Guclu degil mutlu olmak istiyorum

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Ben guclu bi bireyim ayaklarimin ustunde durmasini bilen kimseye muhtac olmayan

Mutlu muyum?

Hayir!

On ay kabus gibi girdap gibi bi evlilik yasadim bi saatim bile huzurlu mutlu gecmedi

Bes ay ayri kaldik ve bosandik bi ay bile olmadi bosanali

Bosandigima o seref yoksununda kurtulduguma cok seviniyorum ama bitti mi hersey bitmedi

Bana cok agir geldi

Aileme cok agir geldi

Ben ailem daha cok uzulmesin diye mutlu rolu yapmaya basladim zaten mutsuz oldugum pek soylenemezdi ama sonucta kotu yasanmislik var

Henuz bosanmamisken abimle kavga ettik evlenmemi istememisti benim sozumu dinlemedin diye kavga cikardi onunla konusmuyorum

Mahkemeye giderken babam sacma bi laf soyledi onunla da konusmuyorum

Az once de annemle kavga ettik

On aylik girdap gibi evlilikte yasadiklarim bende asiri ve ani sinirlenme yapti hep sustum hep sustum simdi ise durdurulamiyorum sirf bu enerjimj atmak icin tesetturlulere ozel karate egitimi arastirdim ama cevremde yok

Benim gibi bu surecte ailem de cok hassaslasti anliyorum ama biraz hosgoruyu alttan alinmayi hak etmiyo muyum

Neden bunlari yazdim bilmiyorum bi soru sormadim ki cevap veresiniz dimi

Yardım almayi deneyin önce belli ki yaşadığınız şeyleri atlatamamissiniz..
Eminim ki ailenizden kimse başınıza böyle şeyler gelsin istemezdi,istemeden üzüntüden kirmalar olarak görüyorum onların yaptıklarını da Sizinkileri de.
Bu süreçte doktor desteği almanız eminim hepinize iyi gelecek !

Cok normal bence su anki ruh halin. Daha cok yeni her sey. Karate vs. her turlu spor bu sureci iyi atlatmani saglar. Asil hassas durumda olan sensin ailenin alttan almasi lazim ama bazi aileler kucaklayici olmak yerine elestirip ignelemeyi seviyor... Abin gereksiz bir ego tatminine girmis. Bence aileni bu surecin mumkun oldugunca disinda tut. Cok fazla mudahil olmuslar.

Son düzenleme:

Yardim almayi dusunuyorum farkinda degilim normal bi halim yok

Ailemi surecin disinda tutamiyrum ne yazik ki

Tesettürlülere özel değil de bayanlara özel karate, tekwondo vardır sanki.

Kaç yaşındasınGençsin muhtemelen.yeniden hayat kurman herhangi bir hiç evlenmemişle evlenmen çok olası.sıkma canını.Gençliğin enerjisini kullan.
Belediyedeki hobi kurslarına git.Çok iyi gelirÇalışıyor musun.Bu dönemde çalışmamak daha iyi gibi.

Yaşadıkların ağır seyler, şimdi hassassın, çevrendekilerin dedikleri de sana fazla geliyor muhtemelen, iyi niyetli olsalar bile. Yapacak bişey Yok , zamanla hepsi düzene girecek, sadece sabır. Her insanın imtihanı farklı

Evliyim bosanmadim. Ama olurda ilerde bosanirsam senin yasadiklarindan fenasini yasiycam. Babam ki beni sevdigine eminim, dayak yersen ayrilmani kabul etmem dedi bir konusmasinda. Baska bir arkadasindan bahsediyor kizi bosanmis arkadasi milletten utaniyormus. Bi zihniyeti degistiremeyiz. Sadece sana zarar vermelerine engel il yeter.

Daha çok yeni agresif olman çok normal.sonuçta binbir umutla kurulan yuvalar büyük bi hayalkırıklıgıyla bitiyo.bu dönemde anlayış çok önemli.düşündüğünüz gibi bi akvitite hobi edinmek falan size iyi gelir.geçmiş olsun...

Ailem arkamda ve destek oluyolar neden bosaniyosun bosanamazsin tarzinda hic laflari olmadi aksina hep destek oldular ama ben asiri hassasim bu aralar kaldiramiyorum oyle herseyi

Hem bana ugras olsun hem kendimi gelistireyim diye psikoloji egitimi aldim sertifika edinmis oldum baska aktiviteler ariyorum ama burasi kucuk bi yer bulamiyorum

Ailem arkamda ve destek oluyolar neden bosaniyosun bosanamazsin tarzinda hic laflari olmadi aksina hep destek oldular ama ben asiri hassasim bu aralar kaldiramiyorum oyle herseyi
Su aşamada kendini guclu hissediyorsanız çok yakında mutlu da olursun merak etme. Sadece biraz zaman gerekiyor. Ailenin arkandan olmasi çok güzel. Düzelir her şey ferah tut yüreğini. .

Hem bana ugras olsun hem kendimi gelistireyim diye psikoloji egitimi aldim sertifika edinmis oldum baska aktiviteler ariyorum ama burasi kucuk bi yer bulamiyorum
Halk eğitim merkezleri yokmu yaşadığınız yerde.yada evde yapabileceğiniz ne bileyim kokulutaş,Çiçek tasarımları falan gibi şeyler yapabilirsiniz maksat kafayı dağıtmak terapi niyetine :)

illa karete yapman gerekmiyor. plates olur ? yüzme olabilir. en güzeli hızlı adım yürüyüştür. ücretsizde parka bahceye git yürü :) gecmiş oılsun.
ama abine de kızma haklıymış bak.bence zaten sen abine babana kızmıyorsun kendine olan öfkeni onlardan cıkartıyorsun. haklıydın abi demek cok zor degil aslında....
ahhhh gecnnççlikkkk ahhhhh

ben bosanali 1,5 yil olacak hala daha zaman zaman enkazin altindan cikamadigim oluyor.
yiprandim, ve sen gibi kisa bir süre evli de degildim. yillarimi verdim.
dönem dönem iyi oldum suan yine iyi hissetmiyorum, hic uyumadan ise geldim mesela.
kosuya daha agirlik verdim aglaya aglaya kosuyordum sonra tikaniyordum yürüyordum böyle böyle zaman gecti, iyi geldi bana.
atlattim mi hayir. tamamen düzelmedim.
ben de diyorum mutlu olmak istiyorum güclü degil ama inan bana bosanamayan ne cok kadin var biliyor musun, bunun icin de güclü olmak gerekiyor.

Abime kesinlikle hak vermiyorum benim en kotu gunumde bana bagiran cagiran..nasilsa bana giren cikan yok.. diye asagilik bi tabir kullanan benim abim olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…