- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Teşekkür ederim obi, her ne kadar gün ve gece gibi farklı düşüncelerde olsak da, sen de benim bu forumda gerçekten akademisyen olduğuna inandığım nadir birkaç insandan birisin.Sen kindar ve çirkef değilsin. İnsanlarda dört dörtlük değiller. İnsanoğlu dünyanın en tehlikeli varlığı olabiliyor. Hak edenin hakkından gelmek seni kötü bir insan yapmaz.
İlk çıktığın adam tam bir şerefsiz miş.
Kimsenin evliliğide dört başı mahmur değil. Kendine yüklenme.
Kimse aşılamadı ki lalemDerdin ne praycim?
Tam açık olmamışsın?
İnelim mi çocukluğuna, mesela neydi okulda ağlarsan sümüklü diyecekler korkusu?
Biri mi tembihledi bunu sana?
O yaşta bunu kendi kendine düşünemezsin, çünkü.
Teşekkür ederim. Gerçekten böyle düşünüyorum seninle ilgili.Teşekkür ederim obi, her ne kadar gün ve gece gibi farklı düşüncelerde olsak da, sen de benim bu forumda gerçekten akademisyen olduğuna inandığım nadir birkaç insandan birisin.
Kendini ifade edişin beni bazen çıldırtsa da, seni kendime çok benzetiyorum.
Bu yüzden de seni seviyorum galiba
Musluman veya degil. Ama bu yaklasimin onu duaya yoneltmeyecek aksine uzaklastiracaktir. Kusura bakma ama cok talihsiz bir yorum yaptin.Meditasyon yerine dua ve tövbe öneriyorum. Tabı Müslüman iseniz.Bilmiyorum.
Sana göre öyle.İnsan gücü maneviyattan alır. O ise dua ile olur.Gerisi tırı viri.Yoga Medi falan.Musluman veya degil. Ama bu yaklasimin onu duaya yoneltmeyecek aksine uzaklastiracaktir. Kusura bakma ama cok talihsiz bir yorum yaptin.
Ne sacma kisitlamalar, kime ne iyi geliyorsa onu yapar, acik gorus dilerim adiniza.Sana göre öyle.İnsan gücü maneviyattan alır. O ise dua ile olur.Gerisi tırı viri.Yoga Medi falan.
Büyük ihtimalle çok gençsin.Kimse aşılamadı ki lalem
O yaşta ağlayanla ühühühühüüh taklidi yaparak dalga geçilirdi.
Sümüklü ühühühü falan derlerdi.
Zayıftı yani ağlayan sanırım,bunu okulda öğrenmiştim ya da ben böyle düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?