- 29 Ekim 2015
- 1.492
- 2.905
- 133
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Kısıtlama değil sonsuz güç ve özgürlük. Bende size ondan dilerim.Ne sacma kisitlamalar, kime ne iyi geliyorsa onu yapar, acik gorus dilerim adiniza.
Gerisi tiri viri mi bilmem. Ama sen duadan guc alirsin, beriki meditasyondan. Onemli olan bunlar degil. O yorumda da dua onermen guzeldi fakat, muslumansan tabi diyerek herseyin icine ettin. Musluman veya degil, bunu sorgulamak bize mi duser? Senin buyorumunu bir gayrimuslim okusa, muslumanlardan nefret eder. Sende biraz ozelestiri yap bence.Sana göre öyle.İnsan gücü maneviyattan alır. O ise dua ile olur.Gerisi tırı viri.Yoga Medi falan.
Kız meditasyon yaptığını yazmış.. hangisinde rahatlarım diye sormuyor ki neden bunu yazma gereği duydunuz evet bana namaz huzur verir, dua huzur verir ,denemedim belki meditasyonda verir bilemem ...ne alaka dinle karşılık vererek müslümanlığı katarak yorum yazmak sonra konu kapanacak o olacak Allah AllahMeditasyon yerine dua ve tövbe öneriyorum. Tabı Müslüman iseniz.Bilmiyorum.
Duaya, dini konuya hiç girmeyeceğim, zaten bilir kişi değilim o konuda hem de forum kurallarınca yasak.Sana göre öyle.İnsan gücü maneviyattan alır. O ise dua ile olur.Gerisi tırı viri.Yoga Medi falan.
Ya aslında bu yorumu yapmam gerektiğini dusunerek normalde hiç kimseye söylemediğini bir şeyi paylaşmak istiyorum.Musluman veya degil. Ama bu yaklasimin onu duaya yoneltmeyecek aksine uzaklastiracaktir. Kusura bakma ama cok talihsiz bir yorum yaptin.
Yoğ valla genç değilim :)Büyük ihtimalle çok gençsin.
İnan bana; kendini sıkarak, sürekli tetikte durarak; hayat uzun ve muhteşem değil.
Biraz bırakmaya çalış akışına.
Sen istediğin kadar o kuyruğu dik tut.
O kader denilen kişi gelip insanın kuyruğundan tutup öyle bir savuruyor ki aklın durur.
Bak canımıniçi, sen, ailen ve sevdiklerin sağ ve sağlıklı olduktan sonra aşılmayacak dert yok.
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
Yaşadıkça, yaşlandıkça anlıyorsun ne büyük nimetmiş, sevdiklerinle içtiğin bir fincan kahvenin tadı.
Şimdi kadın müslüman değilse önerim yerine ulasmayacak ve nerden biliyosun herkes müslüman mi muhabettlerine girmesinler diye belirttim. Bende böyle yorum yapıyorum Napacan.Gerisi tiri viri mi bilmem. Ama sen duadan guc alirsin, beriki meditasyondan. Onemli olan bunlar degil. O yorumda da dua onermen guzeldi fakat, muslumansan tabi diyerek herseyin icine ettin. Musluman veya degil, bunu sorgulamak bize mi duser? Senin buyorumunu bir gayrimuslim okusa, muslumanlardan nefret eder. Sende biraz ozelestiri yap bence.
Çok teşekkür ederim andromeda.Güçlü kadın olmanın nasıl zor olduğunu bilirim. Dışa örülen duvarlar içerde nasıl yalnız ve kırılgan bir kız çocuğu bırakır yaşadım gördüm. Benim evliliğim bile eşimin "artık güçlü olmak zorunda değilsin çünkü ben varım, yükünü paylaşmaya talibim" lafıyla başladı. O kadar yorulmuştum ki güçlü olmaktan, öylece alıverdim hayatıma onu.
Güçlü kadın olmak bazen hırslandırır, sertleştirir. Ama suçlu hissetme, güçlü olmak tercih değil zorunluluktur çoğu zaman. Sağa sola çarpa çarpa nasır tutar sertleşiriz.
Güvenebileceğin insanlar belliyse onlara kapılarını açmaktan, duvarların ötesindeki kız çocuğuyla tanıştırmaktan çekinme. Hani şu an gözyaşları yanağına doğru akan kız çocuğunu kastediyorum. Çünkü hayatta gardını alıp yaşamak çok yorucu, sığınacak limana da ihtiyaç var
Ya ne yapiyim böyle bi arayı karıştırmak istedim oldu mu : DKız meditasyon yaptığını yazmış.. hangisinde rahatlarım diye sormuyor ki neden bunu yazma gereği duydunuz evet bana namaz huzur verir, dua huzur verir ,denemedim belki meditasyonda verir bilemem ...ne alaka dinle karşılık vererek müslümanlığı katarak yorum yazmak sonra konu kapanacak o olacak Allah Allah
Sağol ely. Evet içten bitiriyor.Aglamak gucsuzluk degil. Ben sokak ortasinda bile oturup aglayabilirim. Ayrica rahatlatici birseydir. Kendini biseylere zorlamak gucluluk olmuyor icten bitirir insani.
Ne kadar güzel bir yorum ya..Güçlü kadın olmanın nasıl zor olduğunu bilirim. Dışa örülen duvarlar içerde nasıl yalnız ve kırılgan bir kız çocuğu bırakır yaşadım gördüm. Benim evliliğim bile eşimin "artık güçlü olmak zorunda değilsin çünkü ben varım, yükünü paylaşmaya talibim" lafıyla başladı. O kadar yorulmuştum ki güçlü olmaktan, öylece alıverdim hayatıma onu.
Güçlü kadın olmak bazen hırslandırır, sertleştirir. Ama suçlu hissetme, güçlü olmak tercih değil zorunluluktur çoğu zaman. Sağa sola çarpa çarpa nasır tutar sertleşiriz.
Güvenebileceğin insanlar belliyse onlara kapılarını açmaktan, duvarların ötesindeki kız çocuğuyla tanıştırmaktan çekinme. Hani şu an gözyaşları yanağına doğru akan kız çocuğunu kastediyorum. Çünkü hayatta gardını alıp yaşamak çok yorucu, sığınacak limana da ihtiyaç var
Tamam tamam, ben inançlı bir insan değilim, ama dua edebilirim.Ya ne yapiyim böyle bi arayı karıştırmak istedim oldu mu : D
Arkadaşın derdinin dermani benim dediğimde iddialiyim : D
Olmadı tabiki mikser bayan önerini verdin daha fazla karıştırma çekil keneraYa ne yapiyim böyle bi arayı karıştırmak istedim oldu mu : D
Arkadaşın derdinin dermani benim dediğimde iddialiyim : D
Ben de pek çok seviyorum seni.Yoğ valla genç değilim :)
Kırışıklıklarım bilene var.
Yorumun için çok teşekkür ediyorum, seni seviyorum canımsın
Pray, bence sen algıların üzerine eğil. İmge terapi konusunda uzman bir psikolog+emdr iyi uygulayıp yorumlamasını bilen biri işini görür diye düşünüyorum. Ayrıca şu yaşadıkların, hissettiklerin konusunda da asla yanlız değilsin, bunu aklından çıkarmaÇok teşekkür ederim andromeda.
Şu yorumların güç verdiği klişesine de hep güldüm. Oluyormuş valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?