avukat çünkü eşimin avukatı var ve bana bir sürü iftira atılmış durumdayım ki karşı taraf para konusunda da çok güçlü. Eşim herkese karım deliydi diyor
beni aldatıyordu diyor ki onu aldattığıma dair hiç bir kanıtı yok asla da yapmadım öyle bir şey. Altınlarımı vermiyor nafaka da vermeyeceğini söylemiş avukatına. Anlaşmalı boşanmak istediği için avukatı benimle iletişime geçiyor. Benim eşimin alkolik olduğuna ve beni aldattığına dair kanıtlarım vardı telefonumda ama telefonum da şuan onun elinde ve bana vermedi. Beni aldattığına dair sadece iki video var elimde şuan, defalarca bana şiddet uyguladı darp raporu alamadım babam yüzünden izin vermediği için şuan da avukat tutmama da izin vermiyor ben yine de tutmak istiyorum, altınlarımı ve nafaka almak istiyorum. Şöyle ki alkolik olan hergece alkol alan sabahın 5’inde eve gelen eşim 3 yaşında ki kızımızı da ayda bir hafta her pazar tüm ağustos ayı ve sömestr tatilinin yarısında istiyor. Ben bunu da kabul etmek istemiyorum çünkü eşim üç yıldır hiç bu çocukla ilgilenmedi bakabileceğine inanmıyorum eğer bakabilseydi kızım için kabul ederdim babasını görmesi onun da hakkı sonuçta. Bu yüzden iyi bir avukata ihtiyacım var ama şuan için verecek param yok davadan sonra altınlarımı alınca verebilirim.