Güçlü bir avukata ihtiyacım var lütfen bakarmısınız

O değil de binlerce üyesi bulunan kk yönetimi keşke bir avukatlık danışmanlığı hizmeti verse ücretsiz. Çok mu zor sayın yöneticiler? Burda dertlerimizi falan paylaşıyoruz ama hukuki olarak geçerliliği çoğu zaman olmuyor kulaktan Dolma bilgilerle kadınlarımız hareket ediyor oysa bu konu sahibi gibi zor durumda olanlar için günün belli saatlerinde danisabilecekleri bi hukukçu olsa ne güzel olur

Önce param yok diyorsunuz sonra para bulabilirim belki diyorsunuz. Tuttuğunu koparan avukat ise bulduğum parasinin yarısı peşin diyorsunuz. Önce bir karar verin paranız var mı yok mu? Şehir yazın ki insanlar size iyi olduğunu bildikleri avukatları onerebilsinler.
Şuan hiç param yok kızıma kışlık ayakkabı ve ihtiyaçlarını almak için alyansımı sattım. Demek istediğim eğer çok iyi bir avukatsa bir yerlerden borç bulabilirim yeter ki kurtarsın beni anlamında söyledim

Minik, demek kurtuluyorsun sonunda
Nasılsın? Kızın nasıl nerede yaşıyorsunuz şimdi?
Ailenle nasılsınız? ..
Konuyla ilgili fikrin yok.
Konu açtığını görünce sormak istedim.
Herşey gönlünce kızınla beraber olsun minik..
Çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür daha iyi olacaz inşallah sizde iyisinizdir umarım:) ailem yine aynı annem arkamda ama babam sen eve ilk darılıp geldiğin gün seni öldürmeliydim diyor ondan nefret ediyorum. Biraz zor bir süreçteyiz geceleri gözlerime uyku girmiyor sıkıntı ve düşüncüden bu sefer gerçekten kurtulurum inşallah sorduğunuz için çok teşekkür ederim burda ki insanların hepsi o kadar iyi ki. İyi ki bu siteyi görüp kaydolmuşum:KK200:

Eğer eşiniz çok güçlü biri ise uğraşırken çok yıpranırsınız. Uzlaşma yoluna gitmeniz sizin için daha önemli. Benim ablam kazandığı tazminatı 10 senedir tahsil edemedi. Eski eniştem kendini asgari ücretle çalışıyor gösterdiği ve tüm mallarını babasının üzerine yaptığı için hiçbirşey yapamadı ablam. Türkiye’de hukuk sistemi değişik işliyor. Ne yazıkki her zaman haklı olan kazanmıyor. Eşim çok güçlü biri diyorsunuz. Sizi çok zorlayıp yıpratabilir bu durum. Medeni insan gibi anlaşmalı boşanmayı deneyin. İnanın ki erkekler çok acımazsız oluyor boşanırken. Allah yardımcınız olsun.
Ablaniz babasinin uzerine devrettini kanitlayabilseydi belki alabilirdi tazminati

Ablaniz babasinin uzerine devrettini kanitlayabilseydi belki alabilirdi tazminati
mal satın ailırken hepsini babasının üzerine yapıyordu. İspatlayamadık. O dönem babasının üzerinde 4 daire 2 dükkan vardı. Ablamın çeyiz sandığının içini bile boşaltmışlardı ayrılırken . Düşünün artık ne kadar bonkör olduklarını :)Zaten çok da uğraşmadık.Allah’a havale ettik. Kötü ile uğraşmak çok zor ve yıpratıcı oluyor.

Back
X