• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guclu degil mutlu olmak istiyorum

Halk eğitim merkezleri yokmu yaşadığınız yerde.yada evde yapabileceğiniz ne bileyim kokulutaş,Çiçek tasarımları falan gibi şeyler yapabilirsiniz maksat kafayı dağıtmak terapi niyetine :)

Deniyorum arastiriyorum ama henuz bulamadim evde neler yapabilirim sizce

ben bosanali 1,5 yil olacak hala daha zaman zaman enkazin altindan cikamadigim oluyor.
yiprandim, ve sen gibi kisa bir süre evli de degildim. yillarimi verdim.
dönem dönem iyi oldum suan yine iyi hissetmiyorum, hic uyumadan ise geldim mesela.
kosuya daha agirlik verdim aglaya aglaya kosuyordum sonra tikaniyordum yürüyordum böyle böyle zaman gecti, iyi geldi bana.
atlattim mi hayir. tamamen düzelmedim.
ben de diyorum mutlu olmak istiyorum güclü degil ama inan bana bosanamayan ne cok kadin var biliyor musun, bunun icin de güclü olmak gerekiyor.

Kesinlikle bosanmak guc isteyen bi durum zoru atlattim biliyorum ama bu kalintilar altinda boguluyorum

Kaç yaşındasınGençsin muhtemelen.yeniden hayat kurman herhangi bir hiç evlenmemişle evlenmen çok olası.sıkma canını.Gençliğin enerjisini kullan.
Belediyedeki hobi kurslarına git.Çok iyi gelirÇalışıyor musun.Bu dönemde çalışmamak daha iyi gibi.

Normalde calisiyodum ailemin yanina donunce birakmak zorunda kaldim ayri yerde cunku

Simdi ygs ye basvuru yaptim yazarlik ve ceviri isine geri donmek istiyorum eski meslegimden bi muddet uzaklasmak istiyorum

Yardım almayi deneyin önce belli ki yaşadığınız şeyleri atlatamamissiniz..
Eminim ki ailenizden kimse başınıza böyle şeyler gelsin istemezdi,istemeden üzüntüden kirmalar olarak görüyorum onların yaptıklarını da Sizinkileri de.
Bu süreçte doktor desteği almanız eminim hepinize iyi gelecek !
+1

Abime kesinlikle hak vermiyorum benim en kotu gunumde bana bagiran cagiran..nasilsa bana giren cikan yok.. diye asagilik bi tabir kullanan benim abim olamaz
o giren cıkanı penis olarak mı algıladın ? sanırım öyle anlamışsın... ama abin onu o mana da kesinlikle söylememiştir.

birde olayı abin gözünden acıklayayım.
abinin ve iç sesi
kız kardeş. evlenmiş iyi gitmemiş boşanıyor.
iç ses :
sevinse mi üzülse mi ? kızsa mı kızmasa mı ? öfkelenmeli mi ?_ hayır ama destek vermeli ama ben onu uyarmıştım dinlemedi ? adamla bir de sevişti dogal ama bu ? ayy ooff allahım sen bana güç ver. katil olucam kız kardşime bu adam . bunu nasıl yapar ? bizimki de kabahatlı? buna mı kızayım yok kızmıyayayım ? yada kızayım ? vb..

o giren cıkanı penis olarak mı algıladın ? sanırım öyle anlamışsın... ama abin onu o mana da kesinlikle söylememiştir.

abinin ve iç sesi
iç ses :
sevinse mi üzülse mi ? kızsa mı kızmasa mı ? öfkelenmeli mi ?_ hayır ama destek vermeli ama ben onu uyarmıştım dinlemedi ? adamla bir de sevişti dogal ama bu ? ayy ooff allahım sen bana güç ver. katil olucam kız kardşime bu adam . bunu nasıl yapar ? bizimki de kabahatlı? buna mı kızayım yok kızmıyayayım ? yada kızayım ? vb..

Bu sureci atlatana kadat bisey demeyip destek olup ne dicegi varsa ben kendime geldikten sonra demeliydi bana gore olgunluk abilik budur

Deniyorum arastiriyorum ama henuz bulamadim evde neler yapabilirim sizce
Bence kokulutaş dekoratif sabunlar mumlar çünkü bunların yapımını video izleyerek bile öğrenebilirsiniz.yada taştı boncuktu alıp bişeler süsleyebilirsiniz benm aklıma gelen en basit şeyler bunlar hem yapımı basit hemde seni oyalayacak bi uğraş

Bu sureci atlatana kadat bisey demeyip destek olup ne dicegi varsa ben kendime geldikten sonra demeliydi bana gore olgunluk abilik budur
yapamamış. ne yapacaksın abim degilsin git mi diyeceksin ? abin ya bu kişi !! sana ne kadar kötü kelime dese de abin. ve senin kötülügünü isteyip senin acı cekmenden nasıl mutlu olabilir ki ? bir de böyle düşün...
benden bu kadar. sen dogrusun haklısın yazamam. kolay gelsin.

abinin ve iç sesi
iç ses :

sizi tebrik ediyorum, üşenmemiş empati kurmuş ve yazmışsınız. çok zekice bi yorum :KK14:

''Ya dinlesem zaten ben önce kendimi dinlerim .Benim akıla ihtiyacım yok ki, sadece 'ne olursa olsun biz yanındayız kızım' deseniz bi ağiz ucuyla o bile yeter.Yalanda olsa.'' yasıtınız olarak, şahsen ben böyle düsünürdüm herhalde.

''Ya dinlesem zaten ben önce kendimi dinlerim .Benim akıla ihtiyacım yok ki, sadece 'ne olursa olsun biz yanındayız kızım' deseniz bi ağiz ucuyla o bile yeter.Yalanda olsa.'' yasıtınız olarak, şahsen ben böyle düsünürdüm herhalde.

Ailemin yanimda ve destek olduklarini biliyorum dedigim gibi sadece biraz hosgoru ve kendi halime birakilmaya ihtiyacim var bazen eskiler geliyo aklima ya buraya takiliyorum ya muzik dinliyorum dirdirdir annem basliyo ya kucuk seyleri buyutuyolar sorunlar da buyuyo

Back
X