slm kızlar yine tecrübelerinize ihtiyacı olan ben tatlı dilli arkadaşlarım geçen tavsıyeleriniz çok ıse yaradı olayı güzelce bağlayıverdim şimdi danışmak istediğim konu ise nişanlım düğünden sonra beni ailemle pek görüştürme taraftarı değil açık acık soyluyor kendı yıllık ıznı az oldugu ıcın benle gıder gelırsın dıyor bayramlarda onun aılesı oncelıklı gelelım asıl meseleye dugunume 1 aydan az kaldı dugun ıznıyle ve bırıkmıs bıraz ıznı var ha bu arada cogunu aılesıyle harcadı bu bırıkmıs ıznın sınır oluyorum ya ne organıze aılelesı var suan kendısı ramazan son 10 gunu ızne ayrılacak bayramıda orada gecırecek benım yanıma dugunden 2-3 gun once gelecekmıs daha kendı berberı damatlıgın pacaları dugun arabası susu ayarlı değil gelınce yapcak neyse toplam 18-20 gun aılesının yanında gecırecek dugune 1 hafta balayına 4 gun ayırdı bende dıyorum dugunden sonra annemler yazlıga gıdecek 15-20 gun sonra dugunden onlarla5-6 gun daha tatıl yapalım dıyorum tamam dıyor bayramda gıdemezsın aılenın yanına dıyor bende kendımı ezdırmemek ıcın sert durmaya calısıyorum kavga kavga halbukı aılesının yanında 20 gun bosuna harcıcak ben 10 kullan dıyorum gıtmede demıyorum yok ramazanda tekım yanlız yemek yapamıyorum 6 yıldır beraberız butun ramazanları tek basına gecırdı sımdıye kadar nedense bu sene tuttu krızı kesın anası dolduruyor bugunde aradım annesını neymıs topukları agrıyomus bılmem neresı agrıyomus oğlunu getırtmek ıcın yapıyo bılıyorum bu duruma cok içerliyorum napayım ben kızlar akıl verin bana zaten dugun hazırlıkları maddıyet ıyıce boğuldum ve vucudum sinyaller vermeye başladı oram buram sısıyor
Adam size "ailenle görüşemezsin, yanlızca benimle gideceksin" diyor siz de buna takılmak yerine annesinin söylediklerine mi kızıyorsunuz? Öncelikleriniz enteresan.
Canım evlendikten sonra ailelerden ayrı şehirde mi yaşayacaksınız ?
beni ailemle görüştürmeyecek kocanın alnını karışlarım ben ! O mu bakmış sana, o mu büyütmüş, o mu fedakarlık etmiş.. bir erkek için nasıl olurda ailenizi göz ardı edipte başka konulardan şikayet edersiniz anlamıyorum.. evlen.. ne arkadaşın kalsın yanında ne ailen.. eşin de gezsin tozsun, seni umursamasın bir bakmışsın ki yapayalnızsın
Bence yol yakınken evleneceğiniz adamı tekrar değerlendirin derim. Aile ile görüşmelerinize şimdiden mesafe koymaya çalışan, sizin söylediklerinizi sallamayan bir adam evlendikten sonra hangi yönde değişir fikriniz var mı?? nasıl olsa nikah oldu iş bitti moduna geçip size hayatı zindan da edebilir. Çok mu aşıksınız, gözünü mü görmüyor bilmiyorum ama ciddi ciddi düşünün lütfen ve bu konuyu bir de annenize aktarın bakalım o ne diyecek?
anneme soyleyemem cunku seker hastası ve gereksız seylerı bıle kafasına takar en son bır olayı anladı anlatmadım 338 fırladı sekerı ona bunu yapamam ama farkındalar evlenınce değişir şimdi ayrılık özlemi var falan diyolar
yanı uzatmamak ısterken sanırım eksik oldu asla boyle bıseyı kabul etmedım cok buyuk kucuk kavgalar oldu hıc bır zaman egılmedım bu konuda onceden benım aıleme bıle gelmek ıstemezken sımdı saygı duymayı öğrendı aıleme evlilik danışmanına bile gittik sonra bır nebze daha değişti asla pes etmiş değilim sadece şaşkınım seyırcı kaldım suanda evlılık donemı yuvam kavgayla başlasın istemiyorum açıkcası ne ailemde ne dayılarımda teyzelerimde halalarımda örnek bir evlilik gormedım kuzenlerımde hep kavga dayaga bıle sahıt oldum cok korkuyorum buyuzden tavsıyelerıne ıhtıyacım var ben bilemiorum nasıl davranmam gerektiğini mesela bu konuda aılesının yanındakı izni kısaltmasını ıstedımguzelce anlattım olmadı sımdıde kavga ettık kustum acmıyorum telınıde dıger konuda merak etmeyın kabullenmıs değilim bu dusunceyı ve ona bu konuda hıc hak vermedım sadece tutumu bu ben nasıl davranabılırım dedım bu konuyu oncelikle düzelteyim
anneme soyleyemem cunku seker hastası ve gereksız seylerı bıle kafasına takar en son bır olayı anladı anlatmadım 338 fırladı sekerı ona bunu yapamam ama farkındalar evlenınce değişir şimdi ayrılık özlemi var falan diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?