- Konu Sahibi queenofhaters
Di mi bana da cok enteresan geldi. Her konuda bi cikintilik yapan olacak illa ki.O degil de bu konu nasil dine geldi .![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi bana da cok enteresan geldi. Her konuda bi cikintilik yapan olacak illa ki.O degil de bu konu nasil dine geldi .![]()
Bunun Müslümanlıkla ne ilgisi var? Farklı dine mensup insanlar dua edemiyor mu?Meditasyon yerine dua ve tövbe öneriyorum. Tabı Müslüman iseniz.Bilmiyorum.
Kendisi bosanma avukatidir.
Yalniz bunu konu sen bana bunu yaptin konusu degil. Acik bir itiraf var ortada.
Avukat olduğunu biliyordum da boşanma.Günah mı çıkartıyorsunuz ben bişey anlamadım
Gel sarılalım seninleBende gardımı indirmeyi çok isterdim.Herkese, herşeye karşı o kadar uzun zamandır benimle ki...
Sevdiklerim üzülür,sevmediklerim sevinir diye şöyle başımı omzuna koyup ağladığım kimse olmadı hayatta.
Başka dînlerde dua var mı bilmiyordum : DBunun Müslümanlıkla ne ilgisi var? Farklı dine mensup insanlar dua edemiyor mu?
Gel sarılalımGel sarılalım seninle
Bu arada getirdiginiz oneri guzel de dua icin illa musluman olmak gerekmiyor. Bir de "tabi muslumansan" kismi kendi inancinizdan cok emin olarak, karsindakini hakir gormek olarak geliyor.Ben bişey merak ettim de ondan. Bide ban yemeyi özledimsiyaset kapalı hep ondan bunlar
![]()
insanlar hakediyor aslinda yaptigin cirkefligi ama cozum olmuyor uzulen sen oluorsunSelam,
Bu metin biraz iç döküş, biraz da serzeniş içerir.
Uzun olacaktır şimdiden biline.
Durum bu. Yıllarca insanların karşısında dik durabilmeye çalışmak, kuyruğunu kıçının altına sıkıştırmak ama kaçmamak, bir şeyler yapmaya çalışmak şahsıma münhasır.
Çocukken de böyleydim ben, ağlarsam bana okulda ağlak sümüklü derler diye asla ağlayamazdım.
Büyüdüm, çok aldatıldım, çok sepet yedim.Millet ağzıma mıçıp bıraktı. İlk beraber olduğum adam 2 gün sonra benden ayrıldı, hahaha nasıl da yalvarttım ahhahaha demesin diye tek bir mesaj bile yazamadım.
Arkadaşlarına anlattı, okulun itiraf sitelerinde yayınladı, msn konuşmalarımızı herkese gösterdi.
Anneme anlatmakla tehdit etti, defalarca taciz etti. Millet yüzüme bakıp resmen o..u dedi, defalarca kantinde kütüphanede her yerde.
Büyüdüm herkes gibi sorunlar da büyüdü, ama ben de büyümüştüm.
Bu defa da ağlayanlara, mızmızlananlara saldırgan bir tavır takınmaya başladım ve bunu şu ana kadar da asla dizginleyemedim. Her zaman güçlü bir kadın olmaya çalıştım, bana yanlış yapana hadi yallah diye diye çevremde az ve öz 2-3 kişi kaldı. Ağlayan kadına ya da erkeğe ezik muamelesi yaptım ve bunu da resmen milletin gözünün içine baka baka yaptım. Pişmanım.
Sonra bu adamla tanıştım. Uzun yıllardır mok püsür devam eden bir ilişkim ve evliliğim var, kendimi asla ezdirmemeye çalıştığım, bana bir şey söylerse iki katını söylediğim ve bağırdığım cingar çıkardığım beğenmiyorsan s...r git o zaman dediğim. O adam da bana hep tahammül edecek sandım, yanıldım. O da çok yoruldu. Ben de ne tür girdap içinde olduğumu o zaman anladım.
Takıntılarım var hepiniz biliyorsunuz en ufak bir sorunu büyütür büyütürüm, forumda öğrenmişsinizdir acaip çirkef ve kindar bir kadınımdır. Bu beni çok yordu, artık çok yoruldum. Ben çok nadir ağladım hayatım boyunca, şimdi de ağlıyorum. Aşmak istiyorum ama zor gibi.
Herkes gibi benim de hayatım b.k. Senelerdir şu psikoloğa gidiyorum bir türlü de geçmedi. Adını hatırlayamadığım bir arkadaşın önerisiyle meditasyona başladım. Buradaysa yazsın. Çok tenk yu. Dün de bazı arkadaşlara tek tek yazarak haksız yere kalplerini kırdıysam özür dilediğimi söyledim.
Ama haksız yere, kadın düşmanlarına ne söylediysem hala arkasındayım. Herkese yazmak zor olacak belki diye hem kendimi ifade etmek hem de gerçekten öküzlük yaptığım insanlardan özür dilemek istedim.
Kusura bakmayın ne olur, valla ağlamak çokzel.
Birisi olmalı yanında kılıcını kalanını tüm zirhlarini yanında cikarabiligin buna esin olur genelde ..ama sen onu oyun dışı bırakmışsın ..insan eşinin yanında kedi gibi olmalı ya ,ne biliyim en savunmasız halinde yanında olmalısın ,sırtını dayamalının ..bundan kimseye zarar gelmezSelam,
Bu metin biraz iç döküş, biraz da serzeniş içerir.
Uzun olacaktır şimdiden biline.
