Güçlü kadın ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şartlara kolay uyum sağlayan güçlü insandır genel olarak, doğal seleksiyon yani, uyum sağlayan güçlüdür güçlü olan hayatta kalır

Bunu kendi hayatıma nasıl uyguluyorum, her zaman B planlarım vardır çıkmaz yollara sokmam kendimi, bu asla başıma gelmez gibi pembe hayaller kurmam, yarın tüm olumsuzluklar beni bulacakmış gibi maddi manevi hazır olmaya çalışırım

her yenilgiden sonra dimdik ayağa kalkan kadındır bence güçlü kadın
ha bir de annelerdir anneler çok güçlüdür her zaman:)

Kitap nasıl anlatım fln hikaye tadında mi yoksa kisısel gelisim gibi bişey mi
Yok kişisel gelişim okumam. Ülkesinden kaçıp gitmiş birinin geri dönüşü bir aile sofrası eşyalar insanlar anlatıyor olanları. Ama ömrüm de bu kadar rahat bu kadar her sözünü düşündüğüm bir kitao okumadım. Ki ayda 8 10 kitao okurum. Sanırım doğru zaman da okusum.

Ama bakın bu birazda şans. Benim etrafimdakiler tamamen açığımi arar. Ki emin olun çok yoruluyorum . Kimsenin yapmayacağı fedakarlıklarim var.

Kan emici gibiler dimi? Güçlü olmanı istemeyenler bazen de en sevdiklerin bunu yapar.
Ama hayat senin bazen kısa süreli de olsa salmak lazım

Teşekkür ederim

Kadını erkeği yok. Mutlu insan güçlüdür. Ama mutluluğunu başka insanlara ya da başka şeylere endekslemeden mutlu olabilen insan güçlüdür.

Uçurumun kenarında olsan bile GÜLÜMSE...sırf bu hayata gıcıklık olsun diye....
güçlü kadın olmakta felsefem bu...kadın olmak zor meslektir bide güçlü olmak o dahada zordur...ama bütün zorluklara gülüp gecebiliyorsan sıkıntı yok demektir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…