- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
A bilmiyorum bununla mı ilgisi var, ama forumda yazmıştım daha önce@Laale kezinlikle katılıyorum neden ağlamaktan korktun dalga geçilmekten güçlü durmaktan falan falan....bende böyleydi sadce içime kapanmıştım belki seni kadar sertte değildim ama güçlüydüm dimdik durdum durduğumu zannettim sonra bom patladım altından emdr terpisiyle birlikte cinsel istismara uğradığım çıktı...çocukluğunda aile ilişkilerin nasıldı pray svgi anlamında korktuğun birşeyler hassas olduğun şeyler...
Canimcim zaten dikkat edersen, benim o konuya bir karsi cikmisligim yok. Benim karsi ciktigim nokta ba, baska sende farketmissidir tekrar yazmiyim simdi.Ya aslında bu yorumu yapmam gerektiğini dusunerek normalde hiç kimseye söylemediğini bir şeyi paylaşmak istiyorum.
İnanç insanı güçlendiriyor. Neden mi? Bazen insan o kadar acizlesebiliyor ki ne kadar güçlü olursa olsun, onu dinleyen, anlayan, gözeten, izin verirse ya da vermese bile koruyan bir varlığın olduğunu bilmek ona o kadar güç veriyor ki anlatamam.
Kimse anlamasın seni, tüm dünya karşına dikilsin ama seni duyan, goren, içini, yaşadıklarını bilen herkesten ustun bir varlık var. İşte bu inanç insana güç veriyor.
Pray için demiyorum, inancı olmayan herkese sonsuz saygım var zira 30 yıl ateist olarak yaşadım. Sadece bu da bir seçenek, şiddetle karşı çıkmamak gerekli diye dusunuyorum.
Ufff imge demişim, şema terapi olcak o, hamilelik akşam saatlerinde herbiyanımı pert ediyorPray, bence sen algıların üzerine eğil. İmge terapi konusunda uzman bir psikolog+emdr iyi uygulayıp yorumlamasını bilen biri işini görür diye düşünüyorum. Ayrıca şu yaşadıkların, hissettiklerin konusunda da asla yanlız değilsin, bunu aklından çıkarma
Sizin hissettiginizi baskasina empoze etmekteki cabaniz ne kadar da anlamsiz. Ustelik insanlarin tercih ettiklerini tiri viri diye yorumlamaniz... Siz bana bir sey dilemeyin.Kısıtlama değil sonsuz güç ve özgürlük. Bende size ondan dilerim.
Aaaa sen dedin meditasyon yap diye!!!O degil de bu konu nasil dine geldi .
Ben bişey merak ettim de ondan. Bide ban yemeyi özledimO degil de bu konu nasil dine geldi .
Bilemeyiz ki canım emdr öneririm geçmişe bir yolculuk mutlaka bir nedeni var bu yaşadıklarının deden belki...A bilmiyorum bununla mı ilgisi var, ama forumda yazmıştım daha önce
Küçükken dedem olacak adam hep dokunurdu memikler büyüdü mü diye sorardı.
Ben de böyle bir tacize uğradım.
Aaaa sen dedin meditasyon yap diye!!!
Hatırladım.
Çok tenk yu
Ben bişey merak ettim de ondan. Bide ban yemeyi özledimsiyaset kapalı hep ondan bunlar
Nerden biliyorsun yerine ulasmayacak? Oyle olsaydi kimse musluman olmazdi dimi? Tebligdir onemli olan.Şimdi kadın müslüman değilse önerim yerine ulasmayacak ve nerden biliyosun herkes müslüman mi muhabettlerine girmesinler diye belirttim. Bende böyle yorum yapıyorum Napacan.
Bunu 2. Kez duyuyorum. Herkese bosan dedigini bir uye daha demisti. Ben dikkat etmedim ama, avukat olmasi hasebiyle mi acaba?Herkese bosan diyen kadın bu ...
Banada çok demiştin yaşadıklarına verdim gerçekten bende elimde olmayan sebeplerden dolayı çok kırıcı yorum yaptım ama özür dilemen güzel bisi ..
Hatta bana yaptigin tek birşeyi asla unutmam her seni gördüğüm zaman aklıma gelir ama sana kin beslemiyorum. ..
Mutlu ol tamam mi herşey yoluna girer umarım ...