Durum bu. Yıllarca insanların karşısında dik durabilmeye çalışmak, kuyruğunu kıçının altına sıkıştırmak ama kaçmamak, bir şeyler yapmaya çalışmak şahsıma münhasır.
Çocukken de böyleydim ben, ağlarsam bana okulda ağlak sümüklü derler diye asla ağlayamazdım.
Büyüdüm, çok aldatıldım, çok sepet yedim.Millet ağzıma mıçıp bıraktı. İlk beraber olduğum adam 2 gün sonra benden ayrıldı, hahaha nasıl da yalvarttım ahhahaha demesin diye tek bir mesaj bile yazamadım.
Arkadaşlarına anlattı, okulun itiraf sitelerinde yayınladı, msn konuşmalarımızı herkese gösterdi.
Anneme anlatmakla tehdit etti, defalarca taciz etti. Millet yüzüme bakıp resmen o..u dedi, defalarca kantinde kütüphanede her yerde.
Büyüdüm herkes gibi sorunlar da büyüdü, ama ben de büyümüştüm.
Bu defa da ağlayanlara, mızmızlananlara saldırgan bir tavır takınmaya başladım ve bunu şu ana kadar da asla dizginleyemedim. Her zaman güçlü bir kadın olmaya çalıştım, bana yanlış yapana hadi yallah diye diye çevremde az ve öz 2-3 kişi kaldı. Ağlayan kadına ya da erkeğe ezik muamelesi yaptım ve bunu da resmen milletin gözünün içine baka baka yaptım. Pişmanım.
Sonra bu adamla tanıştım. Uzun yıllardır mok püsür devam eden bir ilişkim ve evliliğim var, kendimi asla ezdirmemeye çalıştığım, bana bir şey söylerse iki katını söylediğim ve bağırdığım cingar çıkardığım beğenmiyorsan s...r git o zaman dediğim. O adam da bana hep tahammül edecek sandım, yanıldım. O da çok yoruldu. Ben de ne tür girdap içinde olduğumu o zaman anladım.
Takıntılarım var hepiniz biliyorsunuz en ufak bir sorunu büyütür büyütürüm, forumda öğrenmişsinizdir acaip çirkef ve kindar bir kadınımdır. Bu beni çok yordu, artık çok yoruldum. Ben çok nadir ağladım hayatım boyunca, şimdi de ağlıyorum. Aşmak istiyorum ama zor gibi.
Herkes gibi benim de hayatım b.k. Senelerdir şu psikoloğa gidiyorum bir türlü de geçmedi. Adını hatırlayamadığım bir arkadaşın önerisiyle meditasyona başladım. Buradaysa yazsın. Çok tenk yu. Dün de bazı arkadaşlara tek tek yazarak haksız yere kalplerini kırdıysam özür dilediğimi söyledim.
Ama haksız yere, kadın düşmanlarına ne söylediysem hala arkasındayım. Herkese yazmak zor olacak belki diye hem kendimi ifade etmek hem de gerçekten öküzlük yaptığım insanlardan özür dilemek istedim.
Kusura bakmayın ne olur, valla ağlamak çokzel.
Avukat olduğunu biliyordum da boşanma.
Olduğunu bilmiyordum ...
Ustume gelmeyin sizin konun uz değil bu konu sahibiyle aramda olan bir mevzu lütfen arkadaşınız olabilir sevebilirsiniz ama ustume gelmeyin rica ediyorum
Di mi bana da cok enteresan geldi. Her konuda bi cikintilik yapan olacak illa ki.
Bir de dalga geçiyorsunuz. Tabi Müslümansanız bilemiyorum demek ne demek. Diğer dinleri neden yok sayıyorsunuz? Farklı bir dinede mensup olabilir.Başka dînlerde dua var mı bilmiyordum : D
Neyse konuyu kapadık biz cnm başka konularda ins .
Yani ben biraz abartmış olabilirim.insanlar hakediyor aslinda yaptigin cirkefligi ama cozum olmuyor uzulen sen oluorsun
Polemik yasak Can'ım benim arkadaşım olan yok bu konudaAvukat olduğunu biliyordum da boşanma.
Olduğunu bilmiyordum ...
Ustume gelmeyin sizin konun uz değil bu konu sahibiyle aramda olan bir mevzu lütfen arkadaşınız olabilir sevebilirsiniz ama ustume gelmeyin rica ediyorum
Lütfen kızlar gerçekten konum kapansın istemiyorum.Bir de dalga geçiyorsunuz. Tabi Müslümansanız bilemiyorum demek ne demek. Diğer dinleri neden yok sayıyorsunuz? Farklı bir dinede mensup olabilir.
Bişey yapsanız eşinizi kıran taraf siz iseniz boşanmak yerine ufak suprizlerle gönlünü alabilirsiniz.Yani ben biraz abartmış olabilirim.
Ama biraz hehe,
Kendimi aşmaya çalışıyorum
Yorumun için teşekkür ederim.
Bu arada bu konuyu açmamın etkenini sormuş özelden bazı arkadaşlar
Ne yazık ki boşanıyoruz galiba. Bu yüzden bir sarsıldım.
Haklısın canım. Ben yapılan yoruma dayanamadım. Ne fark eder hangi dine mensup? Benim için insan ön planda.Lütfen kızlar gerçekten konum kapansın istemiyorum.
Merak edenler için söyleyeyim, müslüman olduğum söylenemez.
Dua edebilirim ama sıkıntı yok.
Sağolsun tekrar yorumlarınız için.