güçlü görünmeye çalışan kırılgan

bu ailenın yanına gıdemezsınler senı kıskandığından değil

güçsüz kalman için senı yalnızlaştırıp üzerinde rahat baskı kurabılsın dıye

gerisini sen düşün tavız tazıvı doğurur böyle dediğim dedik daha doğrusu annem ne derse odur dıyen bır erkekle ömür geçirmek kolay değil

canım bu konuda kesinlikle taviz verme. ne demek "gidemezsin"? tabiki gidiceksin onlar senin ailen. bir bayram o tarafa bir bayram bu tarafa. istediğin zaman ailenle görüşebilmelisin. şimdiden bu konuyu hallet aman diyim yoksa evlendikten sora daha berbat olur. her gitmek istediğinde kıyamet kopar. benim eşimin ailesi onların bulunduğu şehre tayin isteyeceğimizi düşünürken, ben kendi ailemin yaşadığı yeri yazdırdım eşime ve orası çıktı çok şükür. onlar ne derse desin umrumda mı hoş diyemiyolar da eşini avucunun içine al, senin sözüne bakmalı, onun bundan sonraki ailesi sensin. mutluluklar

dün msj atmış telide açmayınca belki 1 haftada geç ayrılırım ama bu tavrın hoşuma gitmiyor diye bende baya dolmusum verdım verırtırdım butun fedakarlıgı ben mı yapmalıyım sen tatlı canına kıyma dıye sağolun kızlar bu arada sizden güç alıyorum böyle zamanlarda bu çok önemli bu sefer alttan almaya başlamıs benım derdım sen üzülme herseyı halledıcez dıye bu seferde beım gozumde yok dedım bu kadar kavga can sıkıntısı bır manası yok falan dedım yanı ben kaavga gurultu olmadan nişanlım benim sözlerime baksın benim yanımda olsun haklı görsun ezdırmesın aılesınede kımseyede ıstıyorum yani buna ıhtıyacım yok kendım basardım bu zamana kadar sukur dık durdum gerek tatlı gerek sert cevabımı verdım ama ınsan yıpranıyor ben bunlar olmadan kavgasız gurultusuz huzurlu bir yuva istıyorum yani bunun için cadı mı olmak lazım hep tırnaklarımı çıkarmıs vazıyette tetikte bu beni çok yoruyor cunku yumusak mızaçlı biriyim

gerekirse sert mizaçlı ol cadı ol canım ama baştan ipleri sağlam eline al nişanlının seni ezmesine senin fikirlerine önem vermemesine müsade etme erkekler genelde sürtüşmeyi tartışmayı sevmezler tatlı dil daha etkiidir ama bazıları da tatlı dileden anlamaz senin nişanlında sanırım o gruptaneğer iyilikten anlamıyorsa sert dur çok taviz verme başka yolu yok

bunun için cadı olmaya gerek yok canım ama çok yumuşak yüzlü olursan yanarsın ben bazen cadılaşıyorum, eşim bunu anladığı zaman alttan almaya çalışıyor. haklıyım yani çünkü. erkekleri çok pohpohlamaya gelmiyor ne yazıkki. biz onların peşinden koşucağımıza onlar bizim peşimizden koşsun dimi

düğüne bi ay kalmış artık herkes herkesin huyunu suyunu biliyo nişanlın şu an sırf tatsızlık olmasın diye alttan alıyo ama evlenince değişceğine kalıbımı basarım sizi yollamamasını geçtim niye kendi gelmiyo insanlar ona naptı yani bu hava civa ne
ailende ona meraklı değil sırf senin eşin diye değer veriyolar herkes burnunu bi kaf dağından indirsin
ikincisi seni göndermemek ne demek eşin mi bu velin mi sana şimdiden söyleyim bu adamın ömrü senin ailen benim ailemle geçcek şimdiden hazırla kendini

ipleri şimdiden eline verirsen ilerde hiç tutamazsın ,

sakın aman huzursuzluk çıkmasın aman kavga çıkmaısn diye alttan alma

madem ortada bi sıkıntı var üzülüyosun bu sıkıntıyı ikiniz birden yüklenin ,

benimkide ima etti evliliğimizin ilk aylaır çok sık gidiyorm uşum aileme ki kendisi vardiyalı ben işteyken hergün gider,

o bana o imayı bulunduktan sonra beynini yedim ben 3-5 günde bir gidince sık oluyo sen hergün gidiyosun diye her gittiğinde sorun çıkardım

seninki ailede ben saksıdamı yetiştim dedim , bi süre sonra konu kapandı artık herkes özgür ,sıkıyosa bişi desin o ev de beni huzursuz ediyorsa hele hele aile konusunda kendide huzursuz olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…