Selam,
Bu metin biraz iç döküş, biraz da serzeniş içerir.
Uzun olacaktır şimdiden biline.
Durum bu. Yıllarca insanların karşısında dik durabilmeye çalışmak, kuyruğunu kıçının altına sıkıştırmak ama kaçmamak, bir şeyler yapmaya çalışmak şahsıma münhasır.
Çocukken de böyleydim ben, ağlarsam bana okulda ağlak sümüklü derler diye asla ağlayamazdım.
Büyüdüm, çok aldatıldım, çok sepet yedim.Millet ağzıma mıçıp bıraktı. İlk beraber olduğum adam 2 gün sonra benden ayrıldı, hahaha nasıl da yalvarttım ahhahaha demesin diye tek bir mesaj bile yazamadım.
Arkadaşlarına anlattı, okulun itiraf sitelerinde yayınladı, msn konuşmalarımızı herkese gösterdi.
Anneme anlatmakla tehdit etti, defalarca taciz etti. Millet yüzüme bakıp resmen o..u dedi, defalarca kantinde kütüphanede her yerde.
Büyüdüm herkes gibi sorunlar da büyüdü, ama ben de büyümüştüm.
Bu defa da ağlayanlara, mızmızlananlara saldırgan bir tavır takınmaya başladım ve bunu şu ana kadar da asla dizginleyemedim. Her zaman güçlü bir kadın olmaya çalıştım, bana yanlış yapana hadi yallah diye diye çevremde az ve öz 2-3 kişi kaldı. Ağlayan kadına ya da erkeğe ezik muamelesi yaptım ve bunu da resmen milletin gözünün içine baka baka yaptım. Pişmanım.
Sonra bu adamla tanıştım. Uzun yıllardır mok püsür devam eden bir ilişkim ve evliliğim var, kendimi asla ezdirmemeye çalıştığım, bana bir şey söylerse iki katını söylediğim ve bağırdığım cingar çıkardığım beğenmiyorsan s...r git o zaman dediğim. O adam da bana hep tahammül edecek sandım, yanıldım. O da çok yoruldu. Ben de ne tür girdap içinde olduğumu o zaman anladım.
Takıntılarım var hepiniz biliyorsunuz en ufak bir sorunu büyütür büyütürüm, forumda öğrenmişsinizdir acaip çirkef ve kindar bir kadınımdır. Bu beni çok yordu, artık çok yoruldum. Ben çok nadir ağladım hayatım boyunca, şimdi de ağlıyorum. Aşmak istiyorum ama zor gibi.
Herkes gibi benim de hayatım b.k. Senelerdir şu psikoloğa gidiyorum bir türlü de geçmedi. Adını hatırlayamadığım bir arkadaşın önerisiyle meditasyona başladım. Buradaysa yazsın. Çok tenk yu. Dün de bazı arkadaşlara tek tek yazarak haksız yere kalplerini kırdıysam özür dilediğimi söyledim.
Ama haksız yere, kadın düşmanlarına ne söylediysem hala arkasındayım. Herkese yazmak zor olacak belki diye hem kendimi ifade etmek hem de gerçekten öküzlük yaptığım insanlardan özür dilemek istedim.
Kusura bakmayın ne olur, valla ağlamak çokzel.
Benim kv gibi problemim olduğu için hep kv ve kocayla anlasamama konularına bakarım ve konu sahibi hep bosanin demiş hatta geçen espiriyle herkesin e vliliginde gozum var bosanin diye yazmış ve banlanmisti ..Bunu 2. Kez duyuyorum. Herkese bosan dedigini bir uye daha demisti. Ben dikkat etmedim ama, avukat olmasi hasebiyle mi acaba?
Ne kadar olgun aklı başında bir yorum.Özlemişim bu yorumlari.Şöyle cekiliyorum kenara ben.Sonra karsilasmak dileğiyle.Nerden biliyorsun yerine ulasmayacak? Oyle olsaydi kimse musluman olmazdi dimi? Tebligdir onemli olan.
Ote taraftan bu arkadas musluman olmayadabilir. Bizi de ilgilendirmez ama, cogunlugunu muslumanlarin olusturdugu bir ulkede birine tabi muslumansan demek ayip. Bana soylense hakaret olarak algilarim. Kimse kimsenin muslumanligini ya da dinini sorgulayamaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